سلام
xbox من بن شده.
بازيها هم ديگه روي هاردش نسب نميشه .
چكار كنم ؟ :19:
سلام
xbox من بن شده.
بازيها هم ديگه روي هاردش نسب نميشه .
چكار كنم ؟ :19:
در مورد سوال اولت که گفتم با dial هم میشه بازی کرد ولی بی معنیهنقل قول:
من خودم با Adsl که سرعت دانش 64 بوده یعنی adsl 512 با ping حدودا 190 هم گاهی lag داشتم
2 - این رو باید از فروشگاه ها بخوای که برات سفارشی بیارن و حدودا بعضی جاها دیدم 50 تا 70 میفروشن
3 - این رو هم که دوستمون گفتن
شما وصل که بشی ( اگه شانس بیاری ban نشی ) اگه کنسول لازم بدونه و اخرین up رو نداشته باشی خودش اتومات up میکنه !نقل قول:
سایت اینترنتی سراغ ندارید که بازی اورجینال بفروشه؟ پس داستان این بازیهای اورجینالی که توبازاره و قیمتشون 4000 تومانه چیه؟ یعنی تقلبی ان؟نقل قول:
جان ؟ :18:نقل قول:
4 تومان ؟
نکنه این بازی های مالزی رو میگی که اون سمتشون نقره ای هست ؟
این بازی ها لقبشون قاتل لنز هست و پدر لنز drive رو تو دراز مدت میاره جلوی چشم console :31:
اگه تهران هستی جاهایی مثل فتحی میتونن این کار رو انجام بدن
قیمت بازی های 360 هم عین ps3 هست و تو بعضی حالات دقیقا مثل ps3 اگه جدید باشه بالای 80 هم میفروشن !
پس یعنی تحت هیچ شرایطی نمیشه دیگه live بازی کرد؟ آخه این روزا هم دارن بن میشن .
شما باید ببری بدی برات dump کنن که بستگی به نوع کنسول و این که up کرده باشی یا نه بین 15 تا 20 قیمتشهنقل قول:
اینجا یک سر بزن
نقل قول:
دامپ NAND های 16 مگابایتی و ارایه آنها بر روی دیسک به همراه
تلاش برای بازگرداندن عملکرد هارد در صورت امکان : 15000
دامپ 24 مگابایت از اطلاعات کلیدی NAND های 256 و 512 مگابایتی
و ارایه آنها بر روی دیسک به همراه
تلاش برای بازگرداندن عملکرد هارد در صورت امکان : 20000
کد:http://www.bazyraya.com/forum/showthread.php?t=1132
خوب برای همینه که الان چند وقته live از جماعت کپی کار به خصوص ایرانی خلوت شده دیگه :31:نقل قول:
همه منتظرن تا LT بیاد با اون دوباره میشه رفت Live
حالا من میخوام xbox رو با laptop شیر(share) کنم نه برای لایو بلکه برای به اشتراک گذاشتن تصاویر و ویدیوهای تو laptop
لطفا بگید چه برنامه ای رو دانلود کنم(کمترین حجم) و چه جوری وصل شم؟
ممنون
حالا من میخوام xbox رو با laptop شیر(share) کنم نه برای لایو بلکه برای به اشتراک گذاشتن تصاویر و ویدیوهای تو laptop
لطفا بگید چه برنامه ای رو دانلود کنم(کمترین حجم) و چه جوری وصل شم؟
ممنون
شما نیاز به آموزش دارید:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=5873
سلام
یه سوال داشتم :
قیمت هارد تو ایران انقدر گرونه یا کلا همین جوریه ؟
روی مدل آرکد میشه هارد جدا گونه نصب کرد ؟
قیمت جهانی مدل الیت چنده ؟
ممنون
میشه بهم بگین از کجا می تونم XBOX 360 اورجینال بخرم ؟ منظورم اینه که کپی خور نباشه ؟:31:
1 - کلا گرونه و خیلی هم به microsoft انتقاد شده سر همین مسالهنقل قول:
هارد 120 حدودا 100 دلاره در حالی که هارد 500 الان 50 دلاره
2 - بله میشه
3 - $299.99 دلار
تهران - پشت شهرداری (توپخونه) - پاساژ لباف . همکف و زیر زمین . راحت پیدا میکنی .نقل قول:
یه موضوع تقریبا بی ربط راجع به اطلاعات فروشندگان کنسول تو مرکز فروش کنسولمون (توپخونه) :
جالبه از مغازه داراش که سراغ 360 خام میگیری ( کپی خور نشده) . با تعجب میگن میخوای چیکار . میگی میخوام Live بازی کنم . نصفشون نمیدونن Live چیه . نصفشونم که یه چیزایی شنیدن میگن برو با کپی خور Live بازی کن . بهشون بگی Ban میشی . بازم 80% درصدشون نمیدونن چی میگی و 20% در صد دیگه میگن برو داداش این چیزا چیه میگی برو با خیال راحت بازی کن از این خبرا نیست :31:
یعنی اگر دستگاه ایکس باکس من کپی خور شده باشه حتی اگر بازی اورجینال ( که می دونید چقدر گرونه ) واسش بخرم بازم بن میشم؟؟؟
تو پاساژ رضا همینطوری فله ای ریخته !!نقل قول:
هم با دسته داره هم بدون دسته .
دسته ایکس باکس چنده قیمتش ؟
سلام به دوستان گلم میشه هارد اکسترنال رو به XBOX 360 وصل کرد اگه میشه هیچ ایرادی نداره برا دستگاه مشکلی نداره بعد باید چه مدلی وچطوری باشه بازی روش نصب میشه
به احتمال خیلی زیاد بله...نقل قول:
از 35 تومن میدن تا 60 تومن. تفاوت رنگش هم 2الی 3تومن هستنقل قول:
من دسته ی Elite رو 38 گرفتم .
بله دوست عزیز.نقل قول:
هر دستگاهی که قابلیت Host داشته باشه دیگه براش فرقی نمیکنه که چه مدل و چه ظرفیتی باشه .
فقط بیشتر سعی کنید از Device هایی استفاده کنید که برق 5v خوده USB براش کافی باشه ونیازی به Adaptor نداشته باشه.
100%نقل قول:
دشبورد جدید مشخصات فرمور دستگاه شما رو میفرسته برای مایکروسافت و به سه سوت بن میشوید .
فرم ور جدید معروف به LT یا همون لایت تاچ امضای دیجیتالی شرکت سازنده رو جعل کرده (که البته خلاف قوانین هکر هاست ولی مایکروسافت هم اجازه نداره اطلاعات دستگاه های یوزر هاش رو بدزده برای همین این کار رو کردند) برای همین دیگه با فرستادن مشخصات فرم ور دستگاه امکان شناسایی دستگاه های کپی خور نیست و مایکروسافت باید به روش های جدید روی بیاره ، ولی در کل مایکروسافت در مقابل هکر ها شرکت خیلی خیلی خیلی ضعیفی هستش به طوری که محرمانه ترین اسرارش روزی 500 بار هک میشوند و در دسترس همه قرار میگیرند ، چه میشه کرد بیلی یه دیگه :27:
اگر نمیدونید امضای دیجیتال چیه ، همان طور که دوستان در تاپیک PSP نمیدونستند و برای همین بود که نمیتونستند توضیح بدهند که یک کنسول چه طوری فرمور اصلی رو از انگولی شده تشخیص میده پیشنهاد میکنم که اینجا رو بخونید که بحث به آسمون نکشه باز :
همین روزاست که برای PS3 و PSP هم امضا های دیجیتالی جعل بشوند و اون موقع بدون پاندورا و جنگولک بازی میتونید دستگاه رو کپی خور کنید ، در حقیقت این بزرگترین مشکل کنسول هایی هستش که فرمورش آپدیت میشه !کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%85%D8%B6%D8%A7%DB%8C_%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84
باید صبر کرد دید تا به کی برادران هکر خویشتن داری میکنند :27:
راستی یه سوال بازی استراتژیکی برای X360 وجود داره؟
بلهنقل قول:
ولی نه به فراوانی pc
اصولا بازی های مهم و معروف و با ارزش این سبک برای 360 هست
مثلا :
Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Red Alert 3نقل قول:
آیا راهی داره دستگاه Xbox من که کپی خورش کردند رو به حالت اول برگردونم؟؟!!
من میخوام live بازی کنم بدون هیچ مشکلی:19: تو رو خدا یه راهی جلوی من بذارین
بلهنقل قول:
شما باید ابتدا نوع درایوتون رو تشخیص بدید و بعد Firmware اصلی رو از سایت مربوطه DL کرده و به همان صورت که دستگاه رو کپی
خور کرده اید به حالت Orginal در آوردید
البته فکر میکنم NextGen این Firmware ها رو تهیه کرده و به راحتی میتونه دستگاه رو به حالت اول برگردونه.
ممنون . خیلی خوشحالم کردی. یعنی باید با nextGen تماس بگیرم؟ راستی بازی های اورجینال رو از کجا تهیه کنم؟
ببخشید دوست عزیز دقیق متوجه نشدم چند سوال دارم ممنون میشم اگه جوابم رو بدبد..شرمندم تازه کارم!!!!
1.میتونم هارد استرنال رو به xb360 وصل کنم و بعد بازی های xb360 روش نصب کنم وبازی کنم؟
2.منبع تغذیه برق از بیرون باشه یا از خود USB دستگاه XB360 از کدومشون باشه بهتره وبه دستگاه فشار نمیاد.
3.لطفا به این سوال جواب بدید هیچ اطلاعاتی در مورد هارد اکستر نال ندارم دقیق چه مدل چه نوع و چه جوری باشه بخرم!!!(مهم):11:
4.درایو ها چی میشه هیچ فرقی با هارد اصلی xb360 نداره
دوستان یه بازی بگین که هیچ وقت تکراری نشه !
خودم اینا رو فکر کنم راضی کننده باشن
fall out 3
GTA IV
دوستان دستگاه من کبی خور شده است من 2 روز بیش به live وصل شدم ولی بن نشدم حالا میخوام بدونم اینطوریه که برای بار دوم وصل بشم بن میشم؟یا همین الان بن شدم؟
1 - خیرنقل قول:
فقط هارد های حک شده 120 و 250 گیگ laptop
که اونم حتما نیاز به قاب هارد original خود کنسول داره که 30 تومانه
2 - منظورتون رو نفهمیدم
کنسول خودش اداپتور داره و برق رو از اونجا میگیره
اگه هم منظورتون hdd هست که فرقی نداره
3 - شما اگه میخوای هارد external از نوع usb بخری و به کنسول وصل کنی
فقط میتونی movie و music و picture رو playback کنی و روش بازی نصب نمیشه
والا ماهیت بازی به تکراری شدنشه دیگه :31:نقل قول:
همین gta iv که گفتین با تمام شدنش تکراری میشه
ولی خوب همون بازی های فوتبال و ماشین هستن که به نظ من تکراری نمیشن
معلوم نمیشهنقل قول:
شما ممکنه دفعه اول که وصل شده باشی اسمت رد شده باشه و این سری که وصل میشی یا :
- همون اول پیغام میاد که ban شدی که از قبل مونده بوده
- یا خوش شانسی و ban نشدی
دیگه وصل نشو و گرنه همه چیز رو با هم از دست میدی .نقل قول:
راستی این XBOX 360 چیه دیگه ای چیه روی قسمت هاردش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال ناتال هستش .نقل قول:
اگر فیلم های تبلیغاتی ناتال رو ببینید روی همش هست .
نقل قول:نه دوست عزیزنقل قول:
ماله natal نیست
این developer kit کنسول 360 هست که فقط در اختیار developer های بازی ها برای ساخت و تست بازی هست
اسمش xna هست
قبلا تو همین تایپک راجع بهش بحث شده :
اطلاعات تکمیلی :
XNA
XDKکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_XNA
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_Development_Kit
چه خوب ، نمیدونستم .نقل قول:
یه نرم افزار هم برای کسانی که میخوان برای 360 خودشون بازی درست کنند داره میاد بیرون ، رایگان هم هست هدفش رقابت با اپل هست .
دوستان عزیز وقتی ناتال بیاد چی میشهمنظوذم اینه ایکس باکس از رده خارج میشه؟
ناتال یه کنترل جدید هست برای Xbox . یه کنسول جدید نیست .نقل قول:
Eyetoy که برای Playstation 2 طراحی شده بود رو دیدید ؟
ناتال شکل تکامل یافته و فوق مدرن اون هستش به صورتی که دیگه تصویر شما رو نمیچپونه توی بازی بلکه حرکات شما رو آنالیز میکنه و هر کاری شما بکنی کاراکتر سه بعدی بازی هم همون کار رو میکنه + اینکه میتونه صدای شما رو تشخیص بده و به نوعی شما میتونید با کنسول صحبت کنید .
مثلا میگید Turning off و دستگاه خاموش میشه .
در حقیقت ناتال Xbox 360 رو تبدیل میکنه به وسیله ای که شما فقط توی فیلم های فضایی میدیدید .
سلام من تازه این کنسولو خریدم شاید سوالم مبتدی باشه ولی ممنونتون میشم اگه جوابمو بدین
میخواستم ببینم
1)میشه کنسولو روی حالت افقی قرار داد وبعد ازش استفاده کرد یا فقط باید روی حالت عمودی باشه اخه دیدم بغلشم فن داره اگه حالت افقی بذاریم یه فنش روی زمین قرار میگیرهو میشه یا نه؟
2)من شنیم کنسولو نباید زیاد جابه جا کرد میخواستم ببینم مواقعی که روشنه نباید جا به جاش کرد یا کلا باید جاشو زیاد تغییر نکنه اخه واسه این میپرسم که من روزی 2بار جای کنسولمو عوض میکنم از اتاقم میبره توی نشیمن میخواستم ببینم مشگلی پیش میاد یا نه
3)واسه شارزر دسته چی پیشنهاد میکنین که انقدر باتری مصرف نشه؟
4)یهxbox360-elite خریدم خودش (دکمه ی Eject به صورت نرم افزاری (با فشردن دکمه ی X در محیط دشبورد، دیسک خارج میشود) را به صورت خودکار داشت وبازی اینgta liberty city را بدون اینکه به من پیغام upgradeبده اجرا کرد ولی اواتارم خاموشه و هیچ اواتاری ندارم میخواستم ببینم من باید چه رو نصب کنم تا اواتارم بیاد
مرسی از همه اساتید که کمکم میکنید
سلام من تازه این کنسولو خریدم شاید سوالم مبتدی باشه ولی ممنونتون میشم اگه جوابمو بدین
میخواستم ببینم
1)میشه کنسولو روی حالت افقی قرار داد وبعد ازش استفاده کرد یا فقط باید روی حالت عمودی باشه اخه دیدم بغلشم فن داره اگه حالت افقی بذاریم یه فنش روی زمین قرار میگیرهو میشه یا نه؟
2)من شنیم کنسولو نباید زیاد جابه جا کرد میخواستم ببینم مواقعی که روشنه نباید جا به جاش کرد یا کلا باید جاشو زیاد تغییر نکنه اخه واسه این میپرسم که من روزی 2بار جای کنسولمو عوض میکنم از اتاقم میبره توی نشیمن میخواستم ببینم مشگلی پیش میاد یا نه
3)واسه شارزر دسته چی پیشنهاد میکنین که انقدر باتری مصرف نشه؟
4)یهxbox360-elite خریدم خودش (دکمه ی Eject به صورت نرم افزاری (با فشردن دکمه ی X در محیط دشبورد، دیسک خارج میشود) را به صورت خودکار داشت وبازی اینgta liberty city را بدون اینکه به من پیغام upgradeبده اجرا کرد ولی اواتارم خاموشه و هیچ اواتاری ندارم میخواستم ببینم من باید چه رو نصب کنم تا اواتارم بیاد
مرسی از همه
[QUOTE=samgun;4552716]تو پاساژ رضا همینطوری فله ای ریخته !!/QUOTE]
کدوم پاساژ رضا ؟
ایران - تهران - ولیعصر - نرسیده به چهار راه ولیعصر :31:نقل قول: