آقا کسی میدونه مرکز قدوسی تهران فیبرش چجوریه؟ میشه گرفت راحت؟
تو سایت تانوما 20 بار ثبت نام کردم یه کد رهگیری میده ولی اصلا رهگیری نداره. حتما باید حضوری اقدام کرد؟
Printable View
آقا کسی میدونه مرکز قدوسی تهران فیبرش چجوریه؟ میشه گرفت راحت؟
تو سایت تانوما 20 بار ثبت نام کردم یه کد رهگیری میده ولی اصلا رهگیری نداره. حتما باید حضوری اقدام کرد؟
اون لینک ثبت نام صرفا برای بالا بردن آمار بازدید از سایت هستش و هیچ ارزش دیگری ندارد!! :biggrin:نقل قول:
بهترین راه مراجعه حضوری و پیگیری است. با ثبت نام در سایت به جایی نمی رسید.
سرویس تانوما پس پرداخت گرفتم ماهی 110 تومن سالیانه و 325 گیگ
الان تو صفحه اصلی نوشته تایم مونده مثلاً 360 روز، حجم مانده 250 گیگ، بعد تو صفحه "تغییر سرویس" نوشته "حجم ماهیانه سرویس 325 گیگ" و پس پرداخت قبض و اینا...
الان یعنی حجم کل یک سال من 325 گیگه یا حجم ماهیانه م؟ اگه ماهیانه س یعنی آخر ماه ریست میشه یا حجم مصرف نکرده ی قبلی هم میاد روی بعدی؟
قبلاً سرویس 90 گیگ 50 تومن داشتم ماهیانه 90 گیگ بود ولی نوع سرویسش چیز دیگه بود و خود مخابرات زده بود. الان تغییر دادم به این
حجمت مال هر ماه هستش و حجمی هم از ماه قبل به ماه بعد منتقل نمیشه
کسی میدونه بهترین مودمی که میشه برای FTTH گرفت چیه که موجود باشه و بعدا اینا سرویس یه حد بالاتر دادن دوباره نیاز به خرید مودم جدید نباشه مثه VDSL که مودم جدید میخواد؟؟؟؟
با تشکر
HUAWEI HG8245Hنقل قول:
بهتر از هواوی چیزی سراغ دارین؟نقل قول:
من 8546 دارم ولی بعد از یکسال و اندی هر وقت مودم رو روشن می کنم طول می کشه
تا نت وصل بشه. حتی گاهی تا 45 دقیقه هم شده.
صبح ها کمتر البته. شاید مربوط به ترافیک و کمبود IP باشه ولی نه تا این حد.
قبلا که تازه خریده بودم بلافاصله کانکت میشد.
مشکل دیگه سوختن پورت شماره 1 لن هست که چراغش روشن نمیشه
واصلا اینگار وجود نداره!
الان دنبال یه مودم خوب هستم.
مودم های HUAWEI HG8245H پورت سبز نو هستند ولی پورت آبی هاش استوکند و بعضی هاشونم آداپتور متفرقه همراهشونه. جنس استوک هم معلوم نیست چقدر کار کنه.نقل قول:
پیشنهاد بنده HUAWEI HG8245H پورت سبز نو هست.
اتصالات سمت من همه آبی هستند.نقل قول:
با سبز به مشکل میخورن.
از پچ کورد آبی به سبز استفاده کنید براحتی اوکی میشه.نقل قول: