سوني كه قيمت هاي الكي بسيار بالا داره و اصلا فكرشو نكن.نقل قول:
اون دوتارو بايد با نمايندگي ها تماس بگيري من تو سايت چاره ديدم نبود.
پايونير بهترين قيمت و كيفيت داره
Printable View
سوني كه قيمت هاي الكي بسيار بالا داره و اصلا فكرشو نكن.نقل قول:
تلویزیون من ال جی هستش...جدیده...به نظر شما بخش تصویر هم ال جی بگیرم یا بایونیر؟بلند گو هم داره؟
دوست بزرگوار ممنون .نقل قول:
سوني كه قيمت هاي الكي بسيار بالا داره و اصلا فكرشو نكن.
ظاهرا توشیبا و فیلیپس نمایندگی ندارند . ای کاش شماره ای لینکی بود .
به هر حال ممنون همین پایونری که گفتی عالیه قیمتش مناسبه .
شما تو سايت چاره بگرد ببين كدوم مدل مناسب شماست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر براي فيلم كپي ميخواي همون ال جي . براي فيلم اصل پايونير چون هم مولتي كد ميشه و هم كيفيت بالاتري داره.نقل قول:
سلام دوستان
ممنون میشم اگر یه دی وی دی پلیر با کیفیت معرفی کنید که تمام فرمتهای تصویری ساپورت کنه و این فرمتهارو از روی فلش هم بتونه به خوبی پخش کنه
قیمت هم مهم نیست..
همچين پليري ندارم. منظورتون MKV HD هست فقط بايد بلوري يا مديا پلير بخريد.نقل قول:
دلت خوشه ها داوود جان :n05:نقل قول:
الان همه جنسها مونتاژه و مال چینه . خیلی سخت میشه ژاپنی اصل گیر آورد .
سلام دوستان
وقتتون بخیر
راستش سوالی داشتم
من حدود 1.5 سال پیش یک دونه دی وی دی پلیر سامسونگ d530/hc خریدم.از همون روز اول وقتی سی دی توش میگذاشتیم وسطش استاپ میکرد.اول فکر میکردیم مشکل از سی دی است.تا اینکه فهمیدیم مشکل از دی وی دی است و از روز اول این مشکلو داشته.حالا بردیم نمایندگی گفته که 70 تومان هزینه داره.که منم از خیرش گذشتم
حالا میخوام یک دونه دی وی دی پلیر بگیرم.چیزی باشه که دی وی دی رو بدون هیچ مشکلی بخونه.همین!.فقط قوی باشه.دیگه یو اس بی و mkv اصلا برام مهم نیست.خیلی هم استفاده ندارم.ماهی 10 ساعت شاید.
من شنیدم مارشال مارک خوبی است.ایکس ویژن چطور؟قیمتشم زیر 100 باشه بهتره.شما کدوم مدلشو توصیه میکنید؟.قیمتشم مناسب باشه.از اینترنت بخرم به نظرتون خوبه؟تهران کالا..من تهرانم
ممنون
هم مارشال خوبه و هم ایکس ویژن ولی خب گارانتی و خدمات پس از فروش ایکس ویژن معتبرتره . قیمت هردوشون زیر 100 تومنه . اگه از اینترنت بخری دیگه نمیتونی عین رفتن به مغازه ها چک و چونه بزنی و تخفیف بگیری دیگه . اگه نمایندگیشون نزدیکت هست بهتره از نمایندگی بخری تا قیمت مناسبتری هم باشه .نقل قول:
مدل XDVP-767 ایکس ویژن جدیدترین dvd player اش هست .
divx هم پخش میکنه .
خروجی HDMI داره و کابل HDMI هم داره .
صدای دالبی پخش میکنه .
یه قابلیت cd ripping هم داره که به نظرم قابلیت خوب و جالبی هست برای dvd player .
البته قیمت این مدل 100 تومنه .