سرویس 2مگ در ساعات رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهتره بنویسی سرویس 5 مگ فرشاد جان. ( اون مشکل رو انگار یادت رفته )
خب الان ده مگ ثبت نام کنیم آیا رایگان داره؟
یا اینکه تخلیه کنیم و دوباره همین دو مگ رو ثبت نام کنیم تا سرعتمون مثل شما 5 مگ و بیشتر بشه ( با خرید 2 مگ )
دوست گرامی شما برو شاتل بگیر راحت صبح تا شب دانلود کننقل قول:
ترفند شاتل برای محدود نشدن سرعت دانلود
سلام
ترفند شاتل اینکه شما مثلا سرویس 128 نامحدود art1 میگیری و یه چیزی بگم سیستم شاتل به این صورته که هر 10 روز به 10 روز رو مورد بررسی قرار میده یعنی به این صورت که شما مثلا هر روز دانلود زیاد داشته باشید مثلا هر روز 2گیگ دانلود کنید شما بعد از 5روز دانلود به این صورت یه روز فاصله بین دانلوداتون بزارید نیثلا 5 روز روزی 2 گیگ روز ششم 700 مگ دانلود داشته باشین اینطوری شما سرعت دانلودتون محدود نمیشه
یه نکته مهم دیگه اینکه شاتل با هر ماهی که شما اینترنت شارژ میکنید سیسیتم دانلود شما ریست نمیشه و تنها با عوض کردن سرویس ریست میشه
اگه شما میزان دانلودتون زیاد شد و سرعت دانلودتون رو محدود کردن و از سرعت 200 سرعتتون شد 16 نگران نباشید برای این مشکل هم یه ترفند دیگه هست مثلا شما 15 روز از شارژتون گذشته و سرعت دانلودتون محدود شده شما باید در این موقع چکار کنید میرید زنگ میزنید نمایندگی شاتل و میگین مثلا سرویس شما رو از art1 به art2 تغییر بدن بدین صورت اکانت شما ریست میشه و شما باید در این موقع یه تفاوت قیمت art1 به art2 تو بازه زمانی 15 روز پرداخت کنید که بیشتر 3-4 تومن نمیشه و سر ماه شارژ اینترنت برید از دوباره art1 شارژ کنید و همون پول ماه های قبل رو پرداخت کنید در واقع شما با این کار سیستم شاتل رو دور میزنید
قابل توجه گیمرها که میخوان بیان شاتل بگیرن
واسه گیم که سرورهای ایرانی داشته باشه اوکیه ولی سرورهای خارجی مثلا بازی dota که خودمم بازی میکنم اونم اوکیه ولی باید مودم رو همش خاموش و روشن کنی تا آیپی اینترنتت بیفته روی اولش 31.57 مگه نه شاید آیپیهایی که 151.244 هستش پینگشون بالا باشه مثلا 300 باشه ولی من تو dota2 با آیپی 31.57 پینگم 80 هم شده البته ساعت 2 شب به بعد
پینگ داخلیش یا همون سرورهای ایران عالیه من چون خودم گیمرم هم call ofduty 6 و callof duty 8 رو آنلاین بازی میکنم پینگم توی call of duty 6 به 25 هم رسیده اما همیشه اینطوری نیست بعضی موقع ها ولی همیشه بین 38-48 هستش البته با فعال کردن سرویس گیم.سرویس گیم سرعت دانلود رو پایین نمیاره فعالش کن
اینجور که بدرد نمیخوره برا یه دانلود دل ادم خون میشهنقل قول:
الان من با مخابرات اگه 1تا 6بزارم رو دانلود راحت 8.5گیگو میگیره شبی هیچ محدودیتی هم در کار نیست
- - - Updated - - -
اینجور که بدرد نمیخوره برا یه دانلود دل ادم خون میشهنقل قول:
الان من با مخابرات اگه 1تا 6بزارم رو دانلود راحت 8.5گیگو میگیره شبی هیچ محدودیتی هم در کار نیست
شما توی این لیست شاتل دیدین !؟ :n04:نقل قول:
نقل قول:
یکی از دوستان بدون محدودیت مالی ( ولی برای دانلود شبانه :n09:) میخواد نت بگیره
سرعت بالا میخواد
از بین این چندتا چی استفاده کنه خوبه:
مخابرات
صبانت
پارس آنلاین
وایمکس مبین نت و ایرانسل
(فقط همینا)
با توجه به مشکلات اکانتای مخابرات، کدوم سرویس مخابرات به صرفه اس تو 10 مگ یا 5 مگ ها
نه ولی گفتم توی لیستت بزاری بدک نیستنقل قول:
بله همه که مثله شما سرعتشون اوکی نیست معلوم نیست آشنایی دارین یا شانسی ماله بعضی ها اوکیهنقل قول:
من دوستم 2مگ مخابرات داشت ساعت رایگان سرعتش 40 میشد الان رفته 128 نامحدود صبانت گرفته راحت 400 دانلود میکنه
شاتل توی شهرمون وجود نداره وگرنه مینوشتمنقل قول: