نه واسه چی ؟نقل قول:
نه واسه چی ؟نقل قول:
سلام بروبچ خسته گیمر . آقا این داستان که میگن دستگاه که کپی خور شده اگه باهاش بازی ارجینال انجام بدیم کپی خورش میپره ثابت شده س ؟ اگه نه چه دلایلی میتونه داشته باشه که بازیهای کپی رو اجرا نکنه . من ایکس باکس اسلیم دارم با کینکت ولی هیچ بازی چه کینکت چه ایکس باکس کپی اجرا نمیکنه. ممنون که زود راهنمایی میکنید .
میدونم سؤالم تکراریه ولی خداییش 2700 صفحه تو عمر تحصیلیم نخوندم ببخشید:31:
دوست عزیز اگه قبلاً اجرا میکرده و دیگه نمیکنه و فقط الان بازی اصل اجرا میکنه مسلماً پریده. ولی نه با بازی کردن بازی اصل. بلکه با آپدیت این اتفاق افتاده باشه. شما ورژن داشبوردتو بگو و اینکه اگه update کردی قبل از update چند بوده.نقل قول:
به هر حال حالا که پریده و برگشته به فیرم ویر اصلی، شما به آخرین داشبورد اگه update نیستی دوباره update کن ( باید 13599 بشی ) و بعد LT 1.91 بریز و تمام.
بازی Bodycount رو که میخوام اجراش کنم میخواد آپدیت کنه
چیکار کنم؟
شما باید اینجارو ببینید ولی اینو بگم که بستگی به بودجتون مدل4گیگ و250خوبهنقل قول:
4=470
250=520
نقل قول:
سلامنقل قول:
آخه چند بار دارم میرم داخل بازی بعد از 5 دقیقه قفل میکنه مثل ps2
نمیدونم مشکل از بازی یا کنسول ؟؟
وقتی گیر میکنه دیگه مجبورم کنسول رو با دکمه خاموش کنم ..
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
نقل قول:
نمیدونم مال بازیه یا کنسول های sony همه با این سری بازی مشکل دارن؟ ..
شما LT 1.91 داری؟نقل قول:
بازی Bodycount رو که میخوام اجراش کنم میخواد آپدیت کنه
چیکار کنم؟
اگه ندارید نباید آپدیت کنید...........
(توی تاپیک خود بازی و یکی دو صفحه قبل همین جا هم گفتم.)
دوست من این حرف رو دو سالی هست که من دارم هر از چند گاهی تکرار میکنم! ولی کو گوش شنوا !!نقل قول:
هیچ تنوع خاصی توی انجمن کنسول ها وجود نداره! بحث درست و درمون هم که میخوایم بکنیم رو سرمون خراب میشن و تهدید میکنن! خیلی ها از جمله منو شما دوست دارن این وضعیت نباشه! ولی چه میشه کرد!؟ همه انجمن ها دارن روز به روز پیشرفت میکنن ولی ما داریم پسرفت میکنیم! بعد هم که مدیر و ناظم و ... میگیم انجمن فلانه میگن واقعا!!؟ چه میشه گفت! کسی گوشش بدهکار نیست!!
یه سری هم که از ترس اخطار و بن و ... به روی خودشون نمیارنو خودشون رو زدن به خواب غفلت و هیچی نمیگن!
در این به نظر شما در این شرایط ما چیکار میتونیم کنیم!؟
جواب دادن به سوالات فوق تکراری فقط برای اینه که انجمن رو پا باشه! وگرنه ما خودمونم میدونیم فلان سوال تو 5 صفحه پیش 10 بار پرسیدن!!
سلام دوستان....بچه ها یه مشکل ....بازی fifa 11 واسه ی کنسول من خیلی تند هست...توی تنظیمات رو normal ولی توی بازی که میری از fast هم fast تره !!!!!
سلام دوستان, من یه ٣٦۰ اسلیم ٤ گیگ خریدم با گارانتی بانیان پرتو با یک سال بیمه ایران و کپی خور ٥۰۰ تومن خوب گرفتم ,
فقط یه سوال من نمیدونم lt 1.9. داره یا نه, فقط اینو بگم من بازیهای
Cal of juarez cartel. capitan americaa .deus x. خریدم بدون هیچ مشکلی بازی کردم الان میتونم بادی کانت هم بازی کنم یا نه. ,اون سه تارو وقتی میذاشتم تو درایو میگفت اپدیت میخام منم yes زدم ادامه دادم بعد این سه تارو اجرا کرد,,ولی بادی کانتو میگن ال تی میخاد......