نقل قول:
بعد از خارج کردن بیجوها که مطمئنا این افراد مردن ولی شاید مقداری از چاکرای بیجو رو به جینچوریکی ها منتقل کرده تا از اونا در جنگ استفاده کنه
چون هیچ کسی به جز خود جینچوریکی ها نمیتونه به این خوبی از چاکرای بیجوها استفاده کنه
ادو تسنه که فکر نکنم زده باشه...شاید یک فن مخصوص توبی باشه
من که فکر می کنم همون فن مخصوص ناگاتو رو زده که کل دهکده رو بر گردوند !!! احتمالا قدرت اصلی رینگان این باشه که بشه روح افراد مرده رو از دنیای مردگان به جسم هاشون دوباره پیوند زد !!! مثل کاری که ناگاتو با پین ها کرد یا با اهالی کونوها !!!!
نقل قول:
شارینگان رو که زیاد اشت ولی ریننگانی که به جینچوریکی ها داده فکر نکنم ریننگان واقعی باشه
فکر کنم به نوعی یک مدل تقلبی و ساختگی باشه برای تحت کنترل در آوردن و لینک کردن افرادی که این چشم رو دارن
مثل کاری که ناگاتو با پین ها میکرد
من هم همین فکر رو می کنم ...دقیقا شده مثل کاری که پین ها با هم کرده بودند ..فقط اینکه چطور هم شارینگان زده هم رینگان تعجب بر انگیزه...یعنی الان این جینچوریکی ها می تونن تکنیک های چشمی اوچیها رو هم بزنن !!! پس باید بتونن تکنیک های خوب توبی یا اصلا خود ریکودو رو هم بزنن ...چاکراش رو هم که دارن !!!یه عالمه بیجو تا دلشون بخواد ...
یعنی میگی ساسوکه بیاد کمک ناروتو و کیلر بی !؟!؟!؟ فکر نکنم !! احتمالا کیلر بی این وسط می میره... ناروتو هم شاید چند تا جینچوریکی رو بکشه ولی نمی تونه جلوی همشون دووم بیاره ....یه تیکه توی این مانگای آخر کیو بی رو نشون داد که داشت لبخند می زد ( یا شاید هم تعجب کرده بود.. دقیق معلوم نبود ) شاید چاکرای کاملش رو بده نارتو و ناروتو اون تکنیک نهایی ناقصش رو بزنه یا تبدیل کامل به ریکودو بشه !!!!
جالبتر اینه که قبلا من فکر می کردم اینها دوتاشون یه نفر باشن و مثلا انتقال بدن زده باشن یا یه چیزی توی همین مایه ها ولی حالا معلوم شد که توبی از وجود مادارا تا زمانی که ناروتو گفت خبر نداشته و نمی دونسته که احضار شده ...اگه یکی بودن یعنی نمی تونست از روی چاکرای مادارا بفهمه که اومده ..کیوبی از تو ناف ناروتو فهمید ... توبی نفهمید !!!! احتمالا یه شخص دیگه هستش این توبی ..ولی هر کی هست از اوچیها هستش ..سنش هم که به هم دوره ای های ایتاچی نمی خوره و خیلی پیر تره ..یه تیکه پوستش رو به ساسوکه نشون داد کاملا تیره شده بود ..مثل زمانی که سوناده چاکراش تموم شد و پیر و چروکیده شد توی جریان حمله به کونوها !!! پس این اوبیتو هم نیست چون سنش نمی خوره به اوبیتو و خیلی پیر تره ...
.................................................. .................................................. .................................................. .......
مادارا باباش کی بوده ؟؟؟ ریکودو ؟؟( توی یه توضیح به ناروتو قبل از حمله که جلسه کاگه ها گفت که از نوادگان ریکودو هستش ) شاید هم داداشش باشه .... همون که چشمش رو مادارا برداشت .همیشه توی مانگا و انیمه نشون می ده که مادارا دست می بره تو چشم های داداشش ولی نشون نمی ده که دوتاش رو برداشته ؟!!؟!؟
آره مانگای هفته بعد جالب میشه..اون 5 تا کاگه دیوونه هم معلوم نیست می خوان با مادار چه کار می کنن که کیشیموتو فعلا بی خیالشون شده !!! ولی به قول اون تسوچیکاگه هیچ کس نمی تونه حدس بزنه قدرت 5 تا کاگه به هم چی میشه ...