دیرت !نقل قول:
7
همینا قشنگ ترین های این سبک هستن (اکشن شلوغ پلوغ :21:)نقل قول:
البته Battlefield , Medal of honor هم هستن که قدیمین :10:
Printable View
دیرت !نقل قول:
7
همینا قشنگ ترین های این سبک هستن (اکشن شلوغ پلوغ :21:)نقل قول:
البته Battlefield , Medal of honor هم هستن که قدیمین :10:
.................................................. ...................
فقط GUNنقل قول:
همین به ذهنم رسید :11:
سلام......من چند وقته دنبال یه بازی میگردم.....اسمشو بلد نیستم......چون خیلی وقت پیش بازی کردم....یعنی 8 سالم بود...تازه کامپیوتر گرفته بودیم که اون بازی هم بود توضیح میدم....ممنون میشم هرکی تونست کمک کنه......بازی 2 بعدی بود...یه قورباغه بود که فکر کنم سکه...یا قارچ...یا گل...درست یادم نیست....جمع میکرد....بازی تو 5 مرحله ی کلی بود که هرکدوم از این مراحل به 4 قسمت تقسیم میشد....تا اونجایی که یادمه مرحله ی اول تو دشت و سبزه زار بود...مرحله ی بعدش تو قلعه...که ارواح و اسکلت و از اینجور چیزا داشت...مرحله ی بعدش مصر بود... یکی از مراحلشم تو قطب بود....ترتیب مراحل رو زیاد یادم نیست فقط توضیح دادم اگر کسی میدونه یه کمکی بکنه....سبکشم تو مایه های سونیک بود.....نمیدونم جای مناسبی پست دادم یا نه....درکل ممنون میشم کمک کنید..........
من هرچی فکر کردم یادم نیمد :دی
من اولش فکر کردم اونو میگی که از خیابون باید غورباقه رد کنی :دی
نه بابا...گفتم اون موقع بازی درست و حسابیی بود......گفتم تومایه های سونیک...و...کرش....و این جور چیزا.....اینم الان یادم اومد که محیط بازی فانتزی بود..نقل قول:
من اولش فکر کردم اونو میگی که از خیابون باید غورباقه رد کنی
نقل قول:
مطمئن نیستم ولی
crazy frog
نیست
میخواستم یه توضیحی در مورد simcity Societies Deluxe Editionبدید از نسخه ی 4ـش بهتره؟درختان و...طبیعیه یا کارتونی و بچه گونه شده ؟ارزش خرید داره؟
و در مورد قلعه ی 2 یه توضیحی بدید
کدوم از این 2تا قشنگترن؟(با اینکه سبکشون فرق میکنه کمی)
در مورد بازی lost planet کمی توضیح بدهید.
SimCity Societies Deluxe Edition - ترکیب نسخه اصلی یعنی SimCity Societies به علاوه نسخه تکمیلی بازیه یعنی SimCity Societies: Destinationsنقل قول:
SimCity Societies - نسبت به SimCity 4 ساده و از جذابیتش هم کم شده. اون مدیریت ریز رو اینجا نمی بینیم. مثلا بدون ساخت مسیر انتقال برق, شهر دارای برق میشه... موتور گرافیکی بازی در زمان خودش کارایی لازم رو نداشت و افت فریم شدیدی وجود داشت. برای اجرای بازی وجود نسخه تکمیلی لازمه چون گیم پلی و پایداری بازی بهبود پیدا کرده.
SimCity Societies - میانگین نمرات بازی از سایت ها و مجلات بازی: 63%
SimCity Societies: Destinations - میانگین نمرات بازی از سایت ها و مجلات بازی: 62%
Stronghold 2 - این بازی هم نسبت به بازیهای قبلش پسرفت کرد. سر شار از باگ, گرافیک و صدای ضعیف ایراداتی بود که به بازی گرفته شد. برای انجام این بازی نصب پچ ورژن 1.4 به حجم 124 مگ ضروریه.
Stronghold 2 - میانگین نمرات بازی از سایت ها و مجلات بازی: 63%
مراجعه کنین به پست اول تاپیک خود بازی به آدرس زیر:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=146298