از روی عکسهات معلومه گرافیک پائین بازی میکنی و بیشتر بازیهای کامپیوتری روی گرافیک پائین مشکل تغییر شکل و جابجای بافت های گرافیکی رو ایجاد میکنهنقل قول:
شما روی گرافیک بالا بازی کنید هیچ باگی مشاهده نمیکنید :20:
Printable View
از روی عکسهات معلومه گرافیک پائین بازی میکنی و بیشتر بازیهای کامپیوتری روی گرافیک پائین مشکل تغییر شکل و جابجای بافت های گرافیکی رو ایجاد میکنهنقل قول:
شما روی گرافیک بالا بازی کنید هیچ باگی مشاهده نمیکنید :20:
عزیز دل برادر اونور ایرانیا رو با عربا یکی می دونن .حقم دارن بجز زبان فارسی که توش پر از کلمات عربیه بگو ببینم ما چه فرقی با اعراب داریم؟ قیافمونم که با عربا یکیه پس این بنده های خدا حق دارن. به یه فرانسوی تو اینترنت گفتم من پرشین هستن خندید گفت پرشیا یه سرزمین افسانه ای بوده که اصلا وجود نداره!نقل قول:
من الان مرحله Fear No Evil هستم
خیلی مونده که تموم بشه؟!
اون فرانسویه احمق به تمام معنا بوده یا اینکه عقده ای بوده. پرشین یه نژاده که مختص ایرانیا هم نیست بلکه آلمانها و افغانها رو هم شامل میشه. حالا این فرانسویه سر جنگ جهانی دوم با آلمانها عقده داشته یا نه بماند ولی پرشین اینه. حالا افسانه بودنش هم نمی دونم.نقل قول:
آره چون شناخت ندارن از ایران. ایران خیلی فرق داره با عربستان و ... . تیم تحقیق دارن اونا. اگه تو credits بازی ببینی نوشته چند نفر تیم تحقیق داشتن. وقتی تا صندوق صدقات کار کرده نمی دونسته ایران با عراق فرق داره ؟؟؟ می دونسته دیگه. اینا همش بازی در میارن.
سلام
در ابتذای بازی بتلفیلد 3 که میریم از پنجره بیرون و واگن پشتی منفجر میشه یه نفر شلیک میکنه بهمون
بعد کلید اسپیس رو ازمون میخاد که برگرده توی قطار ولی هر کاری میکنم نمیشه و میفته
پایین چیکار کنم؟
space رو پشت سر هم فشار بده نه یک بار. :46:نقل قول:
اینکارو هم کردم نشد:13:نقل قول:
مرسی حل شد
:11:
نباس بذاري قرمز شده، تا سفيد هست بايد دكمه رو بزني!نقل قول:
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
2-3 مرحله ديگه.نقل قول:
من 3 بار تو 3 مد سختی مختلف بازی کردمنقل قول:
هیچ کدوم از این باگها رو ندیدم
یا سیستمت مورد داره یا کریکت بازیت ایراد داره