حالا اینکه رنج ایپی عوض بشه زیاد عجیب نیست
ولی اگه یه رنجی بشه مثل 2 و جلوی isp تو سایت های تست سرعت ، مخابرات بنویسه مشخصه مشکل خیلی بزرگه !
Printable View
حالا اینکه رنج ایپی عوض بشه زیاد عجیب نیست
ولی اگه یه رنجی بشه مثل 2 و جلوی isp تو سایت های تست سرعت ، مخابرات بنویسه مشخصه مشکل خیلی بزرگه !
شما رو همین ip کلیک کننقل قول:
تو قسمت شرکت احتمالا اسم آسیاتک ثبت شده
سلام خدمت همگی من سرویش شهاب الان 7 ماه هست که دارم یعنی ازروزاول که آسیاتک دارم الان حول و حوش یک هفته ای میشه که این سرویس ازسایتهای داخلی هم سرعتش حتی محدود شده بطور مثال خط من که دان استریم اون روی 12 بسته شده درساعت رایگان سرعت دانلود بطور مثال ازسایت ------ تا 1.2 مگ راحت میگرفتم یا سایت ِd*w*n*load*ha یا tinyztinymoviez اما الان سرعت دانلود ازاین سایتها درتایم رایگان 750 کیلو بایت شده پشتیبانی هم به من میگه این مشکلی نیست ازاول به همین صورت بوده در صورتی که من در این 6 ماه خورده ای همیشه از این سایتها سرعتم 1.2 مگ درتایم رایگان برای دانلود الان یک هفته ای میشه که حسابی محدود کرده از مابقی دوستانم که سرویس شهاب دارن محدودیت اعمال مثل من ؟:n16:
دوستان سرویس 10 مگ شهاب من برقرار شده و خط هم امروز بعد از ظهر رانژه شده و هر دو چراغ ای دی اس ال و اینترنت سبز و روشن شده ولی صحفه که باز میکنم میره رو صحفه اسیا تک و میگه حجم یا مدت شما تموم شده
زنگ زدم میگن مرکز مخابراتی باید تاییدیه نرم افزاری رو برای ما بفرستند تا یه گزینه فعال سازی سرویس برای شما فعال بشه بدون نمیشه فعال کرد
اگر اینجوره چرا هر دو چراغم روشنه و چرا میره تو سایت اسیا تک ؟؟!!!:n36: دوستان نظری پیشنهادی راه چاره ای داریم یا باید منتظر بمونیم ؟
میترسم فردا پنج شنبه تعطیل کنند و نفرستند و کار بمونه برای شنبه :n22:
اون که بلهنقل قول:
ولی مهم اینه اینجا چی بزنه ! ( الان سرعت از وقتی رفته روی این ip اینقدر داغونه که p30 هم به زور باز میشه )
ببین داداش اینا همه مشکل پهنای باند هست که متاسفانه شرکت نمیخواد قبول کنه
من نمیگم تو همه شهر ها مشکل پهنای باند داره ولی تو شهر من ( کرمان ) اسیا تک شدیدا مشکل پهنای باند داره !
سلام متاسفانه نه فقط تو ی شهر ما بلکه تو سراسر کشور مشکل پهنای باند چه داخلی که یه کم بهتره و چه خارجی که کلا نابوده حالا چه سیا چه هر شرکت دیگه ای و این موضوع تو مرکز مخابراتی من الغدیر واضح تره تازه به اینا باید قدیمی بودن و فرسوده بودن و درست کشیده نشدن و قدیمی بودن تجهیزات شرکت ها و مرکز مخابراتی ها ووووووو....نقل قول:
والا من dns ست کردم
4.2.2.4
8.8.8.8
رو خود مودم
بعدش مشکل حل شد شمارو نمیدونم تست کنید خودتون ببینید
از کی تا حالا مشکل کمبودپهنای باند و داغون بودن دانلود تک کانکشن با ست کردن dns حل میشه!!نقل قول:
منم یادمه قبلا رو این ip افتادم واقعا افتضاح بودنقل قول:
همیشه در اکثر مواقع تاییدیه رانژه مخابرات به اسیاتک دیر میرسه. جالبه تنها شرکتی هم که اینطوریه فقط اسیاتکه و حتی خط کاربر رانژه شده باشه تا وقتی تاییده نیاد نمیتونن سرویس رو فعال کنن.نقل قول: