فکر کنم محدود بگیرم بهتر باشه!
کدوم شرکت برم واسه گرفتن محدود؟که قعطیش هم کم باشه و شبا بتونم بی دردسر دانلود کنم.؟؟؟
Printable View
فکر کنم محدود بگیرم بهتر باشه!
کدوم شرکت برم واسه گرفتن محدود؟که قعطیش هم کم باشه و شبا بتونم بی دردسر دانلود کنم.؟؟؟
دوستان فروشگاه یا کافی نتی رو در کرمانشاه میشناسید که بازی world of war craft رو با آخرین پچ هاش داشته باشه؟ هر چی مغازه پاساژ قصر رو گشتم نداشتن ... واقعا عجیبه این همه سرور ایرانی برای این بازی هست ولی خود بازی وجود نداره
برای دانلود هم که صبر ایوب میخواد آدم 25 گیگ دانلود کنه اونم با این نت داغون....
نقل قول:جناب Sepaw حرف شما کاملا درسته البته مشکل من این نبود چون با وصل به تلفن هم باز مشکل برقرار بود واسه همین به فکر ۲ تا اسپلیتر افتاده بودم و اینجا سوال رو پرسیدم. متاسفانه مشکل از تلفن بیسیم نسبتا قدیمی بود که استاندارد رو رعایت نمیکرد (ازین بیسیم آلمانیهای قدیمی) و با برقراری تماس روی باند مودم spike میزد (با اسپکتروم آنالیزور چکش کردم) حالا جالب این بود که اسپلیتر همونطوری که گفتین سیگنال صدا رو که پائین گذر هست رو (نهایت ۲۰ کیلو فکر کنم فرکانس قطعشه) جدا میکنه ولی در مقابل اسپایکهای تلفن باز دووم نمی آورد ظاهرا!!! خلاصه خدا لطف کرد ما تلفن رو عوض کردیم مشکل حل شد کلا...نقل قول:
بازم ممون دوستان
پینگ هم مثل قیمت دلار و طلا لحظه ای شده یا توپه یا شوته
شارژ اینترنتی غیرفعالش کردن، چرا خدا زانه
شما هم به مشکل پینگ برخوردید؟ از دیشب پینگ من شوت شده!!
حسابگر 512 حجمی دارم. لامصب تاره 2 روز بود لایو راه انداخته بودیم داشتیم حال
میکردیم ها!!
+
الان بهترین پینگ رو کدام isp تو کرمانشاه داره؟
وبرایش: الان تست کردم خیلی خوشحال شده!!! ینی کاش همیشه اینطور باشه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش جان مطمئن نیستم ولی مخابرات فکر کنم پینگش بهتر باشه.
یه سوالی دارم دوستان من قراره خونه رو عوض کنم حالا دو تا آپشن دارم (چون از مخابرات گرفتم و این مرکز مخابرات میدان نفت پورتش پره و باید رفت تو صف):
۱. شمارهی فعلی رو به خونهی جدید انتقال بدم
۲. اشتراکم رو این شماره رو حالا با هر هزینهای به شمارهی جدید ترانسفر کنم. کدام یکی ازین دوتا ممکنه؟
نظرم روی ۲ هست اگه بشه امکانش هست؟ (به لحاظ فنی که هست به لحاظ اداریش میگم) پ.ن: در ضمن هر دو خونه توی یه محله هستند...
نقل قول:
برای انتقال خط اینترنتی مشکلی نداره اگه توی یه مرکز مخابراتی باشه... شما یه پورت پرسرعت داری تو اون مرکز حالا فقط شماره مشترک که برای برقراری ارتباط استفاده میشه رو عوض میکنید (کارهای فنی که خیلی هم سخت نیست) از نظر اداری هم موارد دیگه انجام دادند مشکلی نبوده برای شما هم انشاءالله مشکلی نیست ...
سلام
مخابراتی های عزیز شما هم افت سرعت دارین؟
من time out خیلی زیاد دارم
از نظر سرعت دانلود هیچ مشکلی نداره
اما بالا اومدن یه سایت معمولی 3-4 دقیقه طول میکشه اونم با 7-8 بار رفرش!!!!!!!!!