این پچ pes edit با پچ رسمی کونامی چه فرقی داره اینو کی درست میکنه
چرا همیشه اسمای بازیکنان تیم ملی هلند اشتباهه
Printable View
این پچ pes edit با پچ رسمی کونامی چه فرقی داره اینو کی درست میکنه
PESEDIT از سایتهای معتبر ویرایش بازی هستش که پچهای مختلفی رو از بازی بیرون میده . خوب برای هر پچی که میده بیرون هم اعلام میکنه که این پچ کارش چیه تو بازی و چه چیزی رو تغییر میده .نقل قول:
در مورد پچ های رسمی کونامی این رو بگم که این پچ ها بیشتر برای آپدیت و بروز رسانی تیم های دارای لیسانس و نقل و انتقالات هستند و البته گاهی لیسانسهای جدید و...
مثلا پچ های کونامی هیچ وقت لباس ها و نام و لوگوی تیم های لیسانس نشده بازی رو درست نمیکنند چون اینکار خلاف به حساب میاد براشون اما پچ های PESEDIT اینطور هستند .
پچهای کونامی خیلی کمتر از PESEDIT هستند نهایت سالی 5 یا 6 .
لیسانس ندارد .:n01:نقل قول:
من که دیگه منتظر میمونم تا چند نسخه دیگه از پچ{pesedit{ اینجوری هی بخوام دانلود کنم حجمم میره نسخه های بعدیشو میگیرم بهتره
خوب تو ساعت شبانه رایگان بزار دانلود بشه :n06:نقل قول:
تشکر فراوان از آقا افشیننقل قول:
فقط یه سوال دارم ! برای ریختن این پچ ، باید کدوم فایل ها و فولدرهای بازی را پاک کنیم ؟!
من الان اولین پچی که منتشر شده بود را روی بازی دارم که فقط لیگ انگلیس را لایسنس کرده و نقل و انتقالات را انجام داده
دوستان این نسخه نسبت به 2013 چطوره؟ من اخرین بازیای pes رو 2010 بازی کردم که خوب بود به نظرم فقط یه مقدار اسون شده بود برام. 2013 رو بازی کردم زیادی سخت بود تو حال خیلی سختش که نمیشد بازی کنم تا یه توپ میگرفتم داوره زارتی اخراج میکرد برای همین خیلی خوشم نیومد. این نسخه چطوریاس؟
pes2013 که میگی سخت بود پس pes2014 رو کلا سمتش نرو :n02: منی که 2013 واسه خودم کسی بودم تو 2014 (البته فعلا ) هیچی نیستم :دینقل قول:
از نظر من این نسخه از تمام نسخه های قبلی بهتره...فقط نیاز به یه سری تغییرات داره....بازی لذت بخشه و خیلی بیشتر به واقعیت نزدیک شده..به نظرم 2015 شاهد یه pes بسیار کامل خواهیم بود.
من خودم در این باره اطلاعات ندارم اما در سایت p30day نوشتهاست:نقل قول:
نقل قول:
پس از دانلود و اکسترکت کردن فایل های فشرده ، اگر چنانچه پچ های قبلی بازی را نصب نموده اید ، به محل نصب بازی رفته و فولدر PES 2014/kitserver را به کل پاک کنید. اگر هم از پج های قبلی استفاده نکرده اید ، نیازی به این کار ندارید. حال به نصب پچ بپردازید و محل نصب را ، محل نصب بازی انتخاب کنید.
در صورت بروز هرگونه مشکل در اجرای بازی ، می توانید فایل های اصلی img را از بازی اصلی خود که دانلود نموده و یا خریده اید ، در قسمت program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2014/img کپی کرده و در محل نصب بازی و در فولدر img جایگزین نمایید.
اگر با مشکل اجرای Insert Disc intro Drive مواجه شدید ، کرک اصلی بازی که همراه بازی دانلودی شما و یا بازی خریداری شده شما می باشد را در محل نصب بازی کپی نمایید و با ان بازی را اجرا نمایید.
یه پچ نمیاد قیافه بازیکنای استقلال درست بشه؟ :n12: