بحث جالبیه فقط این بحث از کدوم تاپیک یه دفعه به اینجا کشیده شده ؟ : دینقل قول:
خوب آدرس اون تاپیک رو هم بدین بریم نیمه اول بحث رو بخونیم !
Printable View
بحث جالبیه فقط این بحث از کدوم تاپیک یه دفعه به اینجا کشیده شده ؟ : دینقل قول:
خوب آدرس اون تاپیک رو هم بدین بریم نیمه اول بحث رو بخونیم !
شاتل :20:نقل قول:
زد جان ، نمی شه پست ها رو هم منتقل کرد این ور ؟ :5:
آقا يه سوال . اين فاصله تا مخابرات منطقه قطعا رو سرعت دانلود تاثير داره ديگه؟؟!!
حالا فاصله چقدر باشه تاثير داره و از چه حدي كمتر باشه ديگه تاثير نداره!!!
سلامنقل قول:
بله تاثیر زیادی هم داره
تا جایی که من میدونمحداكثر فاصله مركز مخابراتى با مشترك، 5كيلومترهست
فاصله خونه ما تا مخابرات 3 تا کوچه هست که من اصلا مشکلی ندارم و راحت استفاده میکنم
ممنون:11:
:41: با کمال تاسف امروز رفتم دانشگاه تقاضانامه رو دادم :31: 5 روز دیگه حاضره بعد هم بدو رفتم شاتل پیش امور مشتکرین نزدیک بود گفت خطت سریع وصل میشه ولی برو ببین خطت pcm نباشه که رفتم مخابرات محله و با کمال تاسف :41: خط خونمون pcm بود:41:
دیگه حوصله ندارم فردا میرم تقاضای خط جدید میکنم یارو گفت یه هفته ای حله وسط این امتحانهای آخر ترم ببین گیر چی افتادیم خدایا :19::19::19::19::19::19::19::19:
من نمیدونم چرا وقتی میخوایم یه کاری بکنیم همیشه ابر و باد و مه و خورشید و فلک میان مثه عجل معلق دهن ما رو ...
ولی از این شاتل خوشم اومد فقط یه سئوال بهترین مودم همون ایسوز بود دیگه تقلبی و اینها نداره چیزی بهمون نندازن ؟؟؟؟:5:
نقل قول:
اول ممنون از تو ، دوست گلم ...
كس ديگه اي نمي خواد به ما كمك كنه؟
از آسياتك نميشه تخفيف گرفت ؟
چرا کسی چیزی نمیگه میخوام بدونم مودم ایسوز 602 تقلبی نداره ؟؟؟ چینی تایوانی کره ای نباشه یه چیزی بندازن ؟؟ :( آخه بازار میدونین که چه جوریه !!!
مثلا با چه عنوانی ؟ :13:نقل قول:
نه بعید می دونم ، اگه آشنا داشته باشن ، آره می شه ، اگه نه قیدشو بزن ، تا بخوای بگی ، خانمه می گه : "" نمی شه ، دست من نیست ، سیستم این جوری طراحی شده ، متوجیهد که ؟ "" :31:
بچه آخوند در خدمت شماست :دی :31: : دی با چندین سال سابقه در امر لوله باز کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه چیز ، اشبتاه شد ، پی سی ام جمع کنی :31:نقل قول:
خب ، اسپم دیگه کافیه :20:
اول ، دقت کن که خط جدیدی که بهت می دن ، پی سی ام نباشه ، که جز هزینه بیشتر هیچی نیست .
بعدشم ، واسه چی یه چیزی می خوای بریزی تو حلقوم این ها ؟ :18: خط چند شده الآن که داری می ری به این راحتی خط می گیری ؟
باید برات جمع کنن ، حالا هم که اوکی دادن ، دیگه بد تر ، باید برات جمع کنن ، نمی تونن دندشون نرم :2: به هزینه خودشون باید بهت خط بدن ، نه به هزینه شما ....:2::2:
جات بودم ، نمی رفتم خط بگیرم ، دردسر داره ، اما به یه قمیت خط نمی ارزه ؟ فکر کنم 50 تومان شده ؟ درسته ؟ تصمیم با خودته ..... :10: :46: :11:
چرا نداره ، ریخته ، به اسم Level One می اندازن ، می گن ایسوسه ، خوب بگرد موقع خرید ، یادمه مصطفی موارد خوبی رو گفته بود ، حتما تاپیک آموزش رو مطالعه بفرماییدنقل قول:
خواستی شکایت هم بکنی ، اون تو لینک هست ، می تونی از اون جا پیدا کنی :11::11::11:
نه بابا همون 100 تومنه ! من دو هفته پیش یه خط گرفتم . سه روزه هم نصبه .