فرق سرویس های اکو چیست؟
Printable View
فرق سرویس های اکو چیست؟
اقا سرويس اكو ٤ مگ براي شبانش بخواد محدود كنه سرعتش چقدر ميشه؟
حدود ٥٠ ٦٠ گيگ در ماه محدود ميكنه؟
سرعت روزانش رو چند ميبندن؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام دوستان
من قبلا نامحدود 128 داشتم که تا 20 گیگ با سرعت بالاتر از 16 دانلود میکردم.
میخوام بدونم الان هم همینطور هست؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
حداکثر سرعت سرویس های شاتل چقدره؟
مهم حتما خوانده شود
سلام دوستان
من قبلا انترنت مخابرات اصفهان داشتم (طرح زرین استان اصفهان ) چون پینگ جالبی نداشت صبا گرفتم که اون افتضاح هست یعنی سگش به مخابرات میرزه
خواستم به دوستان بگم که کسانی که اینترنت مخابرات دارند میتونن تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با هزینه 8000 هزار تومان ثبط نام کنند با این کار میتونن به صورت نامحدود به مدت یک ماه از محتویات این سایت استفده کنند و هر چقدر که میخوان دانلود کنن من خودم چند ماه داشتم خیلی سایت خوبی و به روز ترین بازی ها و فیلم هارا قرار میداد از جمله بازی gtav که هیچ سایتی برای دانلود نزاشته بود سرعت دانلود هم دقیقا 260 کیلو بایت بود نه کم میشد نه زیاد که به نسبت مبلغی که میدی خیلی میصرفه که به تازگی متوجه شدم میخوان سرعت را تا 400 کیلو بایت افزایش بدن بعلاوه با پرداخت همون 8 تومن میتونین از سایت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت بازی انلاین هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سایت پخش فیلم هست به رایگان و بدون محاصبه ترافیک استفاده کنید ..
که این به نظر من بهترین طرح تشویقاتی برای مشتریان هست که شرکت های اینترنتی برای مشترکینشون تا به حال گذاشتن
خودتون سایتا را ببینید متوجه میشید
من الان بسیار پشیمون هستم که چرا صبا گرفتم (این حرفو یکی از دوستام بهم گفت که بسیار باعث تعجب من شد و وقتی چک کردم با ناباوری دیدم درست میگه و بیشتر تعجب کردم البته اینجا جوری نوشتم که کسانی که اینترنت مخابراتم دارند بفهمند و برن ثبط نام کنند) بعد شاتل امده یه سایت shatelland.com زده که فقط ازش دانلود کنیم خیلی مسخره هست
دوستان شاتلی اگه همه به شاتل فشار بیاریم و نظراتمون را هم در شاتل و هم در سایت shatelland.com بیان کنیم شاتل هم مجبور میشه همچین طرح های بزاره پس همین الان دست به کار شین. بهترین سرمایه شاتل مشتریاش هست
تا وقتی ما سکوت کردیم هیچی درست نمیشه :n34:پس ساکت نشینین و به شاتل فشار بیارید مطمئن باشید جواب میده.
شاتل اگه همینجوری پیش بره تمام مشتریهاشا از دست میده.:sq_10:
یا علی
سوال خوبیه. خود شما و دوستان دیگر اسکرین شات سرعت سرویسهای مختلف اکو را گذاشتید و همه بین 10-16 Mb/s بوده. پس از نظر سرعت دانلود خیلی فرقی ندارند و همه خیلی بالاتر از سرعت اسمی هستن. حجمی هم که همه 22 گیگ هست. فقط فکر کنم سرعت دانلود شبانه متفاوت باشه، ولی برای nfgها که دانلود شبانه ندارن هرچی فکر میکنم فرقی بینشون پیدا نمیکنم!نقل قول:
حد اکثر ecomax که پروموشن تابستان بود رسما 12 Mb/s ذکر شده. بقیه اکوها را هم با سرعت خیلی بالاتر از سرعت اسمی بین 10-16 Mb/s میبندن. اسکرینشاتش هست تو صفحه های قبل. سرعت دانلودش بین 1و2 MBps ولی تلفنی به من گفتن که این طرح پروموشن هست و معلوم نیست تا کی ادامه داره. فکر کنم ایدهشون این بوده که زود 22 گیگش تمام بشه و ترافیک اضافی بخریم ازشون :)نقل قول:
حد اکثر سرعت سرویسهای آرت معمولا همان است که در سایت ذکر شده. بجز یک مورد که در صفحه های پیش یک نفر از تهران با آرت 1 اسکرین شات سرعت بالا گذاشته.
منظورت آرت1 هست؟ سرعت دانلودش KB/s 128 = Kb/s 1024 است و حدودا تا دوبرابر حجم ترافیک (که میشه 22 گیگ) سرعت را پایین نمیآورند. اگر سرعت پایین آمد هم میشه بلافاصله سرویس آرت بالاتر را گرفت و سرعت درست میشه.نقل قول:
لطفا كمك كنيد ميخوام ثبت نام كنمنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلامنقل قول:
ماهه اول شاید بتونی 60 گیگی بگیری ولی از ماه بعدش میادش روی 40 گیگ بعدشم شاید 20 گیگ اگه هر شب بخوای دانلود کنی
باز بستگی به مرکزت داره که شلوغ باشه یا نه
سرعت روزت فک کنم روی 8 مگ میبندن میشه 1 مگابایت احتمالا