سلام
شرمنده اینجا این سوال رو مطرح می کنم
می خواستم بدونم کسی اینجا این مسعود بحرینی عزیز رو می شناسه؟؟قبلا اینجا بود یادمه
همون دوستمون که چیز پی ان داشت؟؟
شرمنده بازم اینجا مطرح کردم
مرسی
Printable View
سلام
شرمنده اینجا این سوال رو مطرح می کنم
می خواستم بدونم کسی اینجا این مسعود بحرینی عزیز رو می شناسه؟؟قبلا اینجا بود یادمه
همون دوستمون که چیز پی ان داشت؟؟
شرمنده بازم اینجا مطرح کردم
مرسی
دوستان چیزی به شکل لیست در اختیار بخش فنی شاتل هست که بررسی میکنن کدوم یکی از مشترکین زیاد دانلود میکنن و بعد اسمشون رو تو اون لیست قرار میدن برای اعمال محدودیت برای ترافیک رایگان شبانه
دقت کنید طوری شبها دانلود کنین که زیره 1 گیگ بایت دانلود شبانه تون باشه وگرنه میرین تو اون لیست سیاه و در این مورد هم اگر از پشتیبانی سوال کنید بهتون میگن لیستی وجود نداره ولی در واقع طبق گفته یکی از پرسنل پشتیبانی شاتل چنین لیستی وجود داره و طبق تاکیید مدیره بخش فنی و مدیر عامل شاتل هیچ یک از پرسنل پشتیبانی حق بیان این مطلب رو ندارن و در صورتی که متوجه بشن شخصی از پشتیبانی این مطلب رو بیان کرده توبیخ میشه
و با این عنوان میگن که طبق سیاست های داخلی شرکت محدودیت اعمال میشه و سرعت شما بین 10 نفر به اشتراک گذاشته میشه
سرعت و پینگ افتضاحه
پشتیبانی میگفت پهنای باند مرکز مخابراتیتون پر شده
به نظر شماها شاتل پهنای باند اضافه میکنه؟:13:
به نظر من کم نداره که بخواد اضافه کنهنقل قول:
شاتل:
مشترک گرامی به علت ارتقاء تجهیزات اصفهان در 89/09/08 اینترنت شما دچار اختلال خواهد شد. لطفا صبر بفرمایید. سپاسگزاریم.
این پیام چند دقیقه قبل رسید
خدا به خیر بگذرونه ایندفعه می خوان چه بلایی سرمون بیارن!!!!!!!!!!!
اره واسه منم اومد فقط خدا کنه این ارتقا در جهت رضایت مشتری باشه که فکر نمیکنم شاتل از این کارا رو بکنه:27:نقل قول:
معلوم نیست چه خوابی واسمون دیدن
اخه 1هفتست اینجوری شده فکر کنم پهنای باندشون پرهنقل قول:
تو اصفهان دارن يك كارايي مي كنن
شايد سرعت بهتر بشه
ديشب هم 1 گيگ دانلود كردم
eco 128
بسیار بهتر شد :27:نقل قول:
فراموش نکنید که خیلی از افراد که می خواهند از جدیداً شاتل سرویس بگیرند از صحبتهای من و شما
نتیجه می گیرند که بخرند یا نخرند ، خیلی مهم است که اطلاعات دقیق دریافت کنند.
شاتل بازخورد این کارشو یکی دو ماه دیگه میفهمه وقتی خیلی ها سرویسشون رو تمدید نکردن یا اومدن به سرویس های پائین تر.