علیرضا جان زمانی که دستگاه روی حالت Adaptor هست چرا باتری روی 99-98 ثابت میمونه !؟ مگه نباید 100% باشه ؟
و دیگه اینکه برای تنظیم Region Lock کجا رو تنظیم کنیم برای BD ها ؟ 2 ؟ 3؟
Printable View
علیرضا جان زمانی که دستگاه روی حالت Adaptor هست چرا باتری روی 99-98 ثابت میمونه !؟ مگه نباید 100% باشه ؟
و دیگه اینکه برای تنظیم Region Lock کجا رو تنظیم کنیم برای BD ها ؟ 2 ؟ 3؟
نقل قول:
نمیدونم دقیقا مشکلش چیه که رو 99 98 میمنونه. بزن خاموش باشه و آداپتور تو برق باشه. بعد از مدتی روشن کنی نمیشه 100 درصد ؟
ریجن اتوماتیک خودش تنظیم میشه با ویندوز.
میدونی چیه حالت Decharge داره ! وقتی رو 100% باشه بعد از 30min میاد رو 99 یا 98 ! انگار هم داره شارژ میکنه و هم از باتری انرژی میگیره !!نقل قول:
زنگ بزنم به گارانتی ؟
والا رفتم تو تنظیمات Region خوده Blue-ray rom دیدم اصلا تنظیم نشده !!
آخه یه BD هم داشتم گذاشتم اجرا نکرد.
اگه بیشتر از 90 درصد شارژداشته باشید اینجوری میشه
اینم از تنظماتی که برای جلوگیری از تکرار سیکل شارژ و دشارژ توسط کارخونه سازنده ست میشه و فکر نمیکنم بشه تغییرش داد
----------------------------------
من اون ویندوزی رو که صفحه 109 بود دان کردم اونم با هزار مصیبت
اولش سرعت دانلودخ 400 بود وقتی رسید به 50% سرعتم شد 200 یه ساعت بعد (65%) سرعت شد 40
چشمتون روز بد نبینه 15% آخر رو با سرعت 20 کلوبایت در ثانیه دان کردم تازه وسطش هی قطع میشد
کلی حرص خوردم و به اندازه 5 سال پیر شدم
وقتی تموم شد رایتش کردم و رفتم واسه تعویض ویندوز که وسطاش ارور داد(ایمیج ویندوز مشکل داره فکر کنم)
شاید باورتون نشه ولی کلی خندیدم
نقل قول:
ای بابا. چه شانسی
اون تنظیم درصد شارژ رو من هم میخوام بدونم چنده و چه طور میشه تغییر داد ولی فکر کنم حق با شماست. قبلا در مورد باتری و عمرش پست دادم. کاش میشد تنظیم دستی کرد. :41:
راستی واسه ویندوز به سایت سافت گذر هم سر بزن. به روزه و تو ویندوز مثل سایتای دیگه اضافه مضافه چیزی نریختن.
این رو توی pdf که همراه لپتاپ بود پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
90 % نیست
درستش 95 درصده
من بلوری دارشو خریدمنقل قول:
این چند روز که دارم باهاش کار می کنم خیلی عالی جواب داده
امروز یک رندر گرفتم روی دستگاه قدیمی که داشتم هفت ساعت طول کشید اما رو n61 بیست و یک دقیقه طول کشید.
واکفا
چشمان را گرفت به جهت رندری
مبارک باشهنقل قول:
واقعا فعلا واسش حریفی نیست !! البته منظورم تو رنج قیمت 1.300 تا 1.700 هست.
شما وقتی که دستگاه خاموشه باید دکمۀ روشن شدن از طریق Express Gate را بزنید نه موقعی که داخل ویندوز هستید. :46:نقل قول:
درسته و متوجه هستم اما من این کارو برای امتحان کردم...قبل از اینکه تو ویندوز این کارو بکنم در حالت خاموش با fn بی fn و هر حالت دیگری گه تصور کنید دکمه رو فشار دادم.فایده ای نداشت.نقل قول:
تو pdf خودش به نام manual هم در باره دکمه بالایی سمت چپ نوشته به منظور تعویض حالات Power 4Gear Hybrid هستش و اسمی از express gate نبرده و این باعث شد بپرسم اصلا مدل n82jq-026v اکسپرس گیت داره یا نه...تو فوروم خود سایت اسوس vip.asus.comدوستانی پرسیده بودند اما جوابی ندیدم.گفته بودند که وقتی می زنیم اروری رو نشون می ده مال من اصلا حرکت خاصی انجام نمیده...کنار این دکمه عکس ادمکی با حالت دویدن به رنگ آبی هست که همین ادمک روی space و به کمک fn قابل انجام هست.هر دو در داخل ویندوز حالت پاور رو عوض می کنن و در حالت خاموش حرکتی انجام نمیدن...توی درایور ها هم ،،هم search دستی کردم هم با autorun گشتم... هیچی نبود که نبود...واقعا راهی نمونده که امتحان نکرده باشم...امیدوارم راهنمایی کنید...