[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا نمیری از یه شرکت دیگه اینترنت بگیری؟نقل قول:
سلام. برو تو cmd این دستور را وارد کننقل قول:
tracert 8.8.8.8
بعد ازش یه عکس بگیر بزار تو تاپیک.
من امروز خط اول رو برام تخلیه کردن. زنگ زدم به شاتل و پارس آنلاین میگن سرویس فقط ۱ ساله.
میخوام شکایت کنم به تنظیم مقررات.
آمار آسیاتک رو فردا میگیرم.
Sent from my ST15i using Tapatalk
والا مخابرات چند سری خراب شده بعد خوب شده فعلا صبر دارم میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
من اسیاتک گرفتم روی یه خطم 512 و خط دیگه 10 مگ هر دو تک کانکشنشون مثل همه اسیاتک فقط دانلودش خوبه پیجش بدرد نمیخوره کلا نت اوضاعش خوب نیست فردا درخواست تخلیه یکی از خطامو میدم یا های وب میگیرم یا مخابرات خود مخابرات از همشون بهتره کلا خوزستان نتش داغون شده دوستان اوضاع های وب چطوره این روزا به نظر شما چیکار کنم های وب بگیرم یا دوباره برگردم مخابرات؟
اینا همشون یکی از یکی بدترن خوزستان بهتر از مخابرات پیدا نمیکنی گشتم نبود نگرد نیستنقل قول:
گیت وی اسیاتک چنده؟نقل قول:
بله مخابرات بهترین مسیر ها و بیشترین پهنای باند رو در اختیار داره ولی متاسفانه پشتیبانیش خیلی ضعیف شده تنوع سرویسی هم نداره و شرکت هایی که الان هستن زیاد به کاربرا دیگه اهمیت نمیدن قبلا اواسیس که بود اوضاع اینترنت مخابرات اینجوری نبودش این روزها هم پینگ اوضاعش خوب نیست سرعتها هم مشکل دارننقل قول:
- - - Updated - - -
10.201.145.7نقل قول:
هر شب قطع میشه نت تک کانکشن واسم مهمه نه سرعت دانلود همش میگن صبور باشید مرکز مخابراتی مشکل داره نمیتونن خدمات بدن مشترک نگیرن
یعنی چی هر شب قطع میشه؟:n13:نقل قول:
این تستایی که من دیدم از نتت گذاشتی از مخابرات که قبلا داشتی بهترن
مثل اینکه یادت رفته مخابرات و گروه 5.223 و 37 و تستای دانلود 0.25 که هر روز میزاشتی اینجا:n09::n02: