نه دیگه لازم نیست ... ولی کارت طلایی رو ببر که 25 تومنه بشه 15 تومن ... نمی دونستم اکو گرون تره .. ببخشید ...نقل قول:
نامی 512 ، 64 ه .. شاتل هم سرعتش خوبه ... البته شنیدم تو اکو کمی نوسان داره ...
Printable View
نه دیگه لازم نیست ... ولی کارت طلایی رو ببر که 25 تومنه بشه 15 تومن ... نمی دونستم اکو گرون تره .. ببخشید ...نقل قول:
نامی 512 ، 64 ه .. شاتل هم سرعتش خوبه ... البته شنیدم تو اکو کمی نوسان داره ...
همیشه آنلاین که داره هیچ ... بیشتر وقت ها خیلی هم آنلاین داره .. چون تازگی ها طرفدارهای شاتل زیاد شده ...:8:
اون پول بی زبون را که باید بدی...حت اگه خودت نصب کنینقل قول:
سرعت شبانه هم خیلی خوبه حداکثر تا 1360 مگ هم میتونی دانلود کنی
:40::40::40: اره باید مهم بشه:40:نقل قول:
یکی از انلاین ترین ها و اسپمر ترین ها هم من هستم:31:نقل قول:
خوب شما یه سر برو مرکز مخابراتیت، از مسوولشون بپرس احتملا بهت میگن pcm هستی یا نه.نقل قول:
نقل قول:
به احتمال زیاد ایراد از سمت خودت هست، چون میگی با تنظیم مجدد و یه کم دستکاری درست میشه.
اون اوه! این یاهو 9 برای من هم همین مشکلات و مشکلات زیاده دیگه ای ایجاد کرد، با پاک کردنش و استفاده از یاهوی قدیمی جان دوباره یافتم!!! :31:نقل قول:
من dlink322 دارم و خیلی خیلی ازش راضیم. وقتی شاتل میگه دی لینک سازگاری نداره معنیش این نیست که نمیتونید با مودم دی لینک از سرویس هاش استفاده کنید، بلکه منظورش اینه که اگر مشکلی در مورد سرعت یا نویز یا مشکلات مشابه داشتید، چون مودمتون مورد تایید شرکتشون نیست نمیتونن کمکتون کنن و فقط یه جواب بهتون میدن: ایراد از مودمتونه، چون دی لینکه!!! وگرنه من دارم به خوبی و خوشی ازش استفاده میکنم، تا حالا از چندتا اپراتور هم adslداشتم با همین مودم.نقل قول:
در مورد تی پی لینک هم بازم میگیم نه! شما 10 تا کامپیوتر هم که بخوای استفاده کنی میتونی از همین ای سوز استفاده کنی، فقط قبلش باید کامپیوتر ها رو شبکه کنی(از طریق هاب)، همون کاری که کافی نت ها انجام میدن(کافی نت محلمون همین asus am 602 رو داره، 8 تا سیستم هم ازش تغذیه میشن!!)
کاملا تایید میشه.نقل قول:
بستگی داره که 128 اکو باشه یا آرت. من اکو دارم بین 300 تا 390 هر شب دان دارم. ولی اگر آرت باشه چون معمولا روی 20-21 ثابت هست فکر کنم حدود 400-450 باشه.نقل قول:
نقل قول:
خوب میباشد، حالش را ببرید!(البته دیگه نمیشه به اسپید تست اعتماد کرد، ملاک سرعت دانلود در idm هست)
اکو دار عزیز! اینقدر تست نگیر، هر سری حدود 3 مگ ازت میپره! تو که اکو داری باید بهتر بدونی 3 مگ بیخودی هدر دادن یعنی چی!!!:10:نقل قول:
ممکنه کار بکنه، ولی مورد تایید شاتل نیست، یعنی اگر مشکلی در مورد مودمتون پیش بیاد جوابگو نخواهند بود.نقل قول:
یعنی شما 15 تومن رانژه و نصب و راه اندازی رو 5 تومن دادید، برای سرویس هم 10 تومن تخفیف گرفتید؟! کلا برای آرت1 ، 20هزار تومن پول دادید؟(با هزینه رانژه و نصب و راه اندازی و ....)نقل قول:
در مورد مودم هم همونطور که در بالا ذکر شد موضوع کار دادن یا ندادنش نیست، من هم دی لینک دارم، خیلی هم عالیه، ولی مورد تایید و پشتیبانی شاتل نیست.
خوب این سرعت خیلی خوبه. برای 128 اکو این سرعت حدود 16 و برای آرت 128 حدود 20-21 خواهد بود.نقل قول:
هزینه رانژه و نصب و راه اندازی اجباری هست و بهر حال از شما میگیرند. حتی اگر همه کارهای نصب رو خودتون انجام بدید. سرعت دانلود دوستان 512 این تاپیک معمولا بین 55-64 هست.نقل قول:
نقل قول:
با سپاس فراوان از دوست عزیز جناب blackhero
نه عزیز ... جواب ندادند ... رفتم و کلی هم اصرار کردم ولی بی نتیجه بود ... گفتند مکتوب به خود شاتل میگیم ...
مگه برای ART کلاً نباید 15 تومن بدی ؟؟ به من گفت کلاً 15 تومن برای نصب و راه اندازی و رانژه + 29500 هزینۀ ماهانه ... مودم هم که خودم داشتم ... که رو اون 15 تومن 10 تومن تخفیف گرفتم ... نه دیگه درواقع برای ART 1 کلاً 34500 پیاده شدم :31:
من از idm استفاده می کنم اما الان که دارم از ftp می گیرم سرعتم شده بین 5 تا 10نقل قول:
سلام دوستان
چرا شاتل مراکر مخابراتی ای رو که تحت پوشش داره افزایش نمی ده ؟
از 2 سال پیش هر دفعه که میرم تو سایتشون چک می کنم این پیغام رو می گه !!! وضعیت : در دست برنامه ريزي (تندگویان - با پیش شماره 2253 )
مسخره نیست ؟! بمب اتم اگه بود تا الان ساخته شده بود :ی
وقتی شرکت های خصوصی این طوری خدمات بدن وای به حال اون مخابرات که ...
این نیز بگذرد..................
خواهش میکنم دوست من.نقل قول:
ای بابا انگار میخوان اطلاعات طبقه بندی شده رو بگن!!! یه خط رو رو میخوان بگن pcm هست یا نه چقدر قر و اطوار میان!!!:13::13::13: حالا انشاا.. با این توصیفاتی که راجع به سرعت خطت گفتی pcm نباشه و بزودی به جمع ما بپیوندی.:10:
آهان، فکر کردم هم 10 تومن برای نصب تخفیف دادن(چون گفتی آشنا داری) هم 10 تومن برای اکانت. پس کاری به آشنا نداشته، چون این 10 تومن رو به همه تخفیف میدن( بپا بیخودی سرت منت نذارن!!!) البته اینطوری که میگی 35 گرفتن، 5 تومن اضافه گرفتن ازت که!!! ببین: 15 تومن راه انداری+ 25 تومن اکانت art1 میشه 40 تومن، 10 تومن هم تخفیف میشه 30 تومن!!! قضیه چیه؟ چرا 35 گرفتن ازت؟!نقل قول:
دوست عزیز، شما در این موضوع شک نکن که اپراتورها از خداشونه که هر روز مراکز مخابراتی تحت پوششون رو بیشتر کنن و حتی همه مراکز مخابراتی یک استان رو پوشش بدن! اما مشکلاتی زیادی هست که مانع از این کار میشه: هزینه های بسیار سنگین و محاسبه مقرون به صرفه بودن یا نبودن ارایه adsl در اون منطقه، عدم وجود تجهیزات در اون مرکز مخابراتی،مشکلات گرفتن مجوز و کاغذ بازی های اداری و..... و بسیاری مشکلات دیگه که من و شما ازش بیخبریم. پس همه تقصیر ها رو نمیشه به گردن اپراتور بیچاره انداخت.:20:نقل قول: