تم گوشی خودتون رو خودتون بسازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آدرس تاپیک هست برید توضیحات داده شده
Printable View
تم گوشی خودتون رو خودتون بسازید
این آدرس تاپیک هست برید توضیحات داده شده
کلا یه چیز بگم راحتت کنم....اینها همش حرفه...وقت فروش شما باید فروشنده ها رو بشناسید....کاری نداره...این همه هستن هیچی سرشون نمی شه و موبایل فروشی زدن...بدون دغدغه ی فکر به چنین حرفهایی کافیه پیششون ببری....نقل قول:
اینو خودم دیدم فهمیدم بعضی ها واقعا هیچی حالیشون نمی شه و فقط مغازه زدن....
طرف گفت این گوشی رو می خوام بفروشم....فقط نگاش کرد...بدون هیچ چک کردن خاصی...به جای اینکه خودش بفهمه...از طرف می پرسید که گوشی رو چند وقته خریده.....خوب این جوری باشه...منم موقع فروش می گم 2 ماه خریدم...وقتی نمی فهمه..نمی فهمه دیگه.....موقع فروش فقط باید طرفتو چک کنی...بعد بفروشی بهش...همین
زیبا ترین تم ها را خودمان بسازیم
ساخت تم برای W810i بسیار راحت و بسیار زیبا
نه هنوز W810i مثل K750i جوات نشده عزیزمنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز که هنوزه بعضی ها که گوشی من و میبینن میگن مدلش چیه
اول رکورد جواتی ها رو K750i داره بعد .............. و ............... و........... W810i و .............. .
این رده بندی جواتی ها بود
تكذيب ميكنييييييييمنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزم اينجا تاپيك w810 هستش....مجبورت نكردن كه بيا ي اينجا پست بدي!كسي هم نظرت رو نخواست....نقل قول:
برو تو تاپيك نوكيا اين پست رو بده كلي هم بت حال ميدن....
اميدوارم توجيح شده باشين!
پست ویرایش شد.......!!!
با سلام من می خوام تو این هفته گوشی بگیرم تا 250000 تومن کمک کنید چی بگیرم خودم از دبلیو 810خوشم اومده ولی تو اینجا می خونم یکی میگه دوربینش ضعیفه یکی میگه هنگ میکنه یکی میگه ولم نداره آقا جان من هرکی میدونه چیز خوبیه بگه و از کجا معلومه که چنج شده هست یا نیست مالزی یا چینی یا اصله تو رو خدا راهنمایی کنید با تشکر
نقل قول:
ها!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بشدت تکذیب میشه...کی اینو بهت گفته؟نقل قول:
دوربینش ضعیفه
بیا اینجا من دارم رقابت میکنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
اینم تاپیک مختص عکسهای w810..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ............
ااااااااااااااااااااااااا اااااااه ه ه ه...........این مورد اصلا تو کارش نیست....تکذیب میشه با قدرت 8.25 ریشترنقل قول:
هنگ میکنه
اینو راست میگن ولی من یه آموزش دادم که صداش خیلی بلند میشه...نقل قول:
یکی میگه ولم نداره
در مورد رجیستر چنج و اصلی و مالزی هم مصطفی خان بهتر میتونه بهت کمک کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوم از همکار و دوست عزیزم
دوستان پست اون ادم ....پاک شد...لطفا کسایی که به پست اون پاسخ داده بود با نقل قول....پست هاشون رو ویرایش کنند تا از پستش چیزی نمونه
من خودم اول پستم و ویرایش می کنم