منم پرسیدم ولی کسی جواب ندادنقل قول:
اگه پیدا کردی یکی هم من می خوام:11:
Printable View
منم پرسیدم ولی کسی جواب ندادنقل قول:
اگه پیدا کردی یکی هم من می خوام:11:
گيگابايت بهتره ولي حتما يه فن ببند طوريکه روي مين بورد هوا بزنهنقل قول:
لطف می کنید اسم مدلش رو هم بگید
بنظر من گیگابایت بهترین گارانتی و محصولات رو داره البته کمپانی های گنده دیگه ای هم هستند ولی قیمتشون هم خیلی بالاست
گیگابایت بهترین تکنولوژی رو در اختیارتون میذاره تنها ایرادی که میشه بهش گرفت داغ شدن north birdge که اون هم قابل حله والا از هر لحاض سرتره!!!!
دوستان ، بالا خره قطعات من جور شد و تونستم که مادر بورد جدیدالورودی رو که خریده بودم تست کنم .
مادر بورد Asus P5Q-E
CPU E8400
VGA Asus 9600Gt
Ram Corsair 2 gig CL4
مادربورد جالبیه . یکی از جالبتری قسمتهاش که برای من جذاب بود همون 5 ثانیه تا آنلاین شدن بود . در صورتی که ای امکان رو فعال کنید در عرض 5 ثانیه وارد سیستم عامل لینوکس کوچکی می شوید که بر روی مادر بورد نصب شده و می توانید به راحتی به اینترنت دسترسی پیدا کنید ، چت کنید و ...
البته مشکل اون اینه که کشور ایران رو نداره و زبان فارسی رو هم پشتیبانی نمی کنه .
به نظر من یکی از نقاط ضعف این مادر بورد پیچیده بودن تنظیمات بایوس هستش که آدم رو گیج می کنه .
این مادر بودربا اینکه از چندین خنک کننده فلزی استفاده می کنه اما هرگز جلوی نصب کارت گرافیک بزرگ و یا فن سی پی یوی بزرگ رو نمی گیره .
به هر حال مادر بورد جالبیه .
فقط من یه مشکلی باهاش دارم که البته نمی دونم مشکله یا نه .
دمای مادر بورد یه کم بالاست . حول و حوش 40 درجه . چند درجه بالا و پایین . حالا نمی دونم این دما مشکل سازه یا نه ؟
بنظر شما خرید این سه قطعه :
Asus P5Q
CPU E8200
ATI 4850
انتخاب خو بیه ؟
یا اینکه توی این محدوده قیمت انتخاب بهتری هم هست؟ در ضمن من قصد دارم پردازنده رو اور کلاک کنم . از کمکتون ممنون میشم .
sنقل قول:
به نظر من 30 تومن دیگه بذارید رو بودجتون یه P5Q-E بردارید. P5Q انتخاب خوبیه ولی P5Q-E بهتره. من خودم هم میخوام از همین قطعه بخرم. موفق باشید.
خوبه ولي E8200 انتخاب خوبي نيست E7200 ارزونتره و اختلاف كارائي چنداني نداره مخصوصا كه اين باسش 1066 هست و شما كه قصدت اوركلاكه واسه بهتره. مادبر هم خوبهنقل قول:
از اینکه منو راهنمایی می کنید ممنونم .اما مشخصات (8200) 6MB L2 Cache - FSB 1333MHz است و مشخصات (7200) 6MB L2 Cache - FSB 1333MHz است.به نظر شما این اختلاف در میزان کش و باس مزیت خوبی نیست ؟نقل قول:
مگه در اور کلاک اگر مقدار باس کمتر باشه بهتره؟
من یه کارت 9800 gx2 دارم به cpu : amd phenom 9850 می خواستم یه مادربورد بخرم نظر خودم روی Crosshair 2 formula هستش قیمتش چنده ؟؟ و ایا این کارت من که توی خودش SLI شده روی مادربوردهای cross fire جواب میده.