چون speedtest سرعت تک کانکشن رو نشون میده!نقل قول:
ولی idm با 16 کانکشن طبیعتا سرعتت بیشتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چون speedtest سرعت تک کانکشن رو نشون میده!نقل قول:
ولی idm با 16 کانکشن طبیعتا سرعتت بیشتره
کمکمکی بهتر شد :n02:
کمکی ؟نقل قول:
دیگه بهتر از این دیدی کسی با سرور دینامیت گرفته باشه ؟ اونم با snr 6 یعنی تو این اوضاع تو شاهکار کردی
ما داشتیم اینجا طرف snr 35-40 داشته فاصله از مخابراتشم 600 متر بیشتر نبوده سرعتش در حد جلبک شایدم کمتر
فقط و فقط شانس اوردی مرکز مخابراتیت خوبه
کدوم مرکزی شما ؟
نه آخه یهو سکته میزنه صفحات باز نمیشن واسه این گفتم
من شهید عاطف هستم تهران پاریس :n02:
الان تو مرکز شما با توجه به اینکه شلوغ هست نوین نسبتا خوب جواب داده تا اینجایی که من تست هایی که گذاشتی رو دیدم اکثرا بالای 4 مگ بوده ولی پینگت معمولیهنقل قول:
آخ آخ روزای اول پینگ 130 140 160 برای همین الان میگم کمکمکی به اون پینگا عادت دارم :n10:
دوباره ترکید نه نمیشه اینم باید بندازیم دور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در آخر تسلیم میشم و همون یدونه 1 مگ مخابرات میگیرم که فقط باهاش بیام سایت ببینم :n15: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی وایرلس نوین نت نداره ؟ ببینیم وضعیت اون چطوره ؟ به نظرتون می ارزه آدم وایرلس بگیره ؟ پینگش کمتره ؟ اگر اطلاعی دارید بدید بهره میبریم
به خدا هم مخابرات هم این نوین نت ما رو به گریه انداختند ! آخه چرا پینگ و سرعت اینجوری شده ! زمان انتخابات خیلی بهتر بود !
سلام
تفاوت سرعت سرویسهای 128 تا 2 مگ های وب در چی هست ؟
با شرکت که تماس میگیرم هر دفعه یه چیزی میگن
سرویسهاشونو روی چند مگ میبندند اگر خط بکشه و مشکلی نداشته باشه ؟
دوستان در صفحه قبلی گفتننقل قول:
سرویس ها 128 تا 2 مگ فرقی در سرعت ندارن.یکی از دوستان هم 256 داشت رفت 2 مگ خرید ولی فرقی نداشت
به غیر از طرح دینامیت رو 4 مگ میبندن الیته اگه زنگ بزنی بیشتر هم میکنن پهنای باند رو روی سرویس ها ی عادی ولی اکانتیک رو محدود میکنن