راموس: از هاوارد وب خاطرات خوبی دارم!
مرجع خبري رئال-مادريد: سرجیو راموس ، مدافع رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ بین بایرن و رئال مادرید گفت : انتخاب وب را دوست دارم . شخصا خاطرات خوبی از او دارم . در فینال جام جهانی بازی کردیم و بردیم . وی افزود که داور انگلیسی داور خوبی است و افزود : داور بزرگی است که تجربیات زیادی از بازیهای مهم اینچنینی دارد . و افزود که از جو آلیانس نمی ترسد : احترام زیادی از نظر تیمی به حریف می گذاریم اما فقط به دنبال برد هستیم و هدفمان رسیدن به فینال است . راموس در مورد اسلحه های اصلی بایرن ، از بازیکن خاصی اسم نبرد و گفت : به خاطر همه بازیکنانشان به نیمه نهایی چمپیونزلیگ رسیده اند . بازکینانی نظیر روبن و ریبری را دارند که می توانند تفاوت ایجاد کنند . یا ماریو گومز که گلزن خوبی است و یکی از بهترین مهاجمان دنیاست . اما اگر در نیمه نهایی هستند به خاطر کار تیمی است که می تواند آن ها را به موفقیت برساند . کاری که کرده اند فوق العاده است چرا که به طور مثال همیشه بازیکنان زیادی در تیم ملی آلمان دارند . راموس افزود که فعلا هیچ کدام از بازیکنان رئال از الکلاسیکوی شنبه نمی ترسند : در مادرید ، همین گونه زندگی می کنیم . این افتخار را داشته ام که هفت سال در این جا باشم . یک روز می بازی و خیلی بد هستی و یکی یک روز می بری وو خوب هستی . باید به عشق این پیراهن و باشگاه بازی کنیم و به انتقادات توجهی نکنیم . باید توجهی به اطراف نداشته باشیم . فعلا بازی با بایرن را پیش رو داریم و سپس شنبه باید با بارسا بازی کنیم . در پایان راموس ، در مورد عملکرد مورینیو گفت : او مربی با تجربه ایست و خوش شانس هستیم که او را با خودمان داریم آمار و نتایج مشخص هستند اما فقط همین نیست . کار فردی و عملکرد هر کس نسبت به سالهای قبل بهتر شده است . در این باره که پنج سال پیش با کاپلو به مونیخ رفته بود گفت : فوتبال همیشه این فرصت را می دهد تا جبران کنی.
خدیرا و اوزیل به دنبال انتقام گیری
مرجع خبري رئال-مادريد: اگر کسی از رئال باشد که بازی با بایرن برایش خاص باشد ، بی تردید آن نفرات المانی های تیم یعنی خدیرا و اوزیل هستند که انگیزه زیادی برای بازی با تیم یوپ هاینکس دارند. بازی های دو بازیکن رئال برابر بایرن در بوندسلیگا ، خاطرات جالبی را برای سامی و مسعود دارد . این دو بیش از آن که بایرن را ببرند باخته اند و می توانند انتقام تیمهای سابقشان را از شاگردان هاینکس بگیرند . در حقیقت روی هم هشت بار به بایرن باخته اند. سامی خدیرا هشت بار در اشتوتگارت برابر بایرن بازی کرد که حاصلش سه برد ، یک تساوی و چهار شکست بود. آماری که زیاد خوب نیست . اوزیل هم هشت بار به مصاف بایرن مونیخ رفت ، اول با شالکه و بعد با برمن . فقط یکی از این هشت بازی را با برمن برد.