اگه با بقبه بازی ها چنین مشکلی نداری به احتمال زیاد اشکال بازی هست !نقل قول:
اگه با بقبه بازی ها چنین مشکلی نداری به احتمال زیاد اشکال بازی هست !نقل قول:
ممنون دوست عزيز فقط اين jtag يعني چي ؟نقل قول:
آيا ربطي به هك شدن و راه هاي جديد داره ؟
دوست عزیز JTAG حرکتی هست که شما روی کنسول میزنی تا بتونی مثل PS3 که الان ه ک شده و برنامه هایی که مورد تایید سونی نیستند روش نصب میشه و اجرا میشه . روی xbox360 (همه مدل هاش به جز Xenon ) هم برنامه هایی که هکر ها نوشتند رو اجرا کنی. مثلاً برنامه ای بنویسن که بتونه بازی هارو از روی هارد اکسترنال مثل PS3 اجرا کنه. دقیقاً مثل PS3.نقل قول:
البته فعلاً یکسری مشکلات داره. برای اینکار به یک چیب نیاز هست. همچنین سرعت اجرای برنامه های نوشته شده تو xbox فعلاً خیلی پایین هست و گفتن بعضی هاش تا 1-2 دقیقه هم واسه اجرا طول کشیده.
اها در ضمن. JTAG=BAN :31:
:10:
Advantages of this ---- :
- All the 360 expect the Xenons will be compatible.
- It's unpatchable, in fact the CB is involved so early in the console boot process that it can't be revoked
Drawbacks:
- A chip is needed.
- The boot time varies and it can take up to a few minutes to run unsigned code.
- Even in the glitch we found is pretty reliable (25% success rate per try on average), it can take up to a few minutes to boot to unsigned code
برنامه های لازم و روشش هم پخش کردن فقط باید صبر کنیم تا چند نفر تست کنن......
خب به نظر میرسه که هکرها دارن یه انقلابی میکنن :
نقل قول:
GliGli released a new ---- to boot the Xbox360 into XeLL and thus run homebrew software on your console. It's is compatible with ALL dashboard version and ALL Slim and Fat (expect Xenon, Falcon support will follow later) models and is unpatchable via software updates by Microsoft.
خیلی دوست دارم بازی های میکرو رو روی ایکس باکس بازی بکنم! :31:کد:http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=735015
اینم از مزایای JTag(:31:)
-Snes/nes/genesis/n64 etc Games
-Boot Xbox360 games from an external HDD, no disc required
-Free DLC
-Custom Dashboard
-Play any video files natively, not just avi/wmv
-region free
-Works on any dashboard, including Slim hardware
نقل قول:
روشش سخت افزار خاصي نياز داره ؟! كسي تست نكرده ؟!
زودتر بياد بريم گيرز ليك شده بزنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی-دو روزه ویدئو و روشش پخش شده........
من زیاد اهل هـــک و اینا نیستم ولی توی روشش گفته cpu clock رو پایین بیاریم که اگه اینطور باشه با یه چیپ hana میشه این کارو کرد.
اگه صفحه سیاه میشه بله......البته با ماس مالی کردنم شاید درست میشه ولی من کلا میگم آپدیت کنید برای همیشه راحت شیدنقل قول:
نه اون آموزش نوشته که واسه فت هست از اون آموزش نمیشه برای اسلیم استفاده کرد..
برای فهمیدن ورژن داشبرد یه همچین مسیری رو طی کنید:
system setting-console setting-system info
اون کدی که جلوdنوشته....
آخرین ورژن13599هست من به اون لینکی که شمادادید نتونستم برم سرعتم کنده خودتون چک کنید
ترتیب هم اینه:
اول فرم ور اصل بعد داشبرد13599بعدLT+1.91بله تنها میتونید داشبرد بریزید به جز یک اثتثنا اونم اینکه باید1.9یا1.91داشته باشید اگه نداشته باشید نباید با13146یا13599آپدیت کنید...
والسلام
مشکلی بود بپرسید
روشش سخت افزار خاصي نياز داره ؟! كسي تست نكرده ؟!
زودتر بياد بريم گيرز ليك شده بزنيم :31:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
این JTag دوباره سوژه میشه برای بالا رفتن قیمت XBOX ؟ (مثل هــک شدنش 3-4 ماه پیش)
گفتم صبر کنم بعد از تابستون بگیرم مثل اینکه بازم ممکنه بره بالا، نه؟
اوه free DLC خیلی باید حال بده:31:نقل قول:
حالا منظورش از free اینه که میتونیم فایل هاشو مجانی دانلود کنیم ( که بعید میدونم ) یا اینکه یکی دیگه که DL کرده ازش بگیریم Spoof کنیم؟
در ضمن یکی دیگه از مزایاش اینه که بچه هایی که Key درایوشون رو ندارن و زدن فیرم ویر درایوشونو پاک کردن و فعلاً بی استفاده شده xbox شون میتونن با این بیان اون KEY رو از تو mainboard بخونن و دوباره درایو رو راه بندازن:31:
نقل قول:
راستش بعید میدونم. چون همه مدلها JTAG میشن نه بعضی مدل ها. واسه همین رقابتی بین مدل های مختلف مثل وقتی که فقط 9504 کپی خور میشد بقیه نمیشدن ایجاد نمیشه. اگرم بالا ببرن فروش PS3 میره بالا چون کسی xbox نمیخره دیگه میره PS3 ارزون میخره:46:
البته از این فروشنده ها هیچی بعید نیست.