خواجه نصیر بدترین دانشگاه تهرانه، شک نکنید، ینی اگه اهل تهران نیستید به هیچ وجه به صلاحتون نیست خواجه رو انتخاب کنید. مخصوصا رشته برقش
Printable View
خواجه نصیر بدترین دانشگاه تهرانه، شک نکنید، ینی اگه اهل تهران نیستید به هیچ وجه به صلاحتون نیست خواجه رو انتخاب کنید. مخصوصا رشته برقش
بچه ها قضیه این قانون تغییر رشته چیه ؟
من امسال هیچی نخوندم
ولی سهمیه داشتم و 700 سهمیه شدم و تقریبا یه چیر تو مایه های 2000 منطقه3 در میاد درصد های تخصصیم هم اینا بود
ریاضی 12
فیزیک 2
شیمی 15
قصدم این بود بمونم سال دیگه مکانیک یه دانشگاه مثل پلی تکنیک یا خواجه نصیر دربیام اما نمیدونم قضیه این تغییر رشته چیه
خب اگه میشه که مثلا من یه رشته درپیت دربیام یه دانشگاه تو تهران بگین بهم همونو بزنم که از ترمای بعد برم مکانیک:n13:
دانشکده نفت اهواز و آبادان هم اگه بشه در اومد و بعدا این کار رو انجام داد هم خوبه
نمیدونم عمومیاتون چفدر بودن ولی 2000 منطقه سه اختصاصیاش از اینا بیشتره.نقل قول:
ولی سهمیه داشتم و 700 سهمیه شدم و تقریبا یه چیر تو مایه های 2000 منطقه3 در میاد درصد های تخصصیم هم اینا بود
ریاضی 12
فیزیک 2
شیمی 15
داداش برا من بفرست که من دقیقا میخوام با همین دید وارد دانشگاه بشمنقل قول:
معدل بالای 17 شدن کار شاخیه ؟
منظورم اینه که یه وقت مثلا یه رشته مسخره درنیام بعد معدلم بالا نشه بمونم تو آمپاس:n02:
داداش اینا کار همون سهمیه هست:n02:نقل قول:
بچه ها خداییش ما تو شهرمون مشاور خوب نداریم تنها امید و منبعم همین تاپیکه:n12:
رشته های دخترونه کدومایند ؟ / کدوم رشته ها پسرونه اند ؟
مثلا معماری دخترونه است عمران پسرونه
+
یه سوال دیگه : آزاد با غیر انتفاعی چقدر اختلاف شهریه داره ؟
+
یه سوال دیگه : رشته های خوب گروه هنر کدومایند ؟ (که آینده و بازار کار داشته باشند) (اصلا بازار دارند؟)
زبان چی؟
با تشگر از دوستان گرامی :)
همون معماري هم الان كلي پسر توش هست اصلا نميشه گفت دخترونه.نقل قول:
+
خيلي زياد شايد براي معماري ترمي يه 800-900 تومن اختلاف داشته باشه
+
هنر رشته خوب نداره از نظر آينده كاري حتي طراحي صنعتي هم ديگه بيكار هستن
دفترچه انتخاب رشته امشب مياد
====
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (دفترچه شماره2) آزمون سراسری سال 1392، حاوی شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی برای سال تحصیل 93-1392، نحوه انتخاب رشته و کد رشته محلهای تحصیلی هر یک از گروههای آزمایشی است از امروز یکشنبه 13 مرداد ماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار داده میشود.