سلام . یه سوال دیگه !
اول اینکه نرم افزار هایی که در حافظه خارجی نصب میکنیم ، یعنی روی حافظه خود گوشی نه ! آیا میشه ازشون کپی گرفت بعد گوشی رو آپدیت کرد . بعد اونها رو دوباره روی حافظه ریخت و درست کار بکنند ؟
Printable View
سلام . یه سوال دیگه !
اول اینکه نرم افزار هایی که در حافظه خارجی نصب میکنیم ، یعنی روی حافظه خود گوشی نه ! آیا میشه ازشون کپی گرفت بعد گوشی رو آپدیت کرد . بعد اونها رو دوباره روی حافظه ریخت و درست کار بکنند ؟
مال من دقیقا برعکس شد...قبلآ بعضی جاها پته پته میکرد اما الان عادی شده...:20:نقل قول:
من اینترنتم از مورچه ارومتره....این عکسارو دوست خوبمون مهران تو موبایلستان گرفته...باید ماله شما هم همینجوری باشه...مال من همینجوریه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
گوشي من وقتي روي استندباي ميره(منظورم وقتي ال سي دي خاموش ميشه بدون قفل) ديگه روشن نميشه بايد دربش رو باز وبسته كنم تا روشن بشه.راه ديگه هم هست؟؟؟؟
سلام بچه ها
لطف كنيد قيمت گوشي را با گارانتيهاي مختلف بگين
همچنين بدون گارانتي هم اگه هست بگين
يه وسال ديگه هم داشتم الان تو بازار همشون اصل هست درسته ؟
بدون ايراد كه نيستند از هر لحاظ از جمله باتري
چون قصد خريدشو دارم
يه وسال ديگه
فكر ميكنيد بعد از عيد ارزونتر بشه يا فرقي نكنه ؟
قیمت روز گوشی رو ندارم...ولی هرچی از مدتی که یه گوشی میاد بگزره ارزون تر میشه...گاهی اتفاق میفته که یه مدت کوتاه یه گوشی گرون میشه ولی یدفه ارزون میشه...اینم توجه کن که قدیمیم میشه...نقل قول:
باتری بعضیا مشکل داره اما مال من عادیه...
باید دکمه پاور رو بزنی...اگه دوست داری با هر دکمه ای روشن شه به مسیر زیر برو...:20:نقل قول:
settins>key lock...انوقت تیک رو بزن رو پایینی...همین
راستي دوستان اين اكسپريا قلمش كجاست؟؟؟؟؟؟؟ چرا تو هيچ عكسي قلمش نيست؟؟؟؟؟ اي كاش يه كم صفحش بزرگتر و پهن تر بود... مستطيلش ، نسبت طول به عرضش زياده........موقع استفاده از انگشت ،مشكلي با كوچيك بودن صفحش نداريد؟؟؟؟؟؟؟
قلمش درست کنار اونجایی که پرت usb میخوره...کنار فیش هدفون...سمت چپ گوشی...!!:20:نقل قول:
من که کلآ زباد با قلمش کار نمیکنم.یا با انگشت یا جوی استیک اینااا
اشتباه میکنی م هم قبل از اینکه بخرم همش تو دلم میگفتم خدایا چرا این گوشی اینقدر درازه و باریکه آخه چرا این جوریه؟!!نقل قول:
اما بالاخره رفتم بازار و تو دستم که گرفتم دیدم نه بابا خیلی هم اندازش خوبه هم برا فیلم دین و هم بازی کردن هیچ مشکلی نداره من خودم تضمین میکنم با گارانتی کاوه وی بی ....:31: