من n53 دارم، عکسهایی که از n55 دیدم فرقی بین صفحه کلیدش ندیدمنقل قول:
تنها تفاوت توی گرافیک و تعداد بیشتر usb3 و طراحی ظاهری هست
صفحه نمایش هم فکر نکنم تغییر زیادی کرده باشه
من n53 دارم، عکسهایی که از n55 دیدم فرقی بین صفحه کلیدش ندیدمنقل قول:
تنها تفاوت توی گرافیک و تعداد بیشتر usb3 و طراحی ظاهری هست
صفحه نمایش هم فکر نکنم تغییر زیادی کرده باشه
دوست عزیز من خودم k53 دارم و تنها فرقش با k43 اینه که k53 دکمه های ماشین حساب داره و 15.6 هستنقل قول:
k53 هم مولتی تاچ هست که تا 3 انگشت رو جواب میده
نقل قول:
اقا مرسی...خیالمو راحت کردی...دمت گرم...
سلام دوستان من یه n43sn گرفتم که روش ویندوز 7 64 بیت اورجینال هست.میخوام در کنارش 7 32 بیت هم نصب کنم.چون 7 کرک داره و باید کرک نصب بشه و اونم تغییراتی در mbr میده .آیا مشکلی واسه درایو ریکاوریم پیش نمیاد؟چون قبلا با لپتاپای دیگم وقتی کرک رو میریختم و رستارت میکردم دیکه ریکاوری میپرید.
سلام.
ميخواستم k43 sv بگيرم با قيمت 1150000 كانفيگش از نظر من با اينكه usb3 نداره خيلي خوبه.
cpu: core i7
gpu: GF 2G dedicated
نظر شما چيه... آخه يه سري چيزايي شنيدم كه ميگن بدنه اش برق دزدي داره و اينا !!!!
با اين كانفيگ فكر نكنم تو هميچين قيمتي پيدا بشه... اگه هست پيشنهاد كنيد.
صفحه کلیدش دکمه هاش بزرگتر شده و روکش تزئینی هم داره من یه جا خوندم سطح دکمه هاش بالاتر هم اومدهنقل قول:
خودم از نزدیک هنوز ندیدمش راستش
N53 شما ساب ووفر جدا هم داره؟
سه نوع صفحه نمایش گلوسی ، نیمه گلوسی و میت واسش ارائه شده با سه رزولوشن
کیفیت هم بالاتر بوده
وگرنه اگر به صرف کارت گرافیک بود همون N53 رو با گرافیک بالاتر میزد
سلام
من یه لب تاپ مدل Asus K52JU RED دارم مدتی هست که صفحه آبی میاره به نظرم مشکل از ویندوز 7 هست البته ویندوز 7 اورجینال نیست و یکی تو شرکت برام نصب کرده کاملا معلومه که از ویندوزش هست حالا میخوام ویندوز 7 جدید نصب کنم میخوام ببینم ویندوز 7 مخصوص لب تاپ باید نصب کنم یا فرقی نمیکنه ؟ ویندوز 7 که من دارم و خودم از اینترنت از جای مطمئن که نوشته بود بدون دستکاری هست اینه پسوند فایلش هم iso هست :
Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail
برای کرکش هم میخوام از این استفاده کنم چون یه بار روی کامپیوتر مجازی نصب کردم خوب بود
Windows Loader 1.9.3 x86-x64 by Daz
:40:
بچه ها ببخشید تاپیک رو اشتباهی زدم باید در بخش مشکلات میزدم
:40:
سلام امیدوارم خوب باشین..
لطفا کمکم کنید..
من یه n53s دارم که تا دیروز خیلی خوب کار میکرد یه دفعه هنگ کردم و من دیگه هیچکاری نمیتونستم بکنم اونم به خاطر اینکه یکی از نرم افزارهاش به اسم tender اگه درست نوشته باشم چون الان یادم نمیاد که چطوری بود فعال کردم و سیستمم هنگ کرد ..
مجبور شدم از ریکاوریش استفاده کنم دی ویدیای ریکاوری رو گذاشتم و تا اخر ادامه داد و گفت ریکاوری در اینقدر دقیقه به اتمام رسیدم وقتی okکردم سیستم ریسیت شد و اومد بالا ولی ویندوزش بالا نیومد ارم ویندوز اومد ولی صفحه هیچ چیزی رو نشون نمیداد و فقط یه صفحه طوسی ظاهر شد من دو بار ریکاوری کردم ولی هر دوبار اینطوری شد و اصلا سیستم کار نمیکردم و ویندوز اجرا نمیشد...:37:
کمکم کنید تا بتونم سیستممو راه بندازم ..:41:
ممنون از لطفتون :41:
یه جون مرد منو کمک کنه....:31:نقل قول:
:10: