نقل قول:
سلام دوستان.بالاخره sp1 نصب شد.مشکل از خودش بود.یه بار دیگه dl کردم حل شد.fspasenger هم نصب کردم.مشکلی نداشتم.اما یه بار uninstall کردم دوباره install کردم.crack هم شد.اما وقتی پرواز میکنم یه مدت که میگذره مسافران محترم غیب میشن.
no passenger board.
تو نوار سب بالا هم مینوسه wrong authorization
حالا این که گفته یعنی چه؟:20:
دوباره FsPassengers رو کرک کن.
مشکل از کرک هست.
نقل قول:
راستی بچه ها sp2 نصب کنم چه جوری میشه .خوبه یا نه.direc x 10 یا 11 ساپورت میکنه؟
این 2 تا فرقی تو کل بازی ایجاد میکنن؟
SP1 ساپورت CPUهای چند هسته ای رو میکنه و کلی تغییرات Performance داره.
SP2 هم کلی تغییرات Performanve و رفع مشکلات و اینطور چیزهاست. DirectX 10 با نصب SP2 ساپورت میشه.
نقل قول:
سلام به همگی
آقا من بعد از نصب سرویس پک 1 رفتم FSP رو هم نصب کردم و ایرلاین رو هم تاسیس کردم ولی وقتی میخوام پرواز کنم میگه این نسخه شما نسخه DEMO هست و فقط از چند تا فرودگاه تو آمریکا میتونید TAKE OFF بکنید...
چیکار کنم درست بشه..؟؟
شما هم FSPassengers رو دوباره کرک کنید.
نقل قول:
آقا من یه بدبختی جدید پیدا کردم...
از وقتی برای کار با FSP سرویس پک 1 رو نصب کردم FSX موقع شروع پیغام میده و میگه این نسخه رو باید فعال کنی...
یعنی شماره سریال بدی تا فعال بشه...
منم وقتی شماره سریال میدم علیرغم اینکه اینترنت پر سرعت 512 دارم ولی نمیدونم چرا ارور میده و میگه نمیتونه به سرور وصل بشه..
وقتی هم با کلی مسافر در FSP پرواز میکنم یهو از کل محیط میپره بیرون و میگه نیم ساعت تموم شد !! برو FSX رو اکتیو کن...
بدبختی گیر افتادیم... زهر مارمون شد این پرواز...:41:
یکی کمک کنه ببینیم چیکار باید بکنیم...
کرک از صفحه ی اول بردار و بریز.
خلاص.
نقل قول:
دوستان اگه من به جای SP1 بخوام SP2 رو نصب کنم، احتیاجی به SP1 دارم؟ یا حتماً باید اول SP1 رو نصب کنم بعد SP2 ؟
بله ترتیب لازمه.
اما Accelerator هر دوی اینها رو نصب میکنه.
نقل قول:
سلام
محبت میکنید کرک fsx SP1 +SP2 رو ؟
لینکهای قبلی رو تست کردم متاسفانه فایل ها از رو هاست پاک شدند
صفحه ی 1 لینکها سالمند.
FsPassengers رو کرک کن دوباره.
کرک کنی این دیگه نمیاد.
گفت نه برای پسرم خریدم. (پسرش 8 سالشه)
کلی خوشحال شدم که زمینه ی فکری یک پسر 8 ساله رو داره به طرف هواپیما میبره. گفتم اگر خواستی بیا تو فروم ما عضو شو.
یک نسخه از آموزش هم بهش دادم کلی خوشحال شد. میگفت فکر نمیکردم اصلا کسی باشه که علاقه داشته باشه.
گفتم شما بیا عضو شو ببین علاقه که هیچی. دست و پا میشکنن بچه ها وسط تاپیک.