دوستان کسی می دونه برای بازی بهترین تنظیماتی که می شه برای گرافیک کرد چیه؟..../QUOTE]
سلام به دوستان گل و گلاب خودم :11:
من تازه عضو شدم امیدوارم که تاپیک رو مثل روزهای اولش بچرخونیم:10:البته با کمک هم:20: چون از اول تاپیک تمام پستها رو تقریبا خوندم....
علت عضویتم هم این بود که جدیدا خواستم لپتاپ بگیرم اما خیلی قیمتها گرون بود:18:این بود که یه لپتاپ دست دوم خواستم بخرم خیلی مدلها رو زیر رو کردم کلی تو نوت بوک چک و سایت های توماسون وآناند و پس مارک .... رفتم آخر سر هم فکر کنم انتخاب خوبی کردم و این لپتاپ رو خریدم البته فروشنده واقعا پول لازم بود وگرنه به این مفتیا نمیفروختش:46:
بگذریم من خودم یه جورایی تو اورکلاک کار کردم قبلا هم سیستم جی فورس کار کردم هم با ای تی آی:) ایشالا امین جان تو پستهای بعدی درمورد گرافیک و اورکلاک کردن گرافیک این لپتاپ صحبت میکنم تا بقیه دوستان یه لپتاپ گیمینگ حرفه ای رو تجربه کنن(البته با مبلغی خیلی خیلی کمتر از گمینگ لپتاپهای برند های دیگه:27:)
فقط یه مشکل داشتم برای توضیح اونم اینکه عکسا رو دوستان تو خود این سایت چطور آپ میکنید؟ چون امکان آپلود کردن عکس رو تو این سایت نتونستم پیدا کنم تا درباره اورکلاکینگ گرافیک مطلبی رو بنویسم:13:ممنون میشم اگه به من تو این زمینه کمک کنید و یهخواهش دیگه هم داشتم هروقت آپدیت لپتاپ این سری رو دید لینکش رو بذارید دوستان استفاده کنن:40:
حالا میریم اصل ماجرا:5:
فعلا درباره اورکلاک صحبتی نمیکنم اما بهترین تنظیم کارت 6770 رو اینجا میارم اورکلاک ایشالا واسه پستهای بعدی:10:
من این حالت رو بر اساس آزمونو خطا با استفاده از نرم افزار بنچمارکینگ پرفورمنس تست انجام دادم و نتیجه خیلی عالیی گرفتم به ترتیب گامهای زیر رعایت شود:
1-بعد از راست کلیک و گرافیک پراپرتی میرید بالای صفحه سمت راست پرفورمنس رو انتخاب میکنید گزینه ادونس ویو رو انتخاب کنید:46:
2-تو قسمت تبهای سمت چپ گزینه گیم رو انتخاب کنید تری دی اپلیکشن ستینگ رو میگم:20:
3- به ترتیب انتی الیاسینگ رو یه بار رو 2 ایکس انتخاب کنید فیلتر پایینش رو روی استاندارد بذارید و در آخر یوز اپلیکشن ستینگ رو انتخاب کنید:46:
4-انسیوتروپیک فیلتر رو بزارید رو 2 ایکس مثل مرحله بالا و در آخر یوز اپلیکشن ستینگ رو بزنید:8:
5-کاتالیست ای آ رو رو پرفورمنس بذارید و انیبل سورفیس اپتیمال رو تیک بزنید:5:
6- ویت فور ورتیکال رو بیارید رو آف آن لس اپلیکشن....:27:
7- انتی الیاسینگ مود رو بیارید رو پرفورمنس
8-اوپن جی ال سستینگ هم تیک تریبل بافرینگ رو بذارید:19:
خسته شدید؟:19: خوشحال باشید پس کار دیگه تمومه:10::8: با این تنطیمات میتونی هر بازی رو بزنی اما هنوز نمیشه بترکونیش:41: که تو پستهای اینده درمورد اورکلاک 6770 راهکاراشو میگم که برید حالشو ببرید:31:
حالا هرکی که از این پستم راضییه یه تشکر یادش نره هرکی هم ناراضیی که بهم بگه دلیلش چی بوده:10: