هیچ راهی نیست.صبر کن شاید تا یک ماه دیگه سرعتت درست شدنقل قول:
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
اره باید بگید وگرنه هزینه ماه بعد هم که استفاده نکردید ازتون میگیرننقل قول:
Printable View
هیچ راهی نیست.صبر کن شاید تا یک ماه دیگه سرعتت درست شدنقل قول:
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
اره باید بگید وگرنه هزینه ماه بعد هم که استفاده نکردید ازتون میگیرننقل قول:
یک سوال دارم من دارم از این شهری که هستم میرم لازمه که به شاتل اطلاع بدم رانژه رو بردارن از روی خط یا خودشون قطع میکنن؟ دوره ام هم تموم میشه چند روز دیگه.
از من كه چيزي نگرفتننقل قول:
خودشون ازرانژه خارج كرده بودن
به نظر من که باید پس بدننقل قول:
زنگ بزن به نمایندگی اما نگو که به خاطر محدود شدن می خوای فسخ کنی ببین چی می گن
مثلا بگو داری از ایران میری دیگه کسی نیست که از اینترنت استفاده کنه
به اندازه ی ترافیک باقی مونده و 2 ماهش باید یه چیزی پس بدن
اگه قراردادي كه امضا كردي رو مطالعه كنيد متوجه ميشي كه در يكي از بندها آمده در صورت فسخ قرارداد، هيچ مبلغي به مشترك عودت داده نخواهد شد. علي آقا اينها زرنگتر از اين حرفان، هيچ جا هم قابل شكايت نيست. چون خودت امضاش كردي...نقل قول:
حكم فقهيش ميشه: اقرار العقلاء علي انفسهم جايز!!
تلاشها وشکایات دوستان کم کم داره اثر می کنه::46:
نقل قول:
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=cf03999f-9206-4550-ad3f-ec99889d5a5d&WebPartID=3f210037-707e-451c-bfd7-5ac582dd5a03&CategoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7
فکر نکنم آبی از اینا گرم بشه
تاره اینا خیلی حرف میزنن مهم عمله
هر وقت شاتل تغییر کرد یعنی اینا سر حرفشون بودن
آقا این شاتل تکلیف خودشم نمیدونه چیه به خدا...بعضی وقتها سرعت دان به طرز باور نکردنی بالا میره ( 400kb) بعضی وقتها هم میره زیره دیال آپ(2kb) !!!خیلی ضد حاله خدا وکیلی...
:41:
سرعت دانلود از سروری که همیشه ازش دانلود می کردم بدون وی پی ان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود از همون سرور با وی پی ان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب پدر سوخته ایه این شاشتل
یه سوال
این وی پی ان از نظر تکنیکی چه تغییری اعمال می کنه که سرعت به این نحو تغییر می کنه؟
یعنی شاتل اومده و تنظیم کرده که برا بعضی از سایت های دانلود ، سرعت عمدا پایین بیاد که با وی پی ان میشه اونو پیچیوند؟