سلام
لزومی ندارد شما آنرا خریداری کنید چون قیمت آن بالای 10 میلیون تومان است . به یکی از مراکز تعمیرات ارسال نمایید . اگر بفرمایید در کدام شهرستان هستید نزدیک ترین مرکز را به شما معرفی میکنم.
Printable View
سلام
لزومی ندارد شما آنرا خریداری کنید چون قیمت آن بالای 10 میلیون تومان است . به یکی از مراکز تعمیرات ارسال نمایید . اگر بفرمایید در کدام شهرستان هستید نزدیک ترین مرکز را به شما معرفی میکنم.
با سلام
من یک هارد وسترن دیجیتال گرین یک ترا بایت دارم که به عنوان هارد دوم و فقط برای ذخیره اطلاعات روی سیستمم هست . تا دیروز خیلی خوب کار میکرد ولی امروز که سیستمو روشن کردم خیلی طول کشید که بوت بشه و وقتی بعد از مدت زیادی تونست وارد ویندوز بشه سرعت سیستم فوق العاده کند شده بود و پارتیشنهایی مربوط به این هارد با اینکه در ویندوز دیده میشدند ولی قابل دسترسی و استفاده نبودند
دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند برای بازیابی اطلاعات و برگشتن هارد به حالت اول لازمه چیکار کنم؟
خیلی ممنونم
با سلام
من یک هارد وسترن دیجیتال گرین یک ترا بایت دارم که به عنوان هارد دوم و فقط برای ذخیره اطلاعات روی سیستمم هست . تا دیروز خیلی خوب کار میکرد ولی امروز که سیستمو روشن کردم خیلی طول کشید که بوت بشه و وقتی بعد از مدت زیادی تونست وارد ویندوز بشه سرعت سیستم فوق العاده کند شده بود و پارتیشنهایی مربوط به این هارد با اینکه در ویندوز دیده میشدند ولی قابل دسترسی و استفاده نبودند
دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند برای بازیابی اطلاعات و برگشتن هارد به حالت اول لازمه چیکار کنم؟
خیلی ممنونم
من شهرستان سیرجان هستم
سلام دوستان مدتیه که بعد از کلیک بروی هر یک از درایو های هاردیسک چیزی در حدود 10 :41:ثانیه طول میکشه که وارد شه.
نصب دوباره ویندوز و فرمت کل هارددیسک هم چاره نبوده. میشه منو راهنمایی کنید . مرسی
سلامنقل قول:
چند عامل باعث تاخیر در باز شدن درایو میشود.
1- میزان فایلها (عموما فلدر یا پارتیشنی که تعداد زیادی فایل بیش از 500 فایل در روت اصلی باشد)
2- نرم افزار های مقیم در حافظه که بر روی رخداد خاصی عملیات خاص انجام میدهند مانند ویروس کش ها
3- کمبود فضا در آن پارتیشن خاص و یا حتی پر بودن پارتیشن حاوی سیستم عامل
4- نا سازگاری قطعات سخت افزاری با هم مثلا بعضی از هارددیسک ها با سیستم عامل خاص و مادربرد خاص ...
5- ویروس و کرم های خاص و ...
نکته : بعضی از این ویروس ها مقیم ناحیه MBR میشوند که حتی با پارتیشن بندی دوباره و فرمت کردن هم از بین نمیروند. اگر اطلاعات خاصی ندارید هارد را LLF ( فرمت سطح پایین ) کنید لزوما همه هارد هم نیاز نیست همان ابتدا کافی است .
اگر نمیتوانید به یک مرکز تعمیرات مراجعه کنید و بگویید فقط تا 1000 سکتور ابتدا را برایتان Low level کنند چند ثانیه بیشتر طول نمیکشد . هزینه ای هم ندارد. دوباره هارد را پارتیشن کنید سیستم عامل را نصب کنید.
توجه کنید پس از فرمت سطح پایین اطلاعات ازبین میرود حتما از قبل کپی تهیه نمایید.
من شهرستان سیرجان هستمنقل قول:
برایتان ارسال کردم اینجا نمیشود تلفن و آدرس زد چون تبلیغ میشود بصورت خصوصی برایتان ارسال میکنم فکر کنم شیراز خوب باشد.نقل قول:
به من ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان به من گفتن اگه با برنامه مخصوص هارد preformat کنم درست میشه آیا این امکان وجود داره که درست بشه ؟؟؟ وچطوری برنامه مخصوصش رو گیر بیارم ؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خیر با برنامه فرمت سطح پایین مشکلات دیگر شاید حل شود ولی به ریپورت کاری ندارد.