منم میخواممممممممم :19:نقل قول:
--
منم 1 روز غیبت غیر موجه داشتم باید چیکار کنم تا موجه بشه؟:27:
Printable View
منم میخواممممممممم :19:نقل قول:
--
منم 1 روز غیبت غیر موجه داشتم باید چیکار کنم تا موجه بشه؟:27:
سلام تودی جان
میگم
منــــــــم که واقم
نقل قول:تودي گلم ......نقل قول:
مصبر باش (تو تلفظاتش دقت خرج كن):21::46:
خانوماي گل و بلبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جميعا السلام عليكم و رحمه الله و بركاته ...تكبير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطورين جملگيتون امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم كه مصندل اين هفته هنوز معلوم نگشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی ما رو اینجا ندیدنقل قول:
پس من چی:19:نقل قول:
عرض سلام دارم خدمت علي الخصوص دختر خانما روز دختر رو هم خدمتشون تبريك عرض ميكنم
اميدوارم كه از دختر بودن لذت ببرن :8::8::8:
بوسسسسسسسسسس امرلاد جونمممممممممممم:40:نقل قول:
کجا بودی دلم شور میزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میصبریم====> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیدمت خانومی یک لحظه هواسم نبود تاپیک رو بستم دوباره که باز کردم دیدم اومدی:40:نقل قول:
روز خانوم گلا مفارککککککککککککککککک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا مرگم بده اشلا هواشم نبود
بادا بادا موبارك بادا ايشالا موبارك بادا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديش دارام دام دام دريش ديش دوروش ديش دام دالام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم چه خانم هايي :20:
خانم طلا خانم نقره خانم برونزه خانم آهنه و...........
خلاصه ديگه هركدوم يه فلزند