از الطاف دوستان بي نهايت سپاسگزارم :)
يه سوال ديگه يهو
ه ك اصلا شده؟
هيچ فريموريش ه ك شده؟
چه جورياست؟
Printable View
از الطاف دوستان بي نهايت سپاسگزارم :)
يه سوال ديگه يهو
ه ك اصلا شده؟
هيچ فريموريش ه ك شده؟
چه جورياست؟
سلامنقل قول:
اره سعید مطمئنم
چون خودم یه بار اپدیت کردم بدون فرمت گوشی
البته طبیعی هست که در صورتی که اپدیت موجود باشه اینکارو میشه کرد
گوشی که اپدیت شده طبیعتا اگه بخواهی اپدیتش کنی فلش میشه
در فلش هم فرمت میشه گوشی ...
نهنقل قول:
متاسفانه گوشیهای جدید دیگه خبر از هــک شدنشون نیست :41:
ظاهرا سیمبیان امنیتشو بالا برده :31:
به انجمن موبایلستان هم سر بزنی بد نیستنقل قول:
نقل قول:
یه تیکه نوشته آپدیت ( توصیه شده ) !
اونو زدم ، حیچی پاک نمیشه و تنظیمات بهم نمیخوره ؟
الان دیگه زدم 108.3 مگه !
تا قبل از اینکه آپدیتارو بریزه اگه تغییر میده بکشم بیرون ها !
ولی دمت گرم ، امیدوارم که مشکل تیک دار بودن و لگ زدن فیلم برداریم حل بشه ! چون موقع فیلم برداری و پخش اون فیلم هی قطع میشه و صدا از تصویر چند ثانیه مینه جلو !
ممنون اسماییل جون ! :40::11:
در مورد remote phone locking :
از این قسمت قابل دسترس هستش:
Menu->Settings->Phone->Phone managment->Security->Phone and SIM card->Remote phone locking
در حالت عادیDisabled هستش که وقتی Enabled میشه یه کلمه از شما می پرسه ( که اگه این کلمه رو با یه خط دیگه به خط خودتون SMS کنید گوشی به حالت Lock رفته و برای باز شدنش باید lock code گوشی رو وارد کنید.) بعد از وارد کردن، یه بار دیگه برای Verify کردن می پرسه بعد از تایید ، مرحله آخر و برای تایید نهایی lock code گوشی رو باید وارد کرد.
مثلا کلمه "lock" رو انتخاب کردین ، اگه با یه خط دیگه کلمه "lock" رو برای گوشی خودتون SMS کنید گوشی lock میشه عکس قفل میاد رو گوشی و باید lock code گوشی را وارد کنید تا باز بشه. حالا اگه گزینه lock if SIM card changed رو هم Yes کنید اگه گوشی خاموش و روشن بشه یا سیم کارت عوض بشه باید lock code گوشی رو وارد کرد و خیلی راحت در مواقع اورژانسی می تونید از اطلاعات گوشی محافظت کنید.
روی مموریم که میشه Password گذاشت که اگه تو گوشیه دیگه رفت باید حتما رمزش وارد بشه.( ولی بازم با کامپیوتر قابل دسترس هستش !! برای این مشکل کسی راه حلی داشته باشه خوشحال میشیم که بدونیم !)
ممنون اسماییل جون ، آپدیت کردم ! هیچی تغییر نکرد خدارو شکر !
تا جایی که احساس کردم سرعت تاچش و خود گوشی تا حدودی بالا رفته ، ولی الا دیگه دیره ! فیلمبرداریشو امتحان نکردم ، ایشالا فردا ...
و سرعت منو هم افزایش پیدا کرده ...
:40: !
ممنوننقل قول:
خیلی جالب بود
راستی تا جایی که یادمه اگه به مموری ÷سوورد بزاری کام÷یوتر هم بازش نمیکنه
شما تست کردین ؟
من رو ویوا تست نکردم
پس خیالت تختنقل قول:
در کل گوشی بهتر میشه
مال من فیلمهای تیک نداره و خیلی کم دیده میشه چنین مشکلی
مشکل دوربین هم 1 ماه یکبار میاد سرم
آره من برا مموری خودم پسورد گذاشتم ( از طریق خود گوشی ) تو گوشیه دیگه بره پسورد می خواد ولی تو کامپیوتر نه!نقل قول:
سلام ممنون اون برنامه كار كرد و مشكل از پايتونم بود خوب بگذريم حالا يكي ديگه اونم اين كه اين هم اس هاي پاك شده و هم نشده رو مياره و منم هر چي گشتم تا حالا همش اونايي كه هنوز تو گوشي خودم هست خود برنامه هم اسكرول نداره كه درست بشه بالا پايينش كرد ميشه بازم كمك كنيد؟
مشكلي كه ميگيد چي هست؟نقل قول:
مشکل دوربین هم 1 ماه یکبار میاد سرم