سلام
دوستان از مدلهای جدید سونی سری 13 F چینی یا آمریکایی آیا مدلی هست که Full HD باشه و تو ایران موجود باشه؟
من مدل F 136 FM/B رو دیدم با قیمت 1,900 ولی معلوم نبود Full HD هست یا نه؟:45:
به نظر شما اگه Full HD باشه به این قیمت می ارزه؟
با سپاس
سلام
دوستان از مدلهای جدید سونی سری 13 F چینی یا آمریکایی آیا مدلی هست که Full HD باشه و تو ایران موجود باشه؟
من مدل F 136 FM/B رو دیدم با قیمت 1,900 ولی معلوم نبود Full HD هست یا نه؟:45:
به نظر شما اگه Full HD باشه به این قیمت می ارزه؟
با سپاس
میخواستم نظرتونو در مورد Sony Vio F11 GGX/B بدونم. به نظرتون چه جور لپ تاپیه؟؟؟؟
سلام
یه لپتاپ میخوام سری f13 یا f12 قیمتش تا 1.950 باشه آمریکایی بلوری داشته باشه و full hd باشه
پیشنهادی دارین ؟
(البته core i7 740 qm و گرافیک 330 m)
تو رو خدا کمک کنین
آره به منم اتفاقا همین مدلو پیشنهاد دادند بلوری داشت و به گفته اونا full hd بود منتها چینی بود راستش من از چینی خوشم نمیاد میگفت 1.950نقل قول:
ولی میگن شارژشون کم میره ولی مزیت نسبت به سری f12 داره usb 3 و وب کم با قابلیت تشخیص چهره و ...
سلام خدمت همه دوستان
ي سوال دارم ميخوام بدونم نظرتون درباره 121 تا 137 سري f چيه ؟ چون نميدونم چيني هست فردا مشكل پيدا نميكنه ؟ كسي از اين سري داره كه باهاش با مشكل مواجه شده باشه يا نه؟
سلام..نقل قول:
چون نميدونم چيني هست فردا مشكل پيدا نميكنه ؟ كسي از اين سري داره كه باهاش با مشكل مواجه شده باشه يا نه؟
تفاوتی در کیفیت نیست...
و اینکه الان سری جدید از F اومده و بهتره که کمی صبر کنید تا ارزونتر شه..
ميخوام واسه يكي تا خدود 1.700 لپ تاپ بگيرم يه چيزي كه از نظر پردازش و گرافيك خوب باشه و حالاها جوابده .
تو اين قيمت بيشتر چه برندهايي بهتره ؟
ديدم اينجا بيشتر sony پيشنهاد ميشه چرا؟ دوستم زياد از sony خوشش نمياد dell يا hp بيشتر ميپسنده.
چند مدل معرفي كنيد بررسي كنم ببينم كدوماش بدردش ميخوره...
نقل قول:
HP DV6-3061
CORE I7-1.6-720QM
6GB DDR3
640 HDD
ATI 5650 1G
15.6"
DVD RW
WIN 7
2.7 Kg
-Remote Control
نقل قول:
خیر مشکلی ندارند....
از سری جدید بخرید که خیلی بهتره....
F13LGX هم خوبه !
نقل قول:
دوست عزیز چینی و امریکاییش هیچ فرقی با هم ندارند..........
کیفیت هر دو یکیه و از این بابت هیچ نگرانی نیست...
سری جدید مسلما بهتره ، مخصوصا کارت گرافیکش