من وقتی یه فایل مشکوک را تو سایت های انتی ویروس انلاین چک میکنم هیچی پیدا نمیشه
اما با نود که رو سیستمم نصبه معلوم میشه؟
چر ا سایت های انلاین اینقدر ضعیفن
Printable View
من وقتی یه فایل مشکوک را تو سایت های انتی ویروس انلاین چک میکنم هیچی پیدا نمیشه
اما با نود که رو سیستمم نصبه معلوم میشه؟
چر ا سایت های انلاین اینقدر ضعیفن
با سلام
۱- شاید False Positive باشد.
۲- شاید با نرم افزار های protection exe محافظت میشده.
۳- شاید سایت اخرین اپدیت را نداشته.
و ...
---
برای اطمینان بهتره برای یک شرکت که جواب بده مثل avira و یا kaspersky فایل را submit کنید تا کاملا بررسی شود.
با تشکر
سلام این نسخه کرک شده سافتگذر چه تفاوتی با نسخه اصلی داره؟نقل قول:
الان من نصبش کردم ولی بازم موقع آپدیت پسورد میخواد ازم
سلام .تو خود سایت هم اشاره شده که باید یوزرنیم و پس وارد کرد .ولی در نسخه های اصل , نمیشه مسیر سرور اپدیت رو تغیر داد , یعنی نمیشه افلاین اپدیت کرد . در کل همه کارشناسان توصیه میکنن انتی ویروس رو از سایت سازنده دانلود کنید چون احتمال دستکاری هست .ولی خوب اگه به سایت هایی مثل سافتگذر اعتماد دارین میتونید از نسخه های کرک شده این سایت استفاده کنید .نقل قول:
Sent from my LG-D802
پس یعنی کرک شده تنها مزیتش اینه که بشه سرور رو دستی تغییر داد؟نقل قول:
اینجوری که به ریکسش نمیارزه اگر فقط همین یه مزیت رو داشته باشه
الان من نسخه اصلی رو دانلود کنم ، توصیه شما چیه برای اپدیت و فعال سازی؟ یه راه بدون دردسرش رو بگید ممنون میشم
پس یعنی کرک شده تنها مزیتش اینه که بشه سرور رو دستی تغییر داد؟نقل قول:
اینجوری که به ریکسش نمیارزه اگر فقط همین یه مزیت رو داشته باشه
الان من نسخه اصلی رو دانلود کنم ، توصیه شما چیه برای اپدیت و فعال سازی؟ یه راه بدون دردسرش رو بگید ممنون میشم
بله بهتره از سایت eset دانلود کنید .البته فقط یه نکته اونم اینکه اگه نسخه های اصل رو بشه بهشون پسورد داد میتونید پسورد ها رو به راحتی با یه سرچ کوچولو ! پیدا کنین و اپدیت کنید .البته شاید باز بگه اکتیو نشده ولی الان که من دارم استفاده میکنم به نظر میاد هیچ فرقی نداره !!! البته یه سایت هم هست که پسورد رو با قیمت مناسبی میفروشه , لینکش در سایت سافتگذر هست .البته تو اینترنت باید زیاد باشه از این جور سایت ها !!نقل قول:
Sent from my LG-D802
Eset smart security 6.0 منقضی شده دارم که اوریجینال بوده الان چیکارش کنم آپ بشه؟
با سلامنقل قول:
از اساتید محترم خواهشمندم در مورد این مشکل راهنمایی کنند.
با تشکر
دوستان نسخه 8 رو نصب کردم یک ماه پیش حالا expire شده...چیکارش کنم؟