مدارک کاملی که باید برای کفالت پدر بالای 59 سال بیاریم چیه؟همونایی که تو دفترچه نوشته کافیه؟
بعد باید برگها رو جدا کنم؟یعنی همه مدارکم رو بهم منگنه بزنم یا نه باید دفترچه رو ببرم؟
مدارک کاملی که باید برای کفالت پدر بالای 59 سال بیاریم چیه؟همونایی که تو دفترچه نوشته کافیه؟
بعد باید برگها رو جدا کنم؟یعنی همه مدارکم رو بهم منگنه بزنم یا نه باید دفترچه رو ببرم؟
یه سوال. اگه تکراری هست ببخشید.
این مراکزی که معاینه پزشکی میکنن جاهای خاصی هستن؟
همه ی بیمارستان های دولتی؟
مثلا چند تا مورد میشه بگین که چه بیمارستانهایی هست که این معاینات رو انجام میده؟؟
همون مدارکی که توی دفترچه نوشته کافیهنقل قول:
برگه ها رو هم از دفترچه جدا کن
باید بری نظام وظیفه شهر خودت یا پلیس +10 بپرسی کجا ها هستن...نقل قول:
هر مرکز درمانی یا بیمارستان انجام نمیدن.
در مورد ارتش بیمارستانهای خانواده و 501 و 503 برای معافیت پزشکی هستند که الان مرکز خانواده استنقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم
من الان دانشجو هستم الان می تونم برای معافی خودم اقدام کنم؟ یا باید منتظر بمونم که 4 سال درسم تموم بشه بعد برم؟
نقل قول:
اگه همین الان که برادرتون در حال خدمت هستش، پدرتون بالای 59 سال تمام داشته باشه، معاف هستین. شیرینی فراموش نشه.
نقل قول:
دوستان من الان 3 دبیرستان هستم تا برسم پیش دانشگاهی بابام 60 ساله میشه اما یه برادر دارم که عروسی کرده و رفته آیا معافم؟
برادرت رفته سربازی..تموم کرده....؟
اگه...رفته و تموم کرده بله شما معاف بیدی...(که باید شیرینی بدی..)
ولی اگه نرفته ایشون معاف هستش...که باید شیرینی ندی...
سه برادر اینا نیستیم هااااااااااااا
کلا با من !
من آرش و داداشم امیر ...
یعنی راستی راستی معاف هستم از کجا اینو میگین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازدواج و اینا هم نکرده هاااااااااااااااااااااااا ا
دوستان این خیلی برای من حیاتی هستش خواهشا جواب بدین ممنون /.:11::18::18::18:
اینجا :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5591518&postcount=86
معافیت کفالت وقتی برادر بالای 18 داری،محاله!
برادر من از 18 سال بیشتره که داره سربازی میره دیگه لیسانس داره ! 24 سالشهنقل قول:
نوشته شده توسط davy jones
ازدواج کردن برادر بزرگتون ربطی به معافیت شما نداره. مهم اینه که در حال حاضر چون برادر بزرگتون در حال خدمت هستش و عملا نون بیار خونه محسوب نمیشه شما تنها فرزند پسر خونوادتون هستین که بالای 18 سال سن دارین و نون بیار خونه میتونین محسوب بشین. (البته اگه برادر کوچیکتون 18 سالش نشده باشه) بنابراین اگه همین الان پدرتون 59 سال تمام داشته باشه شما معافین. البته اگه برادر بزرگتون که در حال سربازیه، از سربازی برگرده ممکنه دیگه این شرایط شامل حال شما نشه.
منم 23 سالمه
پدر هم بالای 59 سال !
اینطوری معاف میشم من ؟
الان معافم من ؟
ما کلا خانواده 4 نفری هستیم
من - برادرم - پدر - مادر
من فقط یه برادر دارم همین.
قانونش کو میشه بگین ببینم /.....
نقل قول:
چون یه برادر دارین به هیچ وجه معاف نمیشین...
فقط میتونین تا زمان اتمام خدمت بردارتون ، خدمت خودتون رو تمدید کنید
پست اول همین تاپیک در قسمت معافیت کفالت همه توضیحات داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
داداشم الان داره خدمت می کنه ها !نقل قول:
پس این رفیقمون چی دارن میگن ؟؟
نوشته شده توسط davy jones
ازدواج کردن برادر بزرگتون ربطی به معافیت شما نداره. مهم اینه که در حال حاضر چون برادر بزرگتون در حال خدمت هستش و عملا نون بیار خونه محسوب نمیشه شما تنها فرزند پسر خونوادتون هستین که بالای 18 سال سن دارین و نون بیار خونه میتونین محسوب بشین. (البته اگه برادر کوچیکتون 18 سالش نشده باشه) بنابراین اگه همین الان پدرتون 59 سال تمام داشته باشه شما معافین. البته اگه برادر بزرگتون که در حال سربازیه، از سربازی برگرده ممکنه دیگه این شرایط شامل حال شما نشه.