هزینه ای که نداره! فقط از کنکور سال بعد محروم می شید.نقل قول:
Printable View
هزینه ای که نداره! فقط از کنکور سال بعد محروم می شید.نقل قول:
چی؟؟؟؟ یعنی الان من همینجوری الکی یه مشت دانشگاه روزانه وارد کردم، اگر یکیش رو قبول بشم اجبارا باید برم وگرنه سال دیگه محرومم؟؟؟؟؟ چرا عاخه؟ :|نقل قول:
اگه کسی انتخاب رشته کنه روزانه پذیرفته بشه و نره قضیش چیه؟ مثه همون کنکور سراسری یک سال محروم میشه؟! هزینه هم باید پرداخت کنه؟ چجوریه؟
من همینجوی برا ترول کردن پر کردم....( البته امیدی هم نیست که جایی قبول بشم!)
آره محروم میشی اگه روزانه قبول شی. یا باید دعا کنی روزانه هایی که زدی قبول نشی(اگه شهرستانای خیلی کوچیک هم زدی احتمالش هست قبول بشی) و غیرانتفاعی یا نوبت دوم اینا قبول شی.نقل قول:
یا اگه هم روزانه قبول شدی بری آزاد درس بخونی اگه اون روزانه رو نمیخوای.
چراش که کاملا مشخصه چون ظرفیت هایی که میتونن در اختیار افرادی قرار بگیرن که براش برنامه ریزی کردن و آیندشون بهش وابسته هست شما باهاش ترول کردین (نمیدونم خداییش ترول کردن یعنی چی ولی هرچی هست کار بدیه) امیدوارم محرومیتی هم نصیبتون نشه ولی اگه محروم شدین برای همه تعریف کنین که دیگه کسی این کارو نکنهنقل قول:
الان با اینکه مهلت انتخاب رشته تموم شده ولی نبستن برید ویرایش کنید تا دیر نشدهنقل قول:
نقل قول:
فک نکنم با اون رتبه ام روزانه جایی قبول بشم
با این حال، عاره الان میرم ادیت میکنم!!!! لااقل علوم کامپیوتر و نرمافزار ها رو حذف کنم که فقط هوش بمونه! :|
سلام
دوستان من با این رتبه امیدی هست شبانه قبول بشم شهر خودم ؟!
اگه پردیس قبول بشم ، توصیه میکنید به رفتن ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه دانشگاه های تبریز (تبریز، سهند و شهید مدنی) بعید می دونم، اونم آی تی! اما پردیس ها رو به احتمال قوی میارید. حتی به پردیس دانشگاه های تهران هم در صورتی که انتخاب کردید خیلی می تونید امیدوار باشید.نقل قول:
راستش منم وضعیتی مشابه شما دارم. اما کامپیوتر هم شرکت کردم. بعد از نوبت دوم، پردیس های تهران و بعدش پردیس دانشگاه تبریز رو زدم، اما موندم این همه هزینه کردن می ارزه یا نه! حقیقتش چون روی اساتید گروه آی تی و کامپیوتر دانشگاه تبریز و همچنین آزاد تبریز شناخت دارم، گمان می کنم پردیس بهتر از آزاد باشه. دپارتمان کامپیوتر و آی تی دانشگاه آزاد تبریز که خیلی داغونه! غیرانتفایی های تبریز هم اصلا تعریفی ندارن (نبی اکرم، امسال شبکه هم داره که از همین الان می تونم تصور کنم که 1 دونه استاد درست و حسابی هم نداره!) البته متاسفانه دپارتمان کامپیوتر و آی تی دانشگاه تبریز هم خیلی چنگی به دل نمیزنه. اگه سن و سالت پایینه و یک سال دیگه فرصت داری، توصیه اکید می کنم برای سال دیگه بخونی همشهری:n39: اگر نه که من شخصا پردیس دانشگاه تبریز رو به آزاد و غیرانتفایی ها ترجیح می دم.
یاشا داداشنقل قول:
والا من پردیس فقط تبریز رو زدم . مخابرات امن رو. (فک کنم فقط همین رو داره برا آی تی) منتها موندم که هزینش دقیقا چقدره ؟ میارزه ؟! شهریه آزاد رو هم نمیدونم !
امسال اصلا نخونده بودم. از خدمت اومدم ، یک سالم از روش گذشته بود شرکت کردم. 27 سالمه . فقط چون کار میکنم نمیدونم پردیس با شرایط کاری من جور دربیاد یا نه !؟
ارادت. والا در مورد پردیس دانشگاه تبریز (چه اونی که توی تبریزه و چه پردیس ارس که فقط نرم افزار داره) اطلاعات درستی ندارم. اما می دونم که شهریه هر ترم پردیس ها بین 5 تا 7 میلیون تومنه که گرونترین ها، پردیس های دانشگاه شریف و تهران توی کیش هستن اما پردیس های شهرستانها ارزونتر از تهرانه.نقل قول:
شهریه آزاد رو اطلاعی ندارم متاسفانه اما به مراتب کمتر از پردیس درمیاد. شاید بشه گفت شهریه پردیس دوبرابر دانشگاه آزاده یا حتی بیشتر!
منم هیچی نخونده بودم حتی یک ثانیه، یعنی اصلا تصمیم نداشتم کنکور بدم و به اصرار دوستم ثبت نام کردم و رفتم سر جلسه.
فکر نکنم از نظر زمانبندی مشکلی پیش بیاد برات و کلاسها معمولا روزهای 5 شنبه و جمعه تشکیل میشه. اگر اساتید پردیس، اساتید خود دانشگاه تبریز باشن و کلاسها توی خود کمپ دانشگاه باشه به نظر من خیلی بهتر از آزاده. ایشالا میاری مخابرات امن رو. ضمنا پردیس تبریز، تو مهندسی کامپیوتر گرایش های نرم افزار و هوش مصنوعی و معماری هم پذیرش داشته امسال. ببینیم چی میشه:n01: