یعنی در فایل boot/grub/menu.lst/ تغییرات ایجاد کردی؟
خوب با یه cd زنده بوت کن سیستمو و بعد درستش کن
Printable View
یعنی در فایل boot/grub/menu.lst/ تغییرات ایجاد کردی؟
خوب با یه cd زنده بوت کن سیستمو و بعد درستش کن
با سی دی اومدم بالانقل قول:
وارد درایو لینوکس شدم و فایل menu.lst رو پیدا کردم و اجرا کردم
هر تغییری انجام میدم سیو نمیکنه
لطفا دقیقا بگید من چیکار کنم..................:41:کد:http://marmolak.net/images/zicc22q6hsyce7pue9.jpg
باید با سوپر یوزر وارد شی اول تا اجازه دسترسی و سیو تغییرات رو داشته باشی...
super user kojast??نقل قول:
تو ترمینال بزن sudo و بعد پسوورد تا دسترسی بگیری و بعد همون کارا و سیو
سلام
۱-توی محیط kde چطور میتونم کامپیوتر و سطل آشغال و فایرفکس را بیارم روی صفحه دستکتاپ ؟!
۲-بعدش من وقتی ری استارت میکنم و میخوام برم توی درایو ها برای باره اول ازم پسورد میخواد ولی بعدش دیگه پسورد نمیخواد
چطور میتونم این پسورد را غیر فعال کنم ؟
۳- در قسمت دستکتاپ ستینگ روی گزینه گت نیو وال پیپر کلیک کردم و یه سری عکس اینستال کردم ولی نمیدونم این عکسها کجای هارد کپی شده و نمیتونم ازشون استفاده کنم
۴- چطور میتونم اسم برای درایوهام بذارم.. آخه اینطوری خیلی بده درایوها رو به اسم c , d ,....نمیشناسه و یه کم گیج کننده است!
1 . یه پنلی تو kde هست به نام widget... در بالا گوشه سمتراست و پایین گوشه سمت چپ این ابزار وجود داره که از اونجا میتونی trash و... رو اضافه کنی...
2. باید واسش تعریف کنی در fstab که همیشگی وارد بشه تو این انجمن بگرد نمونهش هست...
3. اصولا باید بره تو قسمت wallpaper های سیستمت... تو system setting ...
1- فقط trash را پیدا کردم اما کامپیوتر و دیگر چیزها نبود! من میخوام شرت کات کامپیوتر و فایرفکس و خلاصه هر چی که بخوام را بیارم روی صفحه دستکتاپنقل قول:
۲- گشتم نبود! میشه توضیح بدید؟
۳- توی قسمت سیستم ستینگ گزینه ای به نام وال پیپر نبود!
۴- پاسخ سوال ۴ را ندادین
:11:
سلام
من تازه امروز به جمع لينوكسي ها پيوستم :) Ubuntu 9.04
دو تا مشكل دارم:
1. امروز دو سه بار وقتي وارد ابونتو شدم ديدم كليك راست كار نميكنه، وارد هيچ بخشي از فايل ها هم نميتونستم بشم،
مثلا براي ورود به home يه مقدار براي باز كردن wait ميكرد و بعد هم باز نميشد، پيغام خاصي هم نميداد.
البته هميشه اينجوري نيست.
2.زدم پنل بالاي صفحه رو Delete كردم! :sad: (بلد نيستي مجبوري با همه چي ور بري؟!)
الان پنل بالايي رو ندارم، با ctrl + alt + del شاتدان ميكنم. چجوري برش گردونم؟
ممنون
نقل قول:
1. اولا که اون کامپیوتر تو میز کار گنوم هست بعدش هم میتونی یه پوشه home رو بیاری تو دسکتاپ که از اونجا هم به پارتیشن های ویندوزی هم لینوکسی دست رسی داشته باشی.
در مورد بقیه نرم افزار ها هم خیلی ساده هست. وقتی میری توی منوی kde و هر بخشی ... مثلا در اینجا از گزینه Internet روی firefox راست کلیک کن و add to desktop رو انتخاب کن تا یه نسخه در دکستاپ هم به وجود بیاد.
2. در این مورد چون من اوبنتو کار نیستم چندان راهنمایی واضحی نمیتونم بهت بکنم.. ولی باید در تنظیمات فایل fstab در شاخه /etc/fstab یه سری چیزا رو خودت تعریف کنی...
من خودم واسه فدورا یه نمونه نوشتم(البته اگر درایو های ویندوزیت ntfs هست) :
شما به جای دوتا کد اول این دو تا دستور رو وارد کن :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3310081&postcount=1360
کد:sudo
3. System setting از یکی از سربرگ ها بود... دقیقا یادم نیست.کد:apt-get install ntfs-3g
4. در این مورد میتونی وقتی رو پارتیشن ویندوزی رفتی( البته با فایل منیجر خود kde یعنی Dolphine تو قسمت سمت راست پنجره add comment رو بزنی و مثلا بذاری Drive c برای درایور c.