نقل قول:
تشکرات فراوان مشکلم حل شد .
فقط من کجا میتونم برنامه های 64 بیتی را دانلود کنم و اگه امکانش هست یه آخرین نسخه دایرکت ایکس که رو نسخه 64 بیتی کار کنه برای دانلود قرار بده ممنون
Printable View
نقل قول:
تشکرات فراوان مشکلم حل شد .
فقط من کجا میتونم برنامه های 64 بیتی را دانلود کنم و اگه امکانش هست یه آخرین نسخه دایرکت ایکس که رو نسخه 64 بیتی کار کنه برای دانلود قرار بده ممنون
سلام
چرا در بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 حرکت Mouse یه کم کنده در صورتی که خود بازی نوشته با این سیستم سازگاره
Recommended & Preferred Configuration:
CPU: Intel and AMD processors 3.2 GHz
Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
Memory: 2048MB
Drive Space: 7 GB
Graphics Card: 256 MB DirectX –compliant, Shader 3.0–enabled video card
Sound Card: DirectX–compliant sound card
DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)
مال منم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ویندوز 64 بیتی از ویستا به بعد در مورد برنامه های جدید مشکل کم پیش میاد چون دیگه به نظر من کم کم ویندوز 32 بیتی از بین میره چون که دیگه رم 4 گیگ یه رم معمولی شده و به خاطر همین باید حتما 64 بیت نصب کنین.نقل قول:
در مورد دایرکت ایکس. میتونی از سایت خود مایکروسافت بگیری. نسخه 32 بیتی و 64 بیتی هم نداره. همش یکیه. ولی این فکر رو که با داشتن آخرین ورژن دایرکت ایکس دیگه نیاز به نصب دایرکت ایکس بازی ها نیست رو از سرت بیرون کن چون که بیشتر بازی ها برای اجرا باید دایرکت ایکس داخل خود dvd رو حتما نصب کنی.
یعنی کل بازی کنده یا فقط سرعت موس؟؟؟نقل قول:
اگه فقط سرعت موس میتونید sensitivity موس رو بالا ببرید از توی قسمت تنظیمات.
سلام دوستان من بازی dark sectorگرفتم بازی راحت اجرا می شود ولی بعد از چند دقیقه بازی کردن بازی خود به خود بیرون میاد وهیچ اروری هم نمیده خواهش می کنم کمک کنید
یعنی کل بازی کنده یا فقط سرعت موس؟؟؟
اگه فقط سرعت موس میتونید sensitivity موس رو بالا ببرید از توی قسمت تنظیمات.
نه کل بازی کنده وقتی که resolution رو میارم 600 در 800 تا حدودی درست میشه ولی تقریبا 2 سانت از کناره های lcd مشکی میشه
سلام
يه مشكل بزرگ
game for windows من از كار افتاده
تا ديروز سالم بود
اقا کسی جواب ما رو نمیده مشکلم صفحه قبل مطرح کردم
سلام...
من اسپلینترسل splinter cell double agent رو نسب کردم ؛ ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم هیچی نمیاد!!!! اصلاً انگار اجرا نکردم!!!!!!!
چی کار کنم؟!
سیستم من هم زیر هست ؛ فکر نکنم مشکل سیستمی باشه.
اسم کاربری و کلمه عبور رو ذخیره کننقل قول:
آنیستال کن ...از dvd بازی دوباره نصب کن ..........
سلام
وقتی می خوام Medal Of Honor : Airborne رو نصب کنم به محض کلیک روی Autorun یا Setup سیستمم restart میشه
مشکل از چی هست؟
کارت گرافیکت ممکنه درحد بازی نباشهنقل قول:
یا اجرای نرم افزاری پشت صحنه که بازی رو هی خارج کنه
کرک بازی رو عوض کننقل قول:
یه امتحانی بکن آنتی ویروس رو غیرفعال کن قبل از نصبنقل قول:
پس لطف کنین یه کرک سالم به من بیچاره بدین برای Splinter Cell ممنون میشم (double agent)
باز هم سیستم رو restart می کنه!!!نقل قول:
به این لینک برید:نقل قول:
آخر صفحه یکی از fixed exe ها رو بگیرد. اگه اون یکی مونده به آخر رو بگیرید بهتره چون اون فایل آخر برای کرک کردنش به Daemon tools احتیاج دارید و دردسر داره 1 کم دستور العملش رو هم زیرش نوشته.کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_splinter_cell_4.shtml#Splinter%20Cell:%20Double%20Agent%20v1.0%20
لطف کنید دفعه دیگه هم درخواستتون رو داخل تاپیک درخواست کرک مطرح کنید.:46:
رئیس با این راهنمایی هم نشد!نقل قول:
یعنی مشکل از کجا بود؟ کرک ها رو نتونستی بگیری یا کلا با اجرا کردن بازی بازم مشکل داشتی؟نقل قول:
وقتی بازی رو نصب کردی توی cd کرک داشت؟ یعنی باید بازی رو کرک میکردی؟
اگه آره. بازی رو دوباره نصب کن ولی کرکش نکن. بازی رو اجرا کن ببین اروری چیزی میده یا بازم همونجوریه.
اگه همونجوری بود فکر میکنم کلا بازیت مشکل داره.
نه! سی دی کرک نبود توش ولی حالت نسب شده بود و فقط اکسترس کرد!!!! و هیچ اروری هم نمیده!!!!نقل قول:
نمیدونم! اون کرکی هم که شما گفتی رو دانلود کردم و فقط حجمش 2 مگابایت بود و کاری نکرد!!!! فایل اگزه خودش 24 مگابایت هست
آهان.نقل قول:
خوب والا تنها راه دیگه ای که به ذهن من میرسه تغییر دادن کامپتیبیلیتی هست. چون بازی 1 مقدار قدیمی هست ممکنه با ویستا مشکل داشته باشه. درضمن ویستا شما 64 بیت هست که 1 مقدار گیر تره.
برای تغیر کامپتیبیلیتی هم روی آیکون بازی رایت کلیک کنید و به قسمت properties برید بعد هم به تب compatibility برید و سیستم عامل رو به xp تغییر بدید.
امیدوارم اینجوری درست بشه. چون الان 2 حالت داره فقط یا با ویندوز مشکل داره یا بازی خرابه.
این مشکل رو من قدیما با 1 بازی دیگه داشتم. فکر میکنم neighbours from hell بود. توی xp وقتی روی بازی کلیک میکردم هیچ اتفاقی نمی افتاد ولی توی ویندوز 98 درست بود !
این کار رو هم انجام داده بودم ... نشد که نشد!:41:نقل قول:
سلام دوستان عزيز من نسخه Left.4.Dead.2-THEPiRATEGAY رو دانلود كردم بعد كرك جديدش رو نصب كردم روي سيستم
خودم اجرا ميشه ولي چون گرافيكم vga 256 هست درست نشون نميده .....همين رو روي سيستم برادرم نصب كردم كه
براي بازي سيستم عاليي هستش اما وقتي اين بازي به صفحه لود ميرسه يه دفعه بدون هيچ اروري ميپره بيرون ....ويندوزش هم
عوض كردم ولي باز همونطور هست كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
[quote=hamed2004;4483526]سلام دوستان عزيز من نسخه Left.4.Dead.2-THEPiRATEGAY رو دانلود كردم بعد كرك جديدش رو نصب كردم روي سيستم
خودم اجرا ميشه ولي چون گرافيكم vga 256 هست درست نشون نميده .....همين رو روي سيستم برادرم نصب كردم كه
براي بازي سيستم عاليي هستش اما وقتي اين بازي به صفحه لود ميرسه يه دفعه بدون هيچ اروري ميپره بيرون ....ويندوزش هم
عوض كردم ولي باز همونطور هست كسي ميدونه مشكل از كجاست؟ [/quote
لابد كارت گرافيكش آپديت نيست يه آپ كن بعد بنصب ببين چي ميشه :13:
نقل قول:کسی پیشنهادی نداره؟نقل قول:
مشخصات سیستمنقل قول:
سیستم عامل
دایرکت ایکس...?
Main:P5QL SE
CPU:E7500
RAM:4GB
GRAPHIC:4670 1GB
دایرکت ایکس 9
خب وقتي ميخواي فايل exe رو باز بكني سيستم ريستارت ميشه مطمئنا مشكل از سيستم عامله يا سخت افزارت
اگه با بقيه نرم افزارها يا بازي ها مشكلي نداري با يه ويندوز ديگه امتحان بكن يا يه اكانت كاربري جديد بساز و امتحان بكن يا بر داخل سي دي يا دي وي دي و فايل Setup رو مستقيما اجرا كن يا روش راست كليك كن Run as Administrator رو انتخاب كن يا برو تو Run بنويس CMD تو داس آدرس فايل اجرايي رو بده Enter بزن يا وقتي فايل رو اجرا مي كني قبلي TaskMGR رو اجرا كن و ببين موقع اجراي فايل قبل ريستارت كردن چقدر از CPU و Ram استفاده مي كنه
در ضمن سيستم هم عاليه و حرف نداره
آقا یکی کمک کنه چرا موقع باز کردن برنامه OEdit این ارورو میده
چی شد پس؟؟؟؟
کسی راه حلی نداره؟؟؟
آقا سلام من بازی Battle for Troy
رو نصب کردم تو بازی خونه نمیسازه تو بازی آزاد هم هیچی نداره
تو یک سی دی 4 بازیه بود
این بازی به ویستا sp2 با دایرکت ایکس 10 نیاز داره .........نقل قول:
سلام به همگي
بعد از گذشت 5 مرحله از بازي Resident Evil 5 بعد از اينكه يكي از دراي بازي رو مي خواستم باز كنم اين پيغام اومد :
کد:http://jump.fm/TCXCO
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
يا علي .
سلام خسته نباشید من بازی world in conflict soviet assault رو که 2 تا dvd هست رو دارم که dvd اول نسخه قبلی بازی هست و دومی نسخه الهاقی هست.
من dvd اول و دوم رو بدون مشکل نصب کردم ولی وقتی روی آیکن
بازی کلیک میکنم تصویر زیر ظاهر میشه
اما با کلیک روی
start game بازی اجرا میشود و در منوی بازی هم
world in conflict soviet assault
نوشته شده وحتی مرحله اول هم جدیده ولی بعد از تموم شدن مرحله اول مرحله بعدی و بعد از اون همون مراحل قدیمی نسخه اول هستن.
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
لطفا جواب بدید الان بار دومه که دارم سوال میکنم کسی جواب نمیده من حتما باید اینو بازی کنم.:41::41::41:
شما يه ويندوز عوض كني مشكلت حل ميشه رفيقه منم اين مشكلو داشت البته نه تو مدالنقل قول:
ويندوزت ويروسيه :27:
احتمالا نسخه ي الهاقی شما ناقصه يا مشكلي داره كه فقط مرحلهي اول جديده :13:نقل قول:
رفيق اين مشكل تو سيمز 2 هم بود كه خونه نميسازه از ناقص بودن كرك بازيهنقل قول:
شما بايد تو تاپيك درخواست كركو .... كركه كامل بازيو دان كني تا مشكلت حل شه :5:
این ارور رو باید چجوری مرتفع کنم؟:d
از داخل سي دي يا دي وي دي بازي نرم افزار Microsoft c++ Runtime Redustrable رو دوباره نصب كن
مشکل نسخه های غیر اوریجینال!نقل قول:
به علتی نامعلوم نحوه سیو بازی توی یه مرحله دچار مشکل میشه.
با یه سیو دیگه از همون مرحله امتحان کنین احتمالا مشکل حل میشه.
اگه حل شد از سیو بازی یه کپی داشته باشین که اگه بازم به مشکل برخوردین جایگزین کنین.
سلام خسته نباشید میدونم این بازی قدیمیه ولی اگه کمک کنید ممنون میشم وقتی میخوام igi2 رو نصب کنم میگه cd key رو وارد کنید نسخه منم دانلودی هست و کاور نداره که از روش نگاه کنم اگه برام بذارید ممنون میشم
منم جواب میخوام
سلام.activation code برای modern warfare 2 میخواستم!مرسی
بفرما
)[/code]%20.../Call_of_Duty_Modern_Warfare_2.rar(کد:http://rapidshare.com/files/