دوستان کسی سریال PURE 3.0 رو داره؟
Printable View
دوستان کسی سریال PURE 3.0 رو داره؟
Kaspersky Internet Security 2014 14.0.0.4651
کسی سریالش رو نداره 30روز مونده البته یه مطمان میخوام
دوستان
یه سری مودم+روتر های وایرلس که برای اینترنت های ADSL عرضه میشن (من خودم D-Link) ش رو دیدم؛فایروال سخت افزاری هم دارن روشون؛
که جالبیه کار این بود یه مدل از این مودم ها فایروال سخت افزاری کسپرسکی داشت روش!
آیا کسپرسکی فایروال سخت افزاری خودش رو به صورت مجزا هم میفروشه؟
یا باید مودمی تهیه کنیم که فایروال سخت افزاری رو خودش داشته باشه؛راستی؛این نوع فایروال های آپدیت هم میشن؟اصلا یه کاربر خانگی نیازی به یه فایروال سخت افزاری داره؟
اول سال آخرتون رو جوب میدم که فایروال سخت افزاری بیشتر برای امنیت یک شبکه مثل یک اداره استفاده میشه و یک کاربر خانگی نیازی به اون نداره.نقل قول:
اینجا هم یه توضیحاتی داده شده:بنظر من کاربر خانگی اگه از یک نرم افزار امنیتی سطح اول استفاده کنه و بنا بر استفاده خودش،تنظیماتش رو تغییر بده،نرم افزار امنیتی و سیستم عامل رو همیشه آپدیت نگه داره و وبگردی هوشمندانه هم داشته باشه در امنیت %99 قرار داره.کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269166
ضمنا الان اکثر مودمهای خانگی هم دارای تنظیمات فایروال هستند که البته با فایروال سخت افزاری شرکتها بسیار فاصله دارند.
دوستان کسپرسکی فارسی2014 اومده
روونه یا هنگ میکنه نسخه فارسیش
update offlineفرقی نمیکنه که kis9 مربوط به 2010 است ؟ یا اینکه فرق میکنه آپ دیت 2014و2013و2011 با 2010 راهنمایی فرمایید با تشکر
هر ورژن و نسخه ی مورد نظر آپدیت خودشون رو دارننقل قول:
برا اینکه هر نسخه که در تاریخی معین ارائه میشه و از اون تاریخ به بعد آپدیت انجام میشه و آپدیت نسخه های قبلی یا در داخل دیتابیس آنتی ویروس هستند و یا آنهایی که تکراری هستند حذف میشن
پس آپدیت نسخه ی 2010 تاااا 2014 فرق دارن ولی از تاریخ 2013.10.10 همشون یکی هستن
البته با برنامه ی آفلاین آپدیت همه چی فرق میکنه چون فایل های خاصی برا هر ورژن آنتی ویروس دانلود میکنه
سلام.یک روش برای دوستانی که در ویندوز 8.1 نتونستند کسپر رو نصب کنند
راه حل نصب کسپر در ویندوز 8.1
این روش برای کومودو کاملا جواب داده و باید مشکل کسپر رو هم رفع کند.
در run بنویسید regedit و اینتر کنید
به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Network
در سمت راست MaxNumFilters رو میبینید که باید مقدار REG_DWORD رو از 1 به 8 تغییر دهید.برای اینکار روی MaxNumFilters دابل کلیک کنید و 1 (یا هر عدد دیگری که هست) رو به 8 تغییر دهید.
سیستم را ریستارت کنید و کسپر را نصب کنید
اگر اون DWORD رو شما نداشتید،در همون قسمت در صفحه خالی کلیک راست کرده new و بعد DWORD رو انتخاب کنید.نام آن را MaxNumFilters بذارید و مقدارش رو به 8 تغییر دهید.
سلام بچه ها
من این ترفند رو امتحان کردم (enterprise)
اما جواب نداد
راه دیگه ای نیست که بشه نصب کرد؟
هیچ کدوم از محصولات کسپر رو 8.1 نصب نمیشه؟