یکی محبت نمی کنه این کارو واسه من انجام بده؟نقل قول:
درحد دو-سه خط، فقط داستان دستم بیاد.
Printable View
یکی محبت نمی کنه این کارو واسه من انجام بده؟نقل قول:
درحد دو-سه خط، فقط داستان دستم بیاد.
نقل قول:محتوای مخفی: خيلي خلاصه
این سئوال فلان پک کی میاد فقط الکی صفحات تاپیک رو جلو میبره یه سرچ ساده یا سئوال از فروشگاه بهتر راهنمایی تون میکنه .
خداییش این دو تا پیرمرد آخرشن.
محتوای مخفی: اینا هم بامزه بود
بعد از مدت ها !!!! بالاخره پک 14 رو دیدم!! باحال بود!! من بیشتر با جایی که فرنچ قرص میخوره حال کردم!! اون لحظه ریکشن های فرنچ و مستشار عالی بودش!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتر خان + باباشاه حرف ندارن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلو نظمیه ابتر، آجر ترکوند بعد گفت: وااااااـــی! وای! چی کار کـردم! وای!! بی نظیر بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه داستان:
الیزه پادشاه موناکو، وارد دربار می شود. برزوخان که درگیر مراسم مراسم ازدواج با نازخاتون می باشد، عاشق الیزه می شود و ...
آقا تو پک 16 چه سیستمی کار گذاشتن تبلیغ ها رو اصلا نمیشه رد کرد!
البته من dvd رو می گیرم و فقط تو این پک اینجوری شده...نه با fastforward رد میشه نه با next ...هردکمه ای بزنی میگه
نمیشه ....فکر کنم تبلیغها رو تو پک 16 با فرمتی ظبط کردن که اصلا نمیشه ردش کرد...
ولی پکهای قبلی من همیشه تبلیغات رو رد می کردم..
دوست عزيز بيخود زور نزن ...نقل قول:
تبليغات رو نميشه رد كرد ...لطفا" به گيرنده هاتون دست نزنين...:8:
این پک عجیب بود! اوایلش(دو قسمت اول) واقعاً افتضاح بود(البته به نظر من)صحنه ای که تمام مردان کاخ زل زده بودند به الیزه واقعاً حالم رو بد کرد:2:.
ولی درست همون موقع که میخواستم دیگه نگاش نکنم جالب شد و در 15 دقیقه ی آخر فوق العاده شد!
بهترین بازیگر:به نظرم هیچ کدام. ولی به خاطر سکانس های آخر جعفری جوزانی رو انتخاب میکنم.
بهترین سکانس:خواستگاری.....(نمیگم!)
نمره: این بار به هر قسمت یه نمره میدم:
قسمت اول:1
قسمت دوم:4
قسمت سوم:18
! همین!
اصلا به حقوق مصرف کننده احترام نمیگزارن:
1-قاب افتضاح دی وی دی
2-رایت بد سی دی های فینال آشغال!
3-کار گذاشتن سیستمی که تبلیغ ها رو نشه رد کرد
4-کیفیت بد اسکرچ هاو...................