ممنوننقل قول:
می شه دقیقا آدرس یه پست رو بدین که من روش درست رو ببینم؟
ممنوننقل قول:
می شه دقیقا آدرس یه پست رو بدین که من روش درست رو ببینم؟
پست اول این تایپیک رو بخوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر جالب و عجیب!!!! تنها بعد 2 روز از عرضه ی pspgo این psp به مراحل میانی هک رسید که دهن همه باز موند چجوری اینجوری اینقدر زود داره هک میشه!!!!!:18::18::18::18:
:18:کد:http://pspslimhacks.com/psp-go-semi-hacked-exploit-found-2-days-into-release/
ویرایش!:
یه ویدئو کلیپ فکر کنم تو سایته! بچه ها هر کس سرعت داره بره ببینه!!! مطمئن نیستم باشه ها!
:18:نقل قول:
هم موقتی یا پاندورایی و این حرفها ؟
احتمال زیاد به خاطر اینه که باید بازی هاشو دانلود کرد ، جلوگیری از هک با روش های نرم افزاری غیر ممکنه همون سخت افزاری یه کاری میکرد بهتر بود :)
اگر هک دایم بشه فرداش میرم 2 تا میخرم .
اگه cfw روش نصب بشه که دیگه فقط کافیه iso بریزی!!! دیگه دانلود پر!!!!!نقل قول:
نه پاندورایی نیست! با برنامه نویسی کاری کردن
خیلی خوبه :)نقل قول:
راستی این دولفین جدید چه باحاله همین الان دارم اویل 0 رو باهاش اجرا میکنم بازی های WII رو هم اجرا میکنه ها ها ها ها خر کیفم در حد بوندسلیگا .
دولفین؟؟دولفین چیه؟؟ :31::31:نقل قول:
ویرایش
آقا فهمیدم چیه!!! حالا راحت جواب میده؟؟؟ دردسرو اینا که نداره؟!!
همه بازیهای وی میاد روش؟
شبیه سازیه که هم بازی های WII و هم بازی های Gamecube رو اجرا میکنه ، قدیم ها درست کار نمیکرد ولی جدیدش خیلی باحاله .نقل قول:
این کجاش تعریف بود؟:21:نقل قول:
یعنی بازی های WII رو PSP میاد؟همه بازی هاش؟اگه اینطوریه COD 4 می خواهد برای WII بیاد!یعنی اونم اجرا میکنه؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط alyx
روی 5.03 mhu هم جواب میده؟
آخه برادر من....اگه پی اس پیم هک دائمی بود مگه مغزم معیوبه که mhu نصب کنم؟!خوب میرم 5.5gen نصب میکنم!!!نقل قول:
بهر حال ممنون...ولی من هنوز جوابمو نگرفتم!این آبسکیور روی پی اس پی من اجرا میشه؟!
نه بابا مال PC یه .نقل قول:
چی بگم والا... من تا همین حد میدونستم.نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش شما مثل این که پول رو دستت زیادی کرده . دو تا PSP برای چی می خوای ( البته فضولی نباشه )
ما که فعلا وقت نداریم به انجمن سر بزنیم چه برسه 2 تا PSP بخریم ( البته پولش رو هم نداریم )
دوستان يه سوال مي پرسم خوندم يه سري صفحات رو...ولي نفهميدم خدايي.
الان ورژن psp رو از كجا من مي تونم تشخيص بدم؟
منظورم v1 يا v2 بودن هستش...
psp slim 2004 نوشته شده روش....
.
بعدش من الان از فريم ور 5.03 m33-6 استفاده مي كنم...همين 5.03MHU هستش......ميشه روش 5.50gen-b رو نصب كنم؟
اين بازي هاي mini رو هر كاري كردم اجرا نمي كنه به هواي اونا مي خوام يه كاري كنم اجرا كنه...
.
اعصابم رو خورد كرد....
كدوم فريم ور جديد تر رو ميشه روش نصب كنم؟كه اين بازي ها رو اجرا كنه؟!
چه مصيبتي شده خدايي.
.
يكي يه راهنمايي كلي بكنه ما رو بفهميم...
یکی برا خودم ، یکی برا داداشم .نقل قول:
آقا این جی تی قسمت story mode نداره
باید حتما چلنج ها رو بریم؟
راستی کنترلشم خیلی خوبه....فقط یه چیزی این دوربینش که از داخل ماشین نشون میده چرا اینجوریه...سیاهه....فرمون که نداره...فقط یه زره کاپوت ماشین معلومه....ولی این آینه بغلش خیلی باحاله
سلام .
من یه مشکل دارم فریمور 6.00 گرفتم روی psp نصب کردم اونم کرک نشدست حالا می خوام به 5.50GEN-A برش گردونم اما نمیدونم چجوری. اگه ممکنه راهنمایی کنید متشکرم.
PSP ها چقدر شارژ نگه می دارن ؟
برای بازی 3 ساعت و برای فیلم دیدن و کارهای دیگه حدود 5 ساعتنقل قول:
شما اگه خواستی می تونی باطری رو به 3600 ارتقا بدی تا 15 ساعت شارژ رو نگه داره . قیمت : 15 - 20 هزار توماننقل قول:
مشکل : PSP رو سنگین می کنه .
باطری داخلی PSP بین 2 تا 2.5 شارژ رو نگه می داره .
اگر دستگاه شما با روش پاندورا کپی خور میشود همان روش پاندورا اگر نمیشود قید کپی را بزنید .نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
البته 3600 یه خوبی هم داره و اون اینه که PSP رو خیلی خوش دست میکنه .
سلام . واقعا خوش دست می کنه :18:نقل قول:
من شنیدم تو آلمان همه ( حتی ایرانی های اونجا ) حتما بازی اصل می خرن و بیشتر DS , wii دارن . حقیقت داره ؟
و شما هم همینجوری هستی . ( جوابت حتما نه )
یک خبر خنده دار :
فرم ویر های سونی دچار مشکل شده یعنی شما وسط بازی PSP ات خاموش می شه و دکمه ها کار نمی کنن. ( این رو هم توی فروم ایرانی دیدم هم خارجی )
این مشکل بیشتر توی بازی ترسناکه که جدید اومده ( house of dead ) دیده شده و فرم ویر 5.50 و 5.55
در مورد PSP من بازی اصل نمیخرم ولی باری PS2 و PS3 چرا فقط اصل میخرم البته برای PS3 که کلا کپی نیست .نقل قول:
WII و DS هم خیلی طرفدار داره چون همه چیزش هست و بازی کردن با WII واقعا لذت بخشه . من DS ندارم ولی میخوام یه WII بخرم خیلی حال میده مخصوصا WII FIT .
در مورد خوشدستی هم بله خوش دست میکنه ، مثل یک دستگیره عمل میکنه که PSP رو بگیری دستت خیلی شبیه به دسته PS2 میشه ، ما که راضی هستیم . البته روی سری 1000 اینطوریه چون قلمبه میزنه بیرون .
تنها مشکلی که این gt داره اینه که توی ماشین هیچ جزئیاتی نیست!و همه چی سیاهه!اگه روی این قسمت کار میکرد جای خالی نبودن دوربین تو کابین شیفت رو پر میکرد!
نظری بود مفید و چکیده:دینقل قول:
تنها مشکلی که این gt داره اینه که توی ماشین هیچ جزئیاتی نیست!و همه چی سیاهه!اگه روی این قسمت کار میکرد جای خالی نبودن دوربین تو کابین شیفت رو پر میکرد!
بچه ها فیفا 10 روی mhu اجرا میشه یا مثل GT هست.
حیف که umd دیر میاد تو ایران وگرنه میرفتم به 6.1 آپ میکردم.
راستی بچه ها میدونستید امتیاز motor storm شده 9!!اصلا فکر نمیکردم یه همچین امتیازی بگیره.
اما و اما
PSP Go هم پس از چند روز پس از عرضه شدن در آمریکای شمالی هک شد.FreePlay (یه شخصه مثل اینکه) کارهای این عملیات رو انجام داده و در رابطش گفته:
"این به کار شناخته شده بود که به حال خودش رها شده بود برای اینکه پیش بینی های بهتری انجام شده بود.(امید بهتری میرفت). من اینو کشف نکردم، من طوری تنظیمش کردم تا بهتر کار کنه.هکرهای بهتر از من هم قبلاً همین کاری رو که من کرده بودم، انجام داده بودند. اونا بخاطر یه چیزایی که من ازشون اطلاع دارم این کار رو نکرده بودن.(!!!)من این هک رو عرضه نخواهم کرد و یا نام بازی ای که درگیر این هک بوده فاش نخواهم کرد.(..یدم به این شانس!). این کار اثبات مفهومی و معناداریه و ممکنه بطور سری گسترش و پیشرفت کنه.اما تا زمانیکه عرضه ی اون دلایل ارزشمند و قابل صرف وقت داشته باشه، محرمانه باقی خواهد ماند.من ترجیح میدم که سونی اونو تا وقتیکه واقعاً مورد استفاده باشه، تعمیر و ترمیمش نکنه.این هک فقط در حالت User-Mode هست، یعنی اصلاح و تغییر Flash، دزدی (Piracy) و Costume Theme پیشرفته و پلاگینی هم در کار نیست. من انطار بیشتری ازش ندارم؛ مگراینکه کسی به کمکم بیاد"
هیچ ایده ای مثل این کار در طول این زمان (1 اکتبر) در دامینهای عمومی نبوده، اما این نشون میده که PSP Go به اندازه ی کنسول دستی که تا حالا اونده، آسیب پذیره...کی میدونه در آینده چه اتفاقی میوفته...؟
با کمال تعجب (البته از نظر من) SCEE اعلام کرد که برنامه فروش PSP Go کاملاً در حد انتظار ما بوده است و فروش PSP نسبت به هفته ی قبل 120% افزایش پیدا کرده...کد:http://www.ubergizmo.com/15/archives/2009/10/psp_go_hacked.html
طراحان مد هم به Go فرصت ندادن و با LED ازش پذیرایی کردنکد:http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3176347
کد:http://www.ubergizmo.com/photos/2009/10/psp-go-mod.jpg
منم همین نظر رو در صفحه پیش گفته بودیمنقل قول:
ولی یه چیزی اصلا گرافیک جی تی با شیفت قابل قیاس نیست
کی به motor storm همچین امتیازی داده؟؟؟نقل قول:
بی بی من:31:نقل قول:
آخه تو سایت IGNهست و تازه review هم مال خودشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااااا پسر 9 به motor storm داده....اونوقت به شیفت 4 داده بودنقل قول:
(آقا این شکلکت ورژن جدیدش نیومده :46:)
شیفت که آشغال بود هم psp هم خانگیش.تنها حسنش گرافیکش بود که اونم خیلی بالا نبود.نقل قول:
ااااا پسر 9 به motor storm داده....اونوقت به شیفت 4 داده بود
(آقا این شکلکت ورژن جدیدش نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(دارم تحقیق میکنم به استادای دانشگاه هم سپردم که ببینن این ورژن جدیدش کی میاد)
نشد این EA یه دفعه حرف درست حسابی بزنه درباره NFSنقل قول:
همیشه قبل از اینکه بیاد انقدر ازش تعریف میکنه...اونوقت وقتی میاد :41:
(حالا چرا استادای دانشگاه؟)
آره به نظر من باید NFS رو بیخیال بشه.نقل قول:
نشد این EA یه دفعه حرف درست حسابی بزنه درباره NFS
همیشه قبل از اینکه بیاد انقدر ازش تعریف میکنه...اونوقت وقتی میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(حالا چرا استادای دانشگاه؟)
(چون خیلی مهمه:دی)
راستی شما psp 1000 دارید؟
دوستان من بازی Tetris (خانه سازی) را برای PSP میخواستم...
از زمانی که سبک نید فور اسپید عوض شد و از فیلم تو بازیشون استفاده کردن فقط یکی از ورژن هاش باحال از آب در اومد که اونم most wanted بود که خیلی سالار بود...البته این نظر منهنقل قول:
(پس یعنی استادای دانشگات این شکلکم برات درست کردن :46:)
نه....من psp 2000 دارم از نوع قدیمیش....چطور؟
دوست عزیز اینجا محل درخواست بازی نیست کهنقل قول:
شما میتونید به این تاپیک برید و بازیتونو دانلود کنید...که اتفاقا علی آقا بازی تترایس رو هم تو پستهای آخرش گذاشته
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=107710&page=219[/HTML]
این نظر همه هست.نقل قول:
بیخیال بابا گیر نده.
از این بازیای جدید کدوماش باحاله؟
(خب حالا چرا میزنی بیا با هم دوست باشیم :10:)نقل قول:
من نمیدونم شما کدومارو بازی کردی...کدوم رو بازی نکردی که
من gt...dissidia...IL2...warrior orochi 2....marvel 2....clody with a chance....motor storm رو بازی کردم
چه سبکی بازی میکنی؟
اینا چه جوریه؟؟نقل قول:
.warrior orochi 2....marvel 2....clody with a chance
من طرفدار سبک خاصی نیستم.بیشتر روی معروف بودن بازیا کار میکنم با گرافیک.
از بازیای ترسناک هم بدم میاد(میترسم:دی)