نقل قول:
ای بابا .
عمری 3-6 پست دادیم . 24-24 مرفوک بودیم .
چه شب هایی که آماده باش می خورد وی رفتیم تا صبح تو خیابون ها وا میستادیم عین چوب خشک .
انتخابات کجا بودی ؟ عید رو کجا بودی ؟ چهار شنبه سوری کجا بودی ؟ 22 بهمن و .. .. این را بگو تا بهت بگم نیروی انتظامی یعنی چی ؟
همین که یه جا تجمع می شد سریع آماده باش . جای من بودی چی می گفتی . ارتش یعنی عشق و حال
ارتش خوبیش به اینه که مثل اداری هاست ( بغیر از پستی هاش ) صبح تا ظهر ! با مردم درگیر نیستی و ....
سال 89 عاشورا تاسوعا به مدت 4 شب متوالی نگهبان بودم اونم تو پادگانی که نصف سربازا مرخصی رفته بودن و این نصفه باقی مونده دیزل پست شده بودن،اونم پستی که فقط سرما و تاریکی بودش از سر پست هم که بر می گشتم جارو و تی انتظارم رو می کشید،تا حالا شده از ساعت 5 غروب تا 12 شب آسایشگاه رو بشوری و 12 تا 3 هم بری سر پست از اون طرف هم راس ساعت 5 بیدار بشی و بعد از 10 ساعت کار اداری باز وقتی بر گردی آسایشگاه یه جارو بدن دستت و بعد نظافت هم سر نیزه بگیری و بری سر پست!؟؟؟؟؟
نقل قول:
شما چون ناجا خدمت نکردین و سخت ندیدین فکر میکنین سخته.
دقیقا این موردی که دوستمون اشاره کردند غیر از آموزشی های اسفند روی آموزشهای دی (مثل خودم) صدق میکنه که معمولا تقسیم نمیشن و کمکی میدن جاهای مختلف من جمله پلیس راه و جاده ها و...
خطرهای کلی خدمت در ناجا بماند که مثلا چند روز قبل در سرقت مسلحانه یه سرباز وظیفه که تو گشت بود هم کشته شد.
در ناجا خدمت نکردم ولی از هفته آینده به عنوان پلیس افتخاری در آگاهی مشغول میشم،اون وقت بهتر می تونم با شما در مورد سختی خدمت در ناجا یا ارتش صحبت کنم:n25: