شما یکبار از طریق APP داخل گوشی و یا از طریق کامپیوتر وارد سایت PS بشید و از اونجا چک کنید وگرنه هیچ مشکلی وجود نداره...نقل قول:
Printable View
شما یکبار از طریق APP داخل گوشی و یا از طریق کامپیوتر وارد سایت PS بشید و از اونجا چک کنید وگرنه هیچ مشکلی وجود نداره...نقل قول:
شاتل چرا جشنواره نمیزاره ؟ فقط به خاطر شاتللند موندم وگرنه یک روز هم در شاتل نمیموندم
دوباره سرویسهای گیمو فیل کردن
برین پیچ وزیر بگین این چ وزشه:n27:
چی رو باز چی کار کردن ؟نقل قول:
اگه منظورت xbox live هست فیلـــتر نشده مشکل از طرف خود مایکروسافتهنقل قول:
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
آها این خطا رو چندروز پیش یکی از دوستانم که ps4 داره داشت، اتفاقا اونم شاتل داره، مثل اینکه این مشکل برای بعضی از کاربران شاتل ایجاد شده.نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیرید ببینید چی میگن...
اشتباه شما دقیقا همینجاست ! مسئولین از بین مردم انتخاب نشدن یا به عبارت درست تر مردم چیزی رو انتخاب نکردن . اگه الان یه انتخابات واقعی برگزار بشه از کسانی که به خودشون میگن مسئول حتی یک نفرش هم انتخاب نمیشه . این برای کوچکترین تا اون بزرگترینشون صادقه .نقل قول:
دیشب ی هو از اکانتم ساین اوت شدم و دیگه نمیتونم ب هیچ وجه ساین این بشم معلوم چ مرگیش شد DNS عوض کردم خاموش روشن کردم فایده نداره این ارور را میده (XBOX One) شرکت شاتل.
0x80a40010
عجیبه با v.p ان مشکی نداره طبق صحبتی ک با پشتبانی مایکروسافت داشتم مشکل از سمت اونا نیست و همه چی ok هست از سمت زیر ساخت(خدا لعنتتون کنه) هست
پ.ن: خب با پارس آنلاین هم این مشکل هست به هیچ وجه نمیشه ساین این شد. مشکل تو کل شرکت ها هست امروز هیچ پلیری از ایران نمیتونه ساین این بشه هم ps4 هم xbox
مرسی ایران!!!! کشور ک نیست جهنمه جهنم.
فیلترینگ جدید باز راه انداختن انگاری :n27:
واسه منم که های وب دارم ، sign in نمیشه و مشکل داره!! معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن!!نقل قول:
pubg هم از یکی دوهفته پیش مشکل دار شد و دیگه بالا نیومد
دوستان بهتره مودم رو خاموش روشن کنید البته با مقداری تاخیر تا IP تغییر بکنه ،وگرنه اینطوری نیست که بخواد همیشگی بمونه،همین الان که دارم این پیغام رو میخونم داشتم live بازی میکردم و دوستم هم از پارس آنلاین وصل بود و بازی میکردیم،مشکلی وجود نداشت...نقل قول:
زدن ترکوند بابانقل قول:
باز این دفعه بهانشون چیه
کسی تو این چند روزه با شاتل مشکل پیدا کرده؟ قطع و وصل شدن، نوسان پینگ، باز کردین یا نکردن دل بخواه بعضی از سایتها و ....
اره واسه من در طول روز چندبار یهو پینگ قطع میشهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره واسه من در طول روز چندبار یهو پینگ قطع میشهنقل قول:
دوستان شاتل پرفایل گیم داره ؟ وضعیت پینگش چجوریه ؟
بله دارهنقل قول:
ایپی مورد نظرتون رو بگید تست بگریم
در حال حاظر از المان 78 تا 85 هست
از فرانسه 89 هلند 90 انگلیس 93
امریکا هم 165
دوستان بنظرتون شاتل تازگی ها مصرفش مشکوک نمیزنه ؟ سرویس 8 مگ دارم
من هر ماه متوسط مصرفم روزانم حدود 2 گیگ بود , حدود 100 گیگش می موند , اخر هر ماه دانلود میکردم (همشو بین الملل دانلود میکردم تا تموم شه) ولی دو دوره است مصرف متوسط روزانه شده 6 گیگ سر ماه کم میارم
واسه همشیره و مغازه و عموم اینا همچین اتفاقی افتاده ! اوناهم که سروس 4 مگش کمی از ترافیکشون هر ماه می سوخت الن 20 روز ترافیک تموم میکنن
احساس میکنم شاتل داره تو پاچم میکنه ! برای شما هم اینطوری شده ؟
سلام.نقل قول:
چه جالب میخواستم بیام همینو بگم , حدودا یک هفته ای هست برای منم بیشتر از مصرفم کم میکنه:n29:!!!!....
شما از V-P-N استفاده میکنید؟
مشکلی نداشته ۱ ساله من ندیدم همچین حرکتی رونقل قول:
منم هشت مگ ۱۷۵ گیگ رو دارم
شما که خودتون کارمند شاتل هستید, مگه میشه ازش بد بگید:n29:!!!!!...نقل قول:
سلامنقل قول:
منم چند سال از شاتل سرویس داشتم و این دو ماه آخر همین احساس بهم دست داد که حجمم داره زود تموم میشه، یعنی بعد از چند سال دستم اومده بود که چقدر مصرف دارم.
بهرحال امروز درخواست تخلیه دادم که اولش گفتن باید بیای فرم پر کنی، من هم گفتم آخر کاری اذیت نکنید... بعد تماس گرفتن و گفتن که سه روز الی یک هفته کاری طول میکشه اگه ناراحتید میتونید شکایت کنید، من هم رفتم تو 195 شکایت ثبت کردم تا ببینم چی میشه.
یکی از چیزای جالبی که تو شاتل دیدم تاریخ فاکتور زدن هست، الان مثلا 22 شهریور موعد پرداخت فاکتور هست،ولی مهلت استفاده رو تا 21 ماه مهر حساب میکنن،و 21 مهرماه باید هزینه تمدید رو بدی.
خواستم ببینم این درسته؟ من اشتباه میکنم یا کلا همینطوری درسته؟
دوستان عزیز , یه سوال پرسیدم , حالا چرا بهم توهین میکنید
راستش من 6 ماهه قرداد بسته بودم دوست عزیز , ولی بازم مثل دفعه قبل همون پنجم دورم شروع شدنقل قول:
تو چند فروم دیگه هم پرسیدم , اونا هم مثل من می گفتند ترافیکشون تازیگیا بی دلیل بیشتر مصرف میشه
منم مجبور شدم تو 195 شکایت کنم , ببینم چی میشه
آقا امروز nat type شده 3 کاری هم انجام ندادم فقط اتفاقی که افتاده قبلا رنج ip با 152 شروع میشد امروز نت قطع وصل شد با رنج 100 شروع شده
کسی این مشکل را داره؟؟؟
حالا جالبتر این که ip را داخل مودم 100.90 الی آخر نشون میده ولی تو سایت ipaddress میزه 35.56 الی آخر
چرا اینطوری شده؟؟؟؟
به خاطر این که ip که گرفتی valid نیست و چندین نفر دیگه هم اون آی پی رو دارن و توسط DHCP server ها یک آی پی به چندین نفر داده شدهنقل قول:
خب حالا باید چکار کرد به چ حقی اینا این کار را میکنن؟نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی میگه فردا رنگ بزن ولی فکر نکنم درست بشه و حرف ip static را پیش کشید!!!!!
لعنت بهشون
اگر تعداد مشترکینشون زیاد شده باشه احتمال این که IPV4 هاشون تموم شده هست و بسته به شانستون ممکنه آی پی ولید بگیرید یه ساعت و یه ساعت بعد بشه invalid و مثلا 10 نفر دیگه هم همون آی پی رو داشته باشن که دو راه حل هست براشنقل قول:
1- شروع کنن به استفاده از IPV6 که دست شما نیست و دست شاتل هست که باید این کار رو بکنه
2-شما IP static بگیرید ازشون
اقا این داستان فیبر نوری چه داستان مزخرفی هست... نمیشه از شاتل سرویس گرفت...میگن تا اخر سال هم شاید نتونن
از چه شرکتی حالا میشه سرویس گرفت برای خطی که فیبر نوری هست؟ جز مخابرات؟
فقط از مخابرات می تونی سرویس بگیری متاستفانه
عجب بدبختی داریم زنگ زدم دوباره شرکت حرف شما را تایید کرد ولی گفت خیلی از کاربران گیمر زنگ زدن و قرار شده به این دسته از کاربران مثل قبل سرویس ارائه بدیم و رنج ip شون دوباره تغییر میکنه فقط زمانش مشخص نیست (خدایا)نقل قول:
حالا می ترسم این کار باعث شه پینگم هم به مشکل بخوره چون برا بهتر شدن ip مدام فقط وصل میکنیم تا با ip ک پینگش بهتره بازی کنیم حالا با این کارشون چ پیش آید خدا داند....
سلام مجدد خدمت شما ! یک سوال داشتم میخواستم سرویسم رو تغییر بدم متاسفانه سیاست های جدید شرکت برای قیمت گذاری بسته های حجمی به صرفه نیست و در واقع اخاذی! میخواستم ببینم اون دوستانی که سرویس غیر حجمی 16 مگابیت رو دارن سرعتشون لیمیت شده بر روی 2 مگابایت بر ثانیه هستش یا خیر ؟
مشترک وایرلس این شرکت هستم
دوستان امروز پینگ با سایت مایکروسافت ( و خیلی از سایت ها سرور خارجی) خیلی رفته بالا روی 180 تا 200 ک روی بازی آنلاین ک با Xbox هست خیلی تاثیر گذاشته
خواهشا یک پینگ با این آدرس بگیرید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه ک با 4.2.2.4 هست 110
مربوط به همین الاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربوط به همین الاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان این شرکت طرحی چیزی برای پاییز نداره برای تمدید ؟ چون معمولا اول هر فصل طرح های ویژه می زنند .
دو هفته س شاتل باز شروع کرده به گند زدن پینگ !
رسیده به 230 از 100 !
با عرض سلام خدمت دوستان
با اینکه از کل سرویس دهنده ها خودم به شخصه تخلیه کردم و از نت ایرانسل دارم استفاده میکنم یکی از دوستان سوالی مطرح کردن که از خدمت دوستات بپرسم
الان گاه و بیگاه اپ لینک های نت این دوستمون رو بالا پایین میکنن علی رغم اینکه هیچ مشکل نویز و .... ندارن دان استریمشون تا ۲۴ مگ کشش داره اپشون هم تا ۲.۵ مگ.
طبق صحبت هایی که این دوستمون با سرپرست پشتیبانی داشتن موافقت کردن تا دان رو ۲۰ مگ و اپ روی ۲ مگ بسته بشه ولی باز بعضا میارن رو ۱۰ ۱۲ ۱۶ مگ
میشه تو تنظیمات مودمشون المنتی رو مبنی بر عدم اینجور تغییرات اعمال کرد؟!
مودمشون dlink 2750u
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم
اونا اگه موافقت کردن دیگه تغییرش نمیدن احتمالا خطش نویز داره یا اونقدر نمیکشه واسه همین قطع و وصل میشه میاد روی سرعت های پایین تر . بعضیا فک می کنن چون snr بالا دارن پس خطشون کشش سرعت بالا رو داره ولی اینجوری نیسنقل قول: