توی قسمت ریز مصرف، این "مصرف گیگ باکس" چیه؟؟
Printable View
توی قسمت ریز مصرف، این "مصرف گیگ باکس" چیه؟؟
دوستان وضعیت سرویس 256 نامحدود برنزی چطوره ؟ دان استریم رو چند میبندن ؟ مثل شاتل محدودیت دانلود داره آیا ؟
دوستان شماهم سرعت نت تون اومده پایین؟ ( اسیا تک)
من سرویسم 8 مگ بود ولی چند روز پیش چک کردم دیدم بستن روی 6 مگ
امروز زنگ زدم شکایت کردم گفتم این چه وضعه سرعته گفتن مشکل سراسیه همه مشکل سرعت دارن
سرعتم رو روی 10 مگ بست ولی هیچ تغییری نکرد
تا کی میخواد اینجوری باشه سرعت
شما چند صفحه قبل رو بخون میبینی اوضاع چیه !نقل قول:
در ضمن سرعت پیج باز کردن اصلا ربطی به اینکه خط روی چند هست نداره ! قبلا یکی از دوستان خطش رو 2 مگ بود ولی با یه سرعت بالایی پیج باز میکرد که ادم کیف میکرد
حالا الان خطت رو 100 مگ هم بزارن باز تو پیج باز کردن فرقی نداره - چون این مشکل سرعت از زیر ساخت هست و معلوم نیست باز چه گندی زدن که صداشم در نمیارن
---------------------------------
جالبه فروم ها از همه سایت ها کند تر شدن ! یعنی مثلا یاهو میل خیلی خیلی برام سریع تر باز میشه تا p30
بله حرف شما صحیح هستنقل قول:
یک سوال
بهترین پلنی که شبانه رایگان داشته باشه کدومه؟
اروزن باشه 3 ماه به بالا باشه
از 100 تومن به بالا نباشه
و یک سوال دیگه این که این سرویس های نامحدود به چه صورت هست؟ جلوش زده مثلا تبادل حداقل 10 گیگ درماه
پس این چطوره نامحدوده که 10 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد؟ یا من اشتباه میکنم
از دوستان کسی خبر نداره این کندی باز شدن صفحات اینترنتی کی حل میشه الان دور بر 15 روزه اینطوری شده اصلا بعضی مواقع سایتها کامل باز نمیشن و بعضی مواقع هم هی بر روی یک ادرس کلیک میکنی نه اصلا چیزی تکون نمیخوره و مثل اینکه کلیک نکردی ! وضعیت خیلی خرابه ها ! بدبخت ملت و کاربرای اینترنت . الان کی میاد خسارت این مشکلات و اختلالات رو به کاربرا بده ؟
سرعت بعد از اتمام ترافیک هدیه 12 کیلوبایت خاهد بود اگر نامحدود میخواید حد اقل باید 4 مگ بزنزی بگیرید در غیر این صورت قابل استفاده نیستنقل قول:
- - - Updated - - -
سرعت بعد از اتمام ترافیک هدیه 12 کیلوبایت خاهد بود اگر نامحدود میخواید حد اقل باید 4 مگ بزنزی بگیرید در غیر این صورت قابل استفاده نیستنقل قول:
یعنی سرعت دانلود نامحدود 12 کیلو هست؟ این که افتضاحهنقل قول:
سرعت 4 مگش چقده؟
اگر اشتباه برداشت نکرده باشم منظورشون اینه که بعد از اتمام اون حداقل 10 گیگ تبادل سرعت در حد 128 اسمی افت میکنه.نقل قول:
دوستان در مورد سرویس شهاب 0.5 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) سرعت دانلود شبانش چنده؟!!!