یه سوال
این وی پی ان از نظر تکنیکی چه تغییری اعمال می کنه که سرعت به این نحو تغییر می کنه؟
یعنی شاتل اومده و تنظیم کرده که برا بعضی از سایت های دانلود ، سرعت عمدا پایین بیاد که با وی پی ان میشه اونو پیچیوند؟
Printable View
یه سوال
این وی پی ان از نظر تکنیکی چه تغییری اعمال می کنه که سرعت به این نحو تغییر می کنه؟
یعنی شاتل اومده و تنظیم کرده که برا بعضی از سایت های دانلود ، سرعت عمدا پایین بیاد که با وی پی ان میشه اونو پیچیوند؟
حتما همین طور هست دیگه.حتی به جای دامنه اگر ای پی اون سایت ها رو هم بزارم باز هم سرعت بالا نمیره.مگه اینکه با وی پی ان دانلود کنمنقل قول:
شاتل رو چنان نشوندم سرجاش که دیگه از این بازی ها در نیاره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب زدم به سیم آخر دوباره زنگ زدم به آرانیک قسمت مدیریت
همایون نبود ، یه زنی بود. بهش گفتم این چه وضعشه چرا تو روز روشن دارین حروم خوری میکنین و ...
بعدش نشست رب ساعت برام توضیح دادن که شما سرویستون شیر هست و ما به خاطر این که پهنای باند زیادی
داریم در طول روز به صورت اختصاصی بهتون میدیم ولی شب دیگه حقتون رو بهتون میدیم که جای گله هم نیست.
بعد بهش گفتم چرا به شعور من توهین میکنی اگه شیر بود بالا و پایین میشد
نه این که رو عدد 22 قفل بکنه نه یه کیلو بیشتر بشه نه کمتر
بعد هم گفتم به خاطر این کم فروشیتون فردا میرم تعضیرات و ازتون شکایت میکنم
آخر کار هم یه داد بلند زدم و گفتم اَه (طوری که خودم سرم چنان درد گرفت که رب ساعت بعدش از سردرد مجبور شدم بخوابم
،بدبخت زنه هم بدجور ترسید:31:)
ولی حالا که بلد شدم از خواب، (ساعت 4 ) میبینیم سرعت دانلودم شده در سطح سرعت نور :31:
بچه ها بهتون پیشنهاد میکنم وقتی سرعتتون رو کم کردن نترسین و یه داد مرگبار :31: سرشون بزنین تا کارتون ردیف بشه.
نمی دونم جریان چی بود یهو از ساعت 3 سرعت رفت رو 240نقل قول:
دمت گرم دیگه با زبان بی زبانی مسخره میکنینقل قول:
سرعت خودمو می گمنقل قول:
تا ساعت 3 از 15 بالاتر نمی رفت بعد یهو ترکید:20:
البته یه خوبی داره که سرعتو شبا کم میکنن.ما که سرویس آرت داریم و کلی ماهیانه پول میدیم و کلا نامحدود هستیم روزها سرعتمون عالیه و پینگ عالی ولی شب ها ساعت1 که میشد پر از تایم اوت و سرعت 2-3.الان که اینکارو کردن پینگ عالیه و سرعت دانلد هم مثل روز.
لااقل این خوبیو داشت واسمون
بعد هم میگه پهنا باند کم داریم.تقصیر مخابراته و ...نقل قول:
اینها دردشون فروختن ترافیکه
اره دقیقا.ولی چاییدننقل قول:
دوستان میتونم یک سوالی بپرسم ؟
چرا سرعت دانلود از روی یک سرور مشخص تو شب با اتصال v p n تغیر میکند ؟