کسی مثل شبانش اینجوری داغون شده یا نه ؟نقل قول:
Printable View
کسی مثل شبانش اینجوری داغون شده یا نه ؟نقل قول:
اینم از دانلود شبانه ما با سرویس 2 مگ حتی با استفاده از اون اکانت:n15:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم شنیدم که شاتل خیلی محدودیتهای بدی میذاره واسه کسایی که دانلود زیاد میکنن و صحبتهای دوستان رو تأیید میکنم:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سرویس این دوستت از شاتل چیه؟ این سرعت خفنی که میگی یعنی چقدر؟ تو یک ساعت چقدر تونستی دانلود کنی؟ تو کل رایگان شبانه چقدر؟نقل قول:
با توجه به این که پارس آنلاین این سرویس انفجاری (burst) خودش رو تازه 1 ماه نیست شروع کرده، اگه میتونی یه مدت دیگه صبر کن تا وضعیتش تثبیت بشه بعداً تصمیم بگیر. در ضمن، به نظر من با اون چیزی که تو سایت شاتل دیدم و تجربه یک ماههام از سرویس 2مگ محدود پارسآنلاین، به نظرم شبانه پارس آنلاین بهتر از شاتله. شاتل تو سرویس ECO 8192 (که یعنی سرویس 8مگابیت با رایگان شبانه) گفته برای این سرویس سرعت از ساعت 1 تا 8 بامداد یعنی ساعتهای رایگانش سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه تغییر میکنه، یعنی حداکثر 3مگابیت. تازه اگه زیاد دانلود کنی:نقل قول:
نقل قول:
اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
مشکل شما اساسیه. سرویس 2 مگ نباید این جوری باشه. در بدترین حالت باید همون 2مگ رو که بده. با چیزی هم که من دیدم، باید حداقل 250 تا 300 کیلوبایت رو شبانه بهت بده.نقل قول:
راستی ممکن ایراد از سروری باشه که داری ازش دانلود میکنه یا برای همه سرورها این جوریه؟
از هر سروری که بگین تست کردمنقل قول:
کلا داخلی خارجی بیشتر از همین سرعت یعنی حداکثر 200 نمیده بهم توش شب
تو روز هم که حداکثر 450 هست که خطم رو 9 مگ هست به حساب!! همون 4 مگ یعنی 512 رو هم نمیده!!! یعنی تاحالا رنگ سرعت بالای 450 460 رو ندیدم...
بعد از 9 مگ شدن همه را اسمی کردن اسمی 2 مگ هم میشه 256نقل قول:
زنگ که بزنی میگن شما از حداقل خیلی بالاترید.
جالبه آپدیت ویندوزم از کار افتاد همش ارور میده:n27:
از پس که نتمون درسته :n09:
آقا ما بخوایم هم سرویس 128 نامحدود داشته باشیم هم دو مگ محدود، هیچ راهی جز گرفتن خط جدید نیست؟ دیروزم زنگ زدم به پشتیبانی مرکزی که بپرسم به یه نفر چندبار ADSL میدید جواب زیاد درستی بهم نداد.
کسی هست اینجا که همزمان دوتا سرویس از پارس آنلاین داشته باشه؟؟
روی یک خط که نمیتونید 2 تا سرویس داشته باشید.نقل قول:
ولی اگه خط خالی دارید میتونید روی اون سرویس متفاوتی بگیرید.
سرعت 1مگ محدود ریت دانلود چقدر هستش؟ ریت دانلود در ساعت رایگان ؟
ثبت نام اینترنتی کردم چندساعت پیش از پشتیبانی پارس آنلاین تماس گرفتن. گفتش ما تنها شرکتی هستیم که واسه مشترک ها روی 9مگ میبندیم. فعلآ که مخابرات هستش ارزش داره برم پارس؟
این سرعت 9مگ واسه تمام تعرفه ها میبندن؟