حذف شود ......
Printable View
حذف شود ......
آسیاتک که تو سایتش واسه مرکز کاشانی زده : "مشترک گرامی فعلا بدلیل محدودیت های فنی امکان ارائه سرویس در این مرکز بطور موقت مقدور نیست.به محض مهیا شدن شرایط با شما تماس گرفته خواهد شد"نقل قول:
داتک رو من داشتم ، خیلی خوب بود ولی خب شبانه نداشت ( 10% رو حساب میکنه ) که واسه دانلود ، خرج میزد بالا!!
اوراکل چه جوریه؟! نماینده شرکت کارا امینه!
اوراکل الان نمیتونه نماینده کارا امین باشه چون کارا امین پروانه FCP نگرفته و ظاهرا پروانش طبق این خبر لغو شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در عوض اوارکل با پیوستن به کنسرسیوم جاویدان پروانه FCP دریافت کرده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسرسیوم جاویدان هم متشکل از ایناست : فناپ، ندا رایانه، آزادنت رسانه، شبکیه شریف، رسانه آوابرید، توسعه ارتباطات هما، ارتباطات اوراکل، مروا سیستم و پردیس اطلاعرسان سپهر
که همونطور که میبینید خبری از کارا امین در این لیست نیست.
آره. آسیاتک که میگه پورت خالی نداریم.نقل قول:
10% داتک هم اگه مجبور بشم باز بهتر از 33% پارسآنلاینه.
اوراکل هم پورت خالی تو کاشانی نداره. البته فکر کنم برای مصارف خونگی هم خیلی سختگیره و سرعت بالای 128 رو مدارک میخواد.
اگه از شرکتهای اصلی نتونم پورت خالی گیر بیارم دیگه باید برم سراغ شرکتهای رده دوم. اینا وضعیتشون فرق میکنه. به ویژه بعضیاشون منطقهای کار میکنن و پورت خالی ممکنه داشته باشن.
خیلی بده که یه جایی نیست آمار شرکتهای فعال تو هر مرکز مخابراتی و وضعیت خالی بودن و نبودن پورتاشون رو اعلام کنه. کلن مملکته داریم؟!!
تو این لینک اسمش هست و حذف نشده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثه بقیه اعتبارش تا 94/1/31 عه!!نقل قول:
پس جدیدا اوراکل جدا شده و به اون اکیپ اضافه شده!! ولی هنوز تو سایت کارا امین ، اوراکل رو زده جزء نماینده هاش!! ( هر چند که سایتش داغونه و معلومه ول شده!! )
با توجه به این که تاپیکمون منتقل شده با دو سه سوال شرو میکنم
واسه گیم با سرور خارجی صبانت خوبه یا پارس انلاین؟این سرویس گیم چیه؟
شبانه پار انلاین قرار دادی داره ؟یا 1/3 هستش...
سلام.
شبانه پارس ۱/۳ هست و ۳۳٪ رو حساب می کنه.
برای گیم ، اگر پروفایل گیم رو فعال کنی خوبه.
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
برا شما فعاله ؟نقل قول:
ی تست پینگ میگیرین بی زحمت ؟
برا من الان فعال نیست عزیز.
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
میشه ی تست پینگ بگیرین ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ظاهرا فعلا با موبایل آنلاین هستین