دوستان یه سوال؟ این سیم کارت 4gرو تو گوشیهای قدیمی نوکیا میندازم یاخیلی بد صدا میره و میاد یا گوشی خاموش و روشن میشه. دلیلش چیه؟
Printable View
دوستان یه سوال؟ این سیم کارت 4gرو تو گوشیهای قدیمی نوکیا میندازم یاخیلی بد صدا میره و میاد یا گوشی خاموش و روشن میشه. دلیلش چیه؟
سلام دوستان
تجهیزات این دکل مربوط به 3G هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان گوشی من میت ۱۰ هست سیم کارتم هم یو سیم ولی همه جا اینترنتم ۳جی هست
رفتم سیم کارت رو عوض کردم فرقی نکرد .روی گوشی ایرانسل میزارم یا یه همراه اول دیگه قشنگ نسل ۴ میشه
این چه مرگشه؟ خودشون میگن ببر دفتر کوفت مرکزی ولی خیلی دوره و وقت اداری بازه منم کارمندم
راهی ندارید؟ خاک تو سرشون ایرانسل همه چیزو از دور حل میکنه اینا هی میگن برو دفتر خدمات همراه اول! فرق بخش دولتی و خصوصی و عقب افتادگی مملکت رو توی همین تفاوت ایرانسل و همراه اول میشه دید
خیر 2G خالی هستشنقل قول:
سلامنقل قول:
خیر
سلامنقل قول:
پیشنهاد میکنم یکبار بصورت دستی شبکه ها رو جستجو و شبکه نسل 4 همراه اول رو انتخاب کنید.usim تون به رنگ ابی هست؟
تنها راه خرید بسته شبانه از طریق اس ام اس هست؟ چرا نمیشه از طریق سایت یا اپ آندروید خرید؟
اونم انجام دادم یعنی دستی انتخاب کردم نشد. فقط نسل ۴ هم میزارم انتن اصلا می پره!نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان با پین کدهای هدیه 6ماهه 10گیگ میشه از شبانه رایگان استفاده کرد؟
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
به نظر خیر. فقط بسته های اینترنتی و مواردی که عنوان شده.
نقل قول:
دارندگان کلیه بسته های اینترنت آلفا+، بسته های اینترنت همراهی، بسته های انارستان و بسته های ویژه مشترکین جدید که حجم بسته شان ۱۰ گیگابایت یا بیشتر است (تنها حجم روزانه بدون درنظر گرفتن حجم شبانه)،مشمول این طرح می شوند.
بسته های اینترنت هدیه - مانند بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم، بسته های باشگاه فیروزه ای، کارت هدیه اینترنت و بسته خوشامد ۱۰۰۰ - مشمول این طرح نمی شوند.
من 9 هزار و خورده ای شارژ کرده بودم بعد توی همراه من زده بود این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 2 مرداد 1397 می باشد....بعد از 2 مرداد با اینکه هیچ استفاده ای هم نکردم 7 هزار خورده ای از شارژم کم کرد بی شعور...تازه قبلش هم با 9990 تماس گرفتم گفتم که توی پنل همراه من اینطور نوشته یعنی بعد از 2 مرداد مبلغ شارژ حذف میشه؟ ولی کارشناس بی شعور گفت نه تا 98 اعتبار داره ولی واسه من بعد از 2 مرداد 7 هزار تومن کم کرد!!!!!! چرا اینطوری هست؟؟؟؟چی کار باید کرد؟؟...من از سیم کارت فقط برای اینترنت استفاده می کنم و مکالمه ندارم اصلا...سیم کارت توی مودم هست روی کامپیوتر نتش رو استفاده می کنم... .لطفا یه راهنمایی بکنید...مرسی .... .
تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من یه پین 20 گیگ شش ماهه دارم که اسمش هدیه است اما خریدمش و در استفاده رایگان شبانه تا پنج شنبه صبح مشکلی نداشت و بین 3 تا 7 صبح کسر نمی کرد اما جمعه 4 صبح که حدود 100 مگ اپ آپدیت کردم دیدم از حجم بسته کم کرد. نمی دونم مشکل از سیستم اکانتینگ همراه اول هستش یا تو این چند روز باز تغییرات تازه ای داده در پالسی استفاده رایگان 3 تا 7 صبح و بسته های بیشتری را مشمول محدوودیت استفاده کرده
کارت های هدیه که به صورت کارت هایی با 10 گیگ 6 ماهه یا 20 گیگ مثلا ارائه میشن و روشون قید شده هدیه و یا اینترنت هدیه صراحتا طبق قانون جدید دارای شبانه رایگان نیستند. دیدم برخی فروشنده ها با اینکه تصویر کارت هدیه را گذاشتند ولی ذکر کردند دارای شبانه رایگان که یا ناشی از اطلاعات قدیمیشون هست یا اینکه اطلاعات صحیحی به خریداران احتمالیشون نمیدند.
اینکه برخی بسته های قدیمی هم به مرور قطع میشه این پکیج رایگانشون هم احتمالا به خاطر اعمال قوانین جدید به صورت تدریجی است شاید یا عوامل فنی دخیل.
نقل قول:نقل قول:
متاسفانه خوب راه کلاهبرداری رو یاد گرفتند ...
هر کاری بکنی هر جور که برنامه ریزی بکنی باز تو یکی از چاله هاشون میفتی و کلی ضرر میکنید.
فقط میتونم بگم تو سامانه 195 شکایت ثبت کنید. میدونم که تو 99 درصد مواقع به هیچ دردی نمیخوره اما باز هم ثبت کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:نقل قول:
متاسفانه خوب راه کلاهبرداری رو یاد گرفتند ...
هر کاری بکنی هر جور که برنامه ریزی بکنی باز تو یکی از چاله هاشون میفتی و کلی ضرر میکنید.
فقط میتونم بگم تو سامانه 195 شکایت ثبت کنید. میدونم که تو 99 درصد مواقع به هیچ دردی نمیخوره اما باز هم ثبت کنید.
شارژهای همراه اول برخلاف ایرانسل محدودیت زمانی هم داره! واسه منم همچین اتفاقی افتاده بود.راهش این بود که یه هزار تومانی شارژ میکردی تا اعتبار زمانی کل شارژت رو افزایش بدی تا اون هفت هزار تومن شارژت نپره.نقل قول:
دوستان یه سوال الآن اگه از بسته های ده گیگ به بالا تهیه کنیم شبانه رایگانه؟ باگی چیزی نداره؟ کسی به مشکل برنخورده؟ 4g ایرانسل واقعا خیلی ضعیف شده و همراه هم که شبانه رایگانش خیلی خوبه فقط میگه تا اطلاع ثانوی آدم میترسه یهو تغییر کنه.
مشکلی نداره و رایگان داره ۱۰گیگ به بالاهانقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من دارم از بسته 20 گیگ 6ماهه استفاده میکنم و از سرعتش راضی هستم ، البته تو محل ما ایرانسل ضعیفه و به اجبار همراه اول گرفتم، در کل راضی هستمنقل قول:
نقل قول:من 2 تا خط دارمنقل قول:
وقتی با *140 اعلام موجودی میگیرم میزنه اعتبار شارژ تا 1399
ولی تو سایتشون میرم جفت اعتبار ها رو میزنه 14 مرداد 97 که میشه همین امروز
من اصلا این 2 رو با هم شارژ نکردم که باهم تموم بشه
یعنی باگ داره ؟
دوم اینکه مگه وقتی شارژ میخرید زمان قبلی به فعلی اضافه نمیشه ؟ اگه اینطور باشه واسه من باید 3 4 سال دیگه زمانش منقضی بشه !
چه میشه کرد ؟
نمیدونم چه جوری شده یعنی سر در نیاوردم با این توضیحی که دادی.الآن با *140 باید اعتبار درست بگه دیگه؟ بعدش یه چیز عجیب دیگه وقتی اعتبار زمانی تموم بشه کل شارژ مگه نباید از بین بره؟ پس چرا یه مقدارش مونده بود؟نقل قول:
من الان این مشکل رو دارم 1000 هم اضافه شارژ کردم به تاریخ شارژ اضافه نشد.یعنی امشب با این شارژ کاری نکنم فردا از بین میره؟ این مبلغ شامل اعتبار شما تا تاریخ 14 مرداد 1397 میباشد.نقل قول:
نمیدونم چه جوریه همین الآن واسه امتحان هزار تومن شارژ کردم اعتبار زمانی هم اضافه شد.با کد *142 شارژ میزنید؟ یه بار با کد *140*# شارژ بزن ببین اضافه میکنه یا نهنقل قول:
آقا من یه سیم کارت 912دارم حدود ۲ماهه اصلا تماس ندارم .پیامهای محتوایی رو هم با *800# حذف کردم روزی ۱۰۰تومن تو همراه من میبینم اضافه میشه چند بار هم زنگ زدم جواب درستی بهم ندادن کسی میدونه دزدیشون از چه قراره
صورت حساب نگاه کنیننقل قول:
حداقل ١٠٠٠ تومان برای من قبض اومده
زیر ١٠٠٠ تا حالا نداشتم
۶٣٠ فقط آبونمان ، مالیات و اینها هم داره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
منم همین و میگم الان ۱۳۰۰۰تومن قبضم شده.البته ۱۲۰۰۰تومنش برای پیامهای پولیه.مگر اینکه به این ۱۳تومن سود بخوره. ۲ماهه به پیشنهاد یکی از دوستان آمارشو گرفتم قبلا چقدر ازم دزدیدن خدا عالمه.کلا تماس و پیامک و با این خط تعطیل کردم فقط دریافت تماس و پیامکنقل قول:
تا حالا که دزدی ندیدمنقل قول:
هر ماه من چک میکنم اونم دقیق هم ریز مکالمات رو میگیرم و هم پیامک ها رو می شمارم
نت هم فقط با بسته میرم که دقیق در نمیاد حساب ش
در کل راضی کننده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نقل قول:
نقل قول:الان چک کردمنقل قول:
فکر کنم سایتشون مشکل داره
دیروز زده بود این شارژ تا 14 مرداد اعتبار دارد ( دیروز 14 بود )
الان رفتم زده این شارژ تا 15 مرداد اعتبار دارد !
کلا چرت و پرت هست
شارژ نمیسوزه
همون تاریخی که تو اعلام اعتبار گیری میزنه درسته ( زمان کل شارژ ها با هم جمع میشه )
با *140*11# اعلام اعتبار بگیرید میزنه این شارژ تا فلان تاریخ اعتبار دارد
درستش همونه فکر کنم
سایت چرت و پرته
سلام
سرعت اینترنت همراه اول چطوره نسبت به ایرانسل رایتل؟
و اینکه بسته هاش ارزانتره؟
این همراه اول که از بسته ی 20 گیگ همراهی کم میکنه توی ساعاتی که قرار بوده مثلا رایگان باشه
یه بار هم محض اطمینان دیتای گوشی رو خاموش و روشن کردم
هرچند تازه با اون هم درست میشد قرار نبود این شیوه شون باشه و قبلا هم البته نبود
البته الان که یه مقدار با دقت تر نگاه کردم دیدم نوشته "بسته ی هدیه اینترنت" و اسمی از "همراهی" نیست
البته بسته ی همراهی بالای ده گیگ نداشتیم که هیچ موقع
کلا مبهمه مسئله
شاید هم ما رو همراه خودش نمیدونه این همراه اول:n09:
خب مثکه دقت ما هم شده مثل بعضی آقایون که طرح میدن :n02:
خود اطلاعیه نوشته اینترنت هدیه شامل طرح شبانه نمیشه:44:
بسته ی اینترنت همراهی هم همون بود که بسته به کارکرد خط ارائه میده یه چیزی همراه اول به مشترک
سلام
قبلا اگه سوالم تکراری بود عذر میخوام
ترافیک همراه اول برای کدوم اپ تماشای برنامه های صدا و سیما مثل فوتبالاش رایگانه؟
اپلیکیشن آنتن، آیو و روبیکا کاملا رایگان هست تماشای کلیه شبکههای تلویزیونی و ورزشینقل قول:
سلام
سرعت همراه اول و بسته هاش نسبت به ایرانسل چطوره
بسته هدیه همراه اول
به مناسبت بيست و چهارمين سالگرد تولد همراه اول با شماره گیری کد
*97*24#
بسته اينترنت رايگان دریافت کنید.
⭕️شانسی و به هرکی یه هدیه ای میده از 100 مگ تا 2 گیگ
همراه اول به مناسبت بيست و چهارمين سالگرد تولد خود، اقدام به ارائه بسته رايگان اينترنت از 100 مگابايت تا 2 گيگابايت کرده است. اين بسته ها يک روزه بوده و از ساعت 5 صبح لغايت 7 عصر معتبر هستند. شما مي توانيد از 19 مرداد لغايت 26 مرداد اقدام به فعالسازي بسته خود نماييد.
فعالسازي
*97*24*1#
استعلام
*97*24*0#
دوستان همراه اول برای تولدش کدش رو زدم ۲۰گیگ بهم هدیه داده، الان اگر دانلود کنم از بسته من کم میشه یا هدیه؟
تا ۲ گیگ چیه عزیز ۲۰گیگ بهم هدیه داده الان فقط میترسم دانلود کنم از بسته خودم کم شه فعلا میرم کم کم دانلود کنم ببینم از حجم کدوم کم میکنهنقل قول:
تا 100 گیگنقل قول:
به من 2 گیگ هدیه داد ولی فعال نشده چیکار کنم، میگه برای شما فعال نیست
ممکنه بخاطر بسته بلند مدت باشه که فعال نشده ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
آنتن که از طریق سایتش تماشا کردم و حجم کم کردنقل قول:
من بسته بلند 20 گیگ شش ماهه دارم و دیروز یه گیگ هدیه فعال شد و بدون مشکل استفاده کردم فقط یکی دو ساعت مونده به هفت و اتمام مدت اعتبارش پیامک مانده موجودی دریافت نمی شد و منم با توجه به تجربه قبلی بیخیال استفاده شدم بعد که پیامک رو شب دریافت کردم متوجه شدم دو مگ تا مرز اتمام بسته فاصله داشتم. اگه فعال شد واستون مراقب باشین یه وقت بسته بلند مدت تون به دلیل بی مسئولیتی همراه اول از دست نرهنقل قول: