خوش بحالت که تو نا محدود این مشکل و داری من محدود دارم 512 تا 5 عصر خوبه سرعت رو 850 900 تا میشه 5:01 یهو میره 90 گیر میکنه تا اخره شب زنگم زدم میگم چرا اینجوریه میگه شلوغه اخه مگه میشه یهو تو یه دقیقه اینجور شه ؟نقل قول:
Printable View
خوش بحالت که تو نا محدود این مشکل و داری من محدود دارم 512 تا 5 عصر خوبه سرعت رو 850 900 تا میشه 5:01 یهو میره 90 گیر میکنه تا اخره شب زنگم زدم میگم چرا اینجوریه میگه شلوغه اخه مگه میشه یهو تو یه دقیقه اینجور شه ؟نقل قول:
سلام دوستان
من سرویس 128 دارم که اصلا برا دانلود شبانه خوب نیست.
میخوام ارتقا بدم به 512
به نظرتون تاثیری داره؟ الکی پول ندم.
نگید 2 مگ برا دانلود شبانه خوبِ چون اصلا هزینش برام نمی صرفه.
نظر شما چیه؟ :n01:
نقل قول:
مطلب رو یک بار دیگه لطفا بخونید
گفتم که بنده هم در حال ترافیک محدود این مشکل رو دارم چون به حرف پشتیبانی اشتراک با ترافیک محدود گرفتم
دقیقا منظور منم همینه و مگه میشه یهو سرعت به زیر 75k برسه؟؟!!
جفتمون هم دردیم دیگهنقل قول:
چقدر بده شرکت های سرویس دهنده اینترنت برای سود بیشتر یه مدت وضعیت و سرویس دهیشون عالی میشه و بعد دوباره افت میکنند.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام
اگه به پارس آنلاین مشتری معرفی بکنیم برای کسی که معرفی کرده چیزی قائل میشن ؟ مثلا گیگ رایگان و...:n17:
بعدشم به نظرتون از پارس آنلاین مودم وایرلس بگیریم خوبه یا نه ؟ آخه میخوام برای یه بنده خدایی اینترنت بگیرم از پارس آنلاین..
اشتراک 512 تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه اسپید تستیه که یه شخصی از آمریکا چند دقیقه بعد از من انجام داده . واقعا فاک !
اینم اینترنت من :
البته سرعت دانلود من الان 950 هست اینجا زده 417
مثل اینکه شبا یه چیزی نصب کردن که سرعت 9 مگی ها در ساعات رایگان از 3 مگ بیشتر نشه
تایید میکنید دوستان ؟
بله حدودانقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]