چه جالب بعدش کافو هم که دیگه اب بندی نمیشه؟ وقتی هم که کافو میزارن یکجا سیم ها با چسب نواری کاغذی بهم وصل میشه ؟ بهانه از این بهتر نبود؟ شما صبر کنید 22 بهمن و انتخابات رد بشه کافو خود به خود بدون دخالت نیروی انسانی درست میشه:n02::n02:نقل قول:
Printable View
چه جالب بعدش کافو هم که دیگه اب بندی نمیشه؟ وقتی هم که کافو میزارن یکجا سیم ها با چسب نواری کاغذی بهم وصل میشه ؟ بهانه از این بهتر نبود؟ شما صبر کنید 22 بهمن و انتخابات رد بشه کافو خود به خود بدون دخالت نیروی انسانی درست میشه:n02::n02:نقل قول:
اقا پس کی درست میشه این عصاب نذاشته واسه من
فقط صبح تا ساعت 10 خوبه بعدش دیگه داغون میشه
این ساعاتای اخر شب که دیگه اصلا باز نمیشه
سرعت باز شدن پیج ها از امروز صبح بهتر شده برام
اسیاتک یک سرویس جدید راهاندازی کرده به اسم گیگ باکس مثل این که یک چیزی مثل فشفشه های وب هستش
فعلا ۴ گیگ یک روزه با قیمت ۳ هزار تومان و ۱۲ گیگ ۵ روزه با قیمت ۱۰ هزار تومان داره
سرویس من که 80 درصد شبانه رایگانه یعنی 4 گیگ بگیرم 3 تومن میتونم 20 گیگ شب دانلود کنم؟؟؟نقل قول:
نمیدونم مال منم همون ۸۰ درصد هست ، ولی فکر نکنم اینطوری باشه!نقل قول:
نقل قول:
اسیاتک یک سرویس جدید راهاندازی کرده به اسم گیگ باکس مثل این که یک چیزی مثل فشفشه های وب هستش
فعلا ۴ گیگ یک روزه با قیمت ۳ هزار تومان و ۱۲ گیگ ۵ روزه با قیمت ۱۰ هزار تومان داره
نقل قول:
قابل توجه آسیاتکی ها
4گیگ یکروزه 3,000 تومان با مالیات:
3,270 تومان
12 گیگ 5 روزه 10,000 تومان با مالیات:
10,900 تومان
جهت خرید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود مراجعه کنید.
سلام اگه طبق محاسباتی که من انجام داردم می شه چطور؟ این طوری شما یک گیگ می گیری 200 مگ حساب میشه دوباره همین طوری تا اینکه 20 گیگ می گیری که کلا اون چهر گیگ شما به همین صورت میره امیدوار همین جوری حساب بشه[emoji19]نقل قول:
ظاهرا تا زمانیکه گیگ باکس فعال هست به جای کم شدن از اعتبار اصلی از این کم میشه و طبیعتا باید بشه 20 گیگ دانلود کرد ولی باید تست بشه. فعلا که ایرانسل خوب جواب میده آسیاتک یکم دیر به فکر افتاد :n09:نقل قول:
حجم گیگ باکس خودش شامل تخفیفه و تو سرویس های با تخفیف درصدی محاسبه نمیشه! + اینکه تو پنل یه قسمت خاص گیگ باکس وجود داره و اونجا مقدار حجم استفاده شده رو نشون میدهنقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن طرحی مثل فشفشه و ترقه های وبه :biggrin: