این خبرم الکیه نظراتشو بخونیدنقل قول:
کد:http://www.musicema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-1-pid-869.html
Printable View
این خبرم الکیه نظراتشو بخونیدنقل قول:
کد:http://www.musicema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-1-pid-869.html
نسخه 2 سايت و ساعاتي ديگر اولين خبر رسمي از آلبوم جديد
با سلام به شما عزیزان.
خوشحالیم که با نسخه دوم سایت در کنار شما عزیزان هستیم. مثل همیشه لازم می دانیم
که توضیحاتی را در مورد نسخه جدید سایت به شما عزیزان بدهیم.
در این ورژن از سایت امکانات قبلی مانند تابلوی گفتگو , انجمن , پیغام خصوصی همچنان قابل
دسترسی می باشد همچنین بخش جدیدی را در این نسخه داریم با عنوان اتاق چت که دوستان
می توانند با ورود به این قسمت و ثبت نام در آن از این امکان اضافه شده نیز استفاده کنند.
ما برای اینکه تعدادی از مشکلات ورژن قبلی حل شود مجبور شدیم که اطلاعات را از نو پایه
گذاری کنیم به همین دلیل اعضا باید دوباره برای ایجاد نام کاربری خود اقدام به ثبت نام کنند.
قابل ذکر است که اطلاعات قبلی و در کل نسخه قبلی سایت نیز از بین نرفته و از لینک موجود در
سایت نیز می توانید از آن فقط جهت کسب اطلاعات استفاده نمائید. (نسخه قبلی تنها برای
مشاهده می باشد و امکانات آن غیرفعال است)
از تمام دوستان تقاضا داریم بعد از ثبت نام حتما قوانین انجمن را مطالعه کنند چرا که در آن
در مورد مسائلی همچون انتخاب نمایه , چگونگی انتخاب موضوع , ایجاد نکردن موضوعات خارج
از محدوده سایت به صورت کامل صحبت شده است.
مسئله دیگر اینکه ما سعی کردیم دسترسی شما را به مدیریت آسان و سریعتر نمائیم که این
موضوع را میتوانید از منو های کناری سایت مشاهده نمائید.
امید است که با امکانات کاملتری که در این نسخه در اختیار شما دوستان قرار گرفته استفاده
لازم را برده و ساعاتی خوش را در کنار هم باشیم.
--------------------------------------------------------------------
>> تا ساعاتي ديگر اولين خبر رسمي از آلبوم جديد محسن چاووشي در سايت <<
کد:http://www.mchavoshifans.com/main/news.php
با عرض سلام و احترام خدمت تمام کسانی که سروکارشان به هر نوع با موسیقی است
و یا اینکه از این هنر شنیداری لذت می برند اعلام می شود مدت زمانی حدودآ یک سال
سپری شد تا قطعاتی جدید به همت عزیزان و دوستانی که ما را در تهیه این مهم یاری
کرده اند جمع گردد.
این قطعات در آلبوم 11 قطعه ای که نام آن هنوز مشخص نشده است کامل شده.
این آلبوم توسط خواننده اثر مـحـسن چـاووشی آهنگسازی شده و تنظيم قطعات توسط
محمدرضا آهاري صورت گرفته است.
اشعار این آلبوم را نیز آقایان : حسین صفا - امیر ارجینی و کیکاووس یاکیده سروده اند.
لازم به ذکر است این آلبوم حدودآ عیدفطر امسال وارد بازار موسیقی خواهد شد.
www.mohsenchavoshi.ws
آهنگ فوق العاده زیبا از پرهام ابراهیمی به نام چاووش(که برای محسن چاووشی خونده)حتما این اهنگ را دانلود کنید!
کد:http://www.mchavoshifans.com/filedownload/parham-chavoshi.mp3
وای عید فطر البوم سلطان میاد دمش گرمنقل قول:
کیکاووس پاکیده ترانه سرای جدید سلطان کیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(Keikavoos Yakideh)
دوبلور، گوینده، بازیگر تئاتر و سینما، شاعر، نویسنده
کیکاووس یاکیده متولد 1347 تهران است. فعالیتهای فرهنگی این شاعر به شرح زیر است:
1. گویندهی اول جشنواره ی تبلیغات مهر ماه 1381
2. دیپلم افتخار انجمن بین المللی شعر آمریکا 2002
3. شاعر برگزیده سایت2003کد:www.Poetry.com
4. نشان شعر شایسته و موفق از سمپوزیوم شعر واشنگتن دی سی 2004
5. از سال 1369 به صورت مستمر در وبلاژ ایران فعالیت دارد.
فهرست آثار دیگر
مجموعه شعر بانو و آخرین کولی سایهفروش، انتشارات کاروان، 1381
مجموعه داستان کوچهی بابل، نشر آرویج، 1382
مجموعه شعر کولی پیراهن تنگ یک خواب بلند، انتشارات کاروان، 1386
وب سایت شخصی :
کد:http://www.keikavoos.com
و باز هم شايعه!
سوالهاي زيادي اين روزها پرسيده مي شود در مورد خبر كنسرت محسن چاووشي در
كيش, كه بايد اعلام كنيم چنين چيزي صحت نداشته و اگر خبري مبني بر اجراي كنسرت
باشد ما در سايت اعلام خواهيم كرد.
اما مطلب بعدي در مورد دو مصاحبه اي كه در سايت خبري موسيقي ما از آقاي آهاري
تنظيم كننده آلبوم يه شاخه نيلوفر محسن چاووشي منتشر شده بود هم بايد عرض كنيم متاسفانه اين
سايت براي از دست ندادن بازديد كنندگان خود اين دو مصاحبه دورغين را در سايت خود براي
خواندن عموم گذاشته بود كه طبق آخرين تماس با آقاي آهاري ايشان اين دو مصاحبه را تكذيب كردند.
اميدوارم نيستيم چنين چيزهايي پايان يابد اما همچنان اميدوار مي مانيم.
با تشكر
کد:http://www.mchavoshifans.com/main/comment.php?comment.news.4
با سلام خدمت عزیزان و کسانی که به هر نوعی با سایت رسمی ما ارتباط برقرار میکنند ,خبر
می گذارند , می خوانند , دست نوشته می گذارند , ایمیل می گذارند و... عشق به صفای همه شما.
پس از انتشار آلبوم یه شاخه نیلوفر من و محمد رضا و دیگر دوستان وارد پروسه جدیدی شدیم
و با همفکری خواستیم تا آنچه را که در بهتر شدن کار برای شما و خودمان می شود را انجام دهیم.
حال نکاتی قابل عرض است که عنوان می کنم :
در مورد خبر آلبوم جدید که این روزها از طرف سایت موسیقی ما مطالبی نوشته شده است که
گفته اند زمان 25 روز از زمانی که آقایان این سایت با محمدرضا آهاری صحبت کرده اند و اکنون
خبری در دست ندارند باید گفته شود که خبر رسمی برای انتشار هنوز از ارشاد دریافت نشده
است که به عنوانی رسمی شود.
کار آلبوم به همیاری دوستان به پایان رسیده است و در مراحل پایانی مسترینگ آن هستیم و
محمدرضا هم آن را در تماسها و ارتباط با سایتها و خبرگذاریها اعلام کرده بود (نه به صورت مصاحبه)
در زمینه کنسرت که چندین و چندبار شاهد آن بودیم که کنسرت های متعددی را بانام من برای
مردم بوروشور و پوستر کردند گرچه همان موقع تکذیب آن را از طریق سایت رسمی و
رسانه های مختلف اعلام کردیم حالا هم دوباره به تکرار اعلام میکنم که در حال حاضر هیچ کنسرتی از اینجانب
برگزار نشده است و هیچ خبری برای کنسرت فعلا وجود ندارد و اگر خبری باشد از طرف
سایت رسمی اعلام خواهیم کرد. البته برای اجرای کنسرت هم و غم مان را جمع کرده ایم و قطعاتی
را برای اجرای کنسرت آماده کرده ایم و در حال بررسی آن هستیم و در موقع مقرر آن را اعلام خواهیم
کرد. کلیه خبرهایی که از این ورو آن ور در سایت ها و مجلات مختلف شنیده می شود و یا خواهد شد
به صراحت اعلام میکنم صحت و سقم آن خبرها ملغی است و تنها خبر کنسرت از طریق سایت رسمی
ابلاغ خواهد شد.
و نکته ای از آلبوم یه شاخه نیلوفر که هیچوقت گفته نشد. در مراحل پایانی کار و در مرحله کپی کشیدن
نسخه اصلی برای انتشار کلی یکی از پلاگین های مسترینگ خاموش بوده است که من و محمدرضا
با احتساب روشن بودن آن سی دی نهایی کار را برای تکثیر فرستادیم و... که این اتفاق در آن روزها و
شبهای آخر تولید آلبوم و مواجه بودن با شرایط ارشاد و لحظات پرفشار برای من و محمدرضا رقم خورد
که هیچگاه دلیل آن را نیافتیم که چرا این اتفاق افتاد و... که البته تمامی صدابرداران و کارشناسان
این امر همگی می دانند که اگر پلاگینی را که روی بعضی از صداها در مسترینگ نهایی فعال است
OFF باشد چگونه کلیت و کیفیت کار را تحت شعاع خود قرار خواهد داد و این اتفاق رخ داد و عده ای که گوش
موسیقیایی بهتری دارند و موسیقی را موشکافانه تر بررسی می کنند این بهم ریختگی صدا را شاید
از آن تنظیم موسیقی بدانند که لازم به ذکر است من به همراه محمدرضا آهاری که کلیه تنظیم
قطعات را به عهده داشت قدم به قدم در تمامی مراحل کار از ابتدا تا به انتها با یکدیگر همفکر
و همراه بودیم.
و بی شک اتفاقات رخ داده در قالب تنظیم و فضای موسیقی آن نمی گنجد و نکته ای بود که در مرحله
مسترینگ نهایی رخ داد که به آن اشاره کردم. (صرفآ برای آگاهی علاقه مندانی که شاید ابهاماتی
برایشان وجود داشت)
و دیگر اینکه بعد از انتشار آلبوم جدید برای جبران اتفاقی که برایمان در مرحله مسترینگ رخ داد تعدادی
از قطعات آلبوم یه شاخه نیلوفر و قطعات دیگر را با تنظیم و مسترینگ جدید به همراهی محمدرضا آهاری
انجام داده ایم که در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت, قطعات را با کیفیت بالایی در سایت رسمی
برای Download در دسترس قرار خواهیم داد.
و در آخر تشکری به ناچیزیه دست نوشته از برای شما دوستان و عزیزان که در سالروز تولدم مرا به صمیمیت
یاد کردید و مهربانی هدیه ام کردید , که به حق این همه مهربانی با تشکری این چنین آرامم نمی کند
باشد که در موسیقی برایتان جبران کنم.
محسن چاووشی
منبع:
کد:http://www.mchavoshifans.com/main/comment.php?comment.news.5
رنگ من سپید است
و امید دارم کسانی که در کودکیم با تیرکمون مگسیم سوخته اند حلالم کنند
شب ها تا صبح بیدارم و کار میکنم و صبحها می خوابم شاید بهتر باشد بپرسید ناهار چه می خورید
اگر در توانم باشد و زنده باشم امسال که هیچ هرسال برای محرم می خوانم
همه شعرهایم را دوست دارم و همه شاعرهایم
خرمشهر شهر من است شهری که در آن متولد شده ام و دوستش دارم
و خدا را شکر می گویم برای تمام چیزهایی که نصیبم کرده و نکرده
و آن شب سرماخوردگی که هیچ .......... هم داشتم فلسطین را می خواندم
بماند و بمانید
یا حق
محسن چاووشی
کد:www.mchavoshifans.com
عشق است سلطان ترکونده